primitivizmus akcnych scen
-
qwerty-xyz
primitivizmus akcnych scen
chyby o filmoch tema tu uz je. Ja skor chcem rozvinut temu, a budem rad ked sa mnohi pripoja a pripoja aj film, o tom ake su filmy primitivne z hladiska pouzitia zbrani.
upir sa tvari ze mu gulky do hrude nic nerobia, co takto prierazno-trhacia strela tazkeho kalibru rovno do hlavy? rozchodil by to? Ved tolko vybavy maju vo vsetkych tych filmoch neverim ze na taku hracku by blade nemal. mimochodom 50 BMG....
Strielame po upirovi ktori na nas hodi pohlad ze je nesmrtelny, skusal do uz niekto trafit RPG ckom? alebo malou skladacou protitankovou pastou? Alebo granatometom?
v dracule 2000 ho nevedia zabit, myslite zeby to rozchodil po vhodeni do lavy? Hej? tak snad ho vystavit vysokotavnemu teplu? nejakych 3000 stupnov? alebo ho zmrazit a rozbit? dedo ma love na trezor za miliony ale na dusikovy kupel pre upira ne . . .
Neprestrelne skla, . . . po naraze gulky sa este zaiskria, do riti nacom to iskrilo? A za druhe to v tom skle nebola ani puklinka?
Hitman postriela so svojou pistolkou najlepsie ruske jednotky ktore su od hlavy po paty v neprestrelnom a on NEMA zbrane ktore by to prestrelili, napriek tomu ich postriela jedna basen.
V transofrmeroch po nich palia vsetkym moznym, transofrmer sa premeni na vrtulnik alebo stihacku a uleti im het, rakety stinger nic? kde je vzdusna obrana? Lebo moze byt sice super transformer ale ja si myslim ze tri-styri "raketky" by ho dali dole svinu. Su to roboti, to nikoho v celom filme nenapadlo spustit EMP???? podpora lietadlom AC-130 aj v druhej casti? rakety tomahawk odpalene z lietadlovej lode smer vrchol pyramidy nic? to tam museli prist tanky ktore hovno spravili?
Vo filme cloverfield sa objavi obrovska priserka, palia do nej ja viem ake silne strely a ona nic. Zbombarduje ju bombarder northrop B-2 co tiez viem co v sebe skryva a ona zase nic, ta hop hop hop trocha na hlavu ne?
V terminatorovi je T-101 tka maximalne uzasne odolna proti strelam, skusal do nej niekto pustit elektriku? hoci aj paralyzerom? tych 300 000 voltov by mu nespalilo obvod? Lebo sice neviem ako bol namakany prvy terminator, ale paralyzer poctivo pali vsetky elektricke obvody aj teraz.
jedoducho cisto tema o pouziti zbrani, ja VIEM ze su to filmy, ale tak preboha trochu realnosti nie ?
upir sa tvari ze mu gulky do hrude nic nerobia, co takto prierazno-trhacia strela tazkeho kalibru rovno do hlavy? rozchodil by to? Ved tolko vybavy maju vo vsetkych tych filmoch neverim ze na taku hracku by blade nemal. mimochodom 50 BMG....
Strielame po upirovi ktori na nas hodi pohlad ze je nesmrtelny, skusal do uz niekto trafit RPG ckom? alebo malou skladacou protitankovou pastou? Alebo granatometom?
v dracule 2000 ho nevedia zabit, myslite zeby to rozchodil po vhodeni do lavy? Hej? tak snad ho vystavit vysokotavnemu teplu? nejakych 3000 stupnov? alebo ho zmrazit a rozbit? dedo ma love na trezor za miliony ale na dusikovy kupel pre upira ne . . .
Neprestrelne skla, . . . po naraze gulky sa este zaiskria, do riti nacom to iskrilo? A za druhe to v tom skle nebola ani puklinka?
Hitman postriela so svojou pistolkou najlepsie ruske jednotky ktore su od hlavy po paty v neprestrelnom a on NEMA zbrane ktore by to prestrelili, napriek tomu ich postriela jedna basen.
V transofrmeroch po nich palia vsetkym moznym, transofrmer sa premeni na vrtulnik alebo stihacku a uleti im het, rakety stinger nic? kde je vzdusna obrana? Lebo moze byt sice super transformer ale ja si myslim ze tri-styri "raketky" by ho dali dole svinu. Su to roboti, to nikoho v celom filme nenapadlo spustit EMP???? podpora lietadlom AC-130 aj v druhej casti? rakety tomahawk odpalene z lietadlovej lode smer vrchol pyramidy nic? to tam museli prist tanky ktore hovno spravili?
Vo filme cloverfield sa objavi obrovska priserka, palia do nej ja viem ake silne strely a ona nic. Zbombarduje ju bombarder northrop B-2 co tiez viem co v sebe skryva a ona zase nic, ta hop hop hop trocha na hlavu ne?
V terminatorovi je T-101 tka maximalne uzasne odolna proti strelam, skusal do nej niekto pustit elektriku? hoci aj paralyzerom? tych 300 000 voltov by mu nespalilo obvod? Lebo sice neviem ako bol namakany prvy terminator, ale paralyzer poctivo pali vsetky elektricke obvody aj teraz.
jedoducho cisto tema o pouziti zbrani, ja VIEM ze su to filmy, ale tak preboha trochu realnosti nie ?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To je dôvod, prečo nepozerám akčné filmy.
Ja ešte dodám, že ma neskutočné vytáča, že v mnohých filmov nestrielajú na hlavu. V tých nereálnejších sa potom čudujú, prečo tí zastrelení znova ožijú. Toto ma najviac nasieralo v StarGate seriáli, ale kvôli tomu príbehu som to ako tak rozdýchal, tú hrdinskú naivnosť postáv.
Ja ešte dodám, že ma neskutočné vytáča, že v mnohých filmov nestrielajú na hlavu. V tých nereálnejších sa potom čudujú, prečo tí zastrelení znova ožijú. Toto ma najviac nasieralo v StarGate seriáli, ale kvôli tomu príbehu som to ako tak rozdýchal, tú hrdinskú naivnosť postáv.
-
Shark NX
Addict
Problem je ze 70% Ludi v Hladisku nikdy nad niecim takym nerozmyslala ... A nema cenu ratat Fyziku, Zabijat Hlavneho Hrdinu, Nicit novu Audi A8, Zmensovat pocet "Vystrelenych" rakiet, atd...
Dalej ... Urcite si videl T2 ... Starscream nad Pustou sam vypustil EMP ... Cize jeho to rozhodne neovplyvni. A hlavne je to SCI-FI. Tam je kazdemu jedno ci je to Realne alebo nie.
Dalej ... Urcite si videl T2 ... Starscream nad Pustou sam vypustil EMP ... Cize jeho to rozhodne neovplyvni. A hlavne je to SCI-FI. Tam je kazdemu jedno ci je to Realne alebo nie.
-
qwerty-xyz
videl si film RAMBO 4? bol to tiez film, ale tam celkom realne zobrazili ucinky striel. Videl si miami vice? zasahy zo zbranou M107? tiez velmi realne ucinky strely. . . Tak preco by to nemohlo byt aj v ostatnych?Gangy napísal:Jezisi PROSIM VAS lock...
Je to uplne bezna vec uz od prvych filmov. A celkom pochopitelna, nechapem o com tu mame diskutovat, to tu ma kazdy nadavat ze hentomu sa dalo spravit to a tamtomu tamto aby ukazal aky je uberbystry?
//autoeditácia príspevku ( 06 Oct 2009, 23:38 )
ale raketa zem-vzduch by mu podla man dala zabrat. . . . ked nie jedna, tak viac isto hej.Shark NX napísal:Problem je ze 70% Ludi v Hladisku nikdy nad niecim takym nerozmyslala ... A nema cenu ratat Fyziku, Zabijat Hlavneho Hrdinu, Nicit novu Audi A8, Zmensovat pocet "Vystrelenych" rakiet, atd...
-
Kibo
Hardcore addict
Kokos ja asi idem zalozit qwertymu na facebook fanclub ak ho este nema...
Je to FILM a filmy sa natacaju preto, aby si napriklad utiekol z reality, odreagoval sa, alebo sa len primitivne zabavil ci nasiel svojho hrdinu ci idol a nasledoval ho (tie filmy sa tocia pre deti, ale mali by daky natocit aj pre teba
)... Alebo jednoducho preto, aby zarobil. Vytocit ma to dokaze iba pri filmoch, ktore ani nemaju sancu sa dostat do kin, ale to neriesim, kedze su to odpadlicke Becka...
Napadlo Ta, ze nie kazdy film ma taky rozpocet ako Miami Vice ci R4?
A o tom to je, o rozpocte, o peniazoch...
Mimochodom, co bude dalsia Tvoja uzasna tema? Preco radia hraju same shitove pesnicky a aj tie stale dookola? Preco jojka dava na konci sprav zvieratka? Alebo zalozis temu, Drbe mi alebo sa mi to iba zda?
Je to FILM a filmy sa natacaju preto, aby si napriklad utiekol z reality, odreagoval sa, alebo sa len primitivne zabavil ci nasiel svojho hrdinu ci idol a nasledoval ho (tie filmy sa tocia pre deti, ale mali by daky natocit aj pre teba
Napadlo Ta, ze nie kazdy film ma taky rozpocet ako Miami Vice ci R4?
Mimochodom, co bude dalsia Tvoja uzasna tema? Preco radia hraju same shitove pesnicky a aj tie stale dookola? Preco jojka dava na konci sprav zvieratka? Alebo zalozis temu, Drbe mi alebo sa mi to iba zda?
-
qwerty-xyz
filmy pozeraju aj dospeli, a aj dospeli ktori sa vyznaju. tak co zase meles? A nebud tu zbytocne za frajera, . . . tie tvoje dristy ma nezaujimaju, ak ta nezaujimaju tie moje tak sem nepis !!!!Kibo napísal:Kokos ja asi idem zalozit qwertymu na facebook fanclub ak ho este nema...![]()
Je to FILM a filmy sa natacaju preto, aby si napriklad utiekol z reality, odreagoval sa, alebo sa len primitivne zabavil ci nasiel svojho hrdinu ci idol a nasledoval ho (tie filmy sa tocia pre deti, ale mali by daky natocit aj pre teba)... Alebo jednoducho preto, aby zarobil. Vytocit ma to dokaze iba pri filmoch, ktore ani nemaju sancu sa dostat do kin, ale to neriesim, kedze su to odpadlicke Becka...
Napadlo Ta, ze nie kazdy film ma taky rozpocet ako Miami Vice ci R4?A o tom to je, o rozpocte, o peniazoch...
-
Kibo
Hardcore addict
ak sa Ti nepaci, ze na Tvoje blbe temy mas blbe komentare, tak ich nezakladaj
Ak nevies prijat kritiku, aj na to su doktori, ja som Ti napisal k veci, ked nevies citat, chod k ocnemu...
Riesis kvalitu zaberov, ale hadzes vsetky filmy do jedneho vreca. Porovnavas 25 rokov stare efekty, techniky natacania s novymi filmami. Dalsia vec, nemozes porovnavat daky film skrimi zapletkou s akcnym blockbusterom. Ber do uvahy reziserov, ich zameranie a kvality, studio, ktore film produkuje, cielovu skupinu... Kto by isiel na film,kde by hlavny hrdina zhebol 15 minut po uvodnych titulkoch? Co by si pozeral dalsiu hodinu,keby ta Tvoja gulka cez to sklo presla a svoj ciel zlikvidovala?
Riesis kvalitu zaberov, ale hadzes vsetky filmy do jedneho vreca. Porovnavas 25 rokov stare efekty, techniky natacania s novymi filmami. Dalsia vec, nemozes porovnavat daky film skrimi zapletkou s akcnym blockbusterom. Ber do uvahy reziserov, ich zameranie a kvality, studio, ktore film produkuje, cielovu skupinu... Kto by isiel na film,kde by hlavny hrdina zhebol 15 minut po uvodnych titulkoch? Co by si pozeral dalsiu hodinu,keby ta Tvoja gulka cez to sklo presla a svoj ciel zlikvidovala?
-
qwerty-xyz
pouzitie zbrani ktorych gulky cez to sklo neprejdu, pouzitie neprestrelnych viest. Tie moderne su celkom v pohode, neveris? hladas si v google ENGARDE. Proste pouzitie zbrani zodpovedajucich jej ucinkom a tomu naco su urcene. A je jedno o aky film ide, gulka ma tu istu prieraznost ci v akcnom, ci romantickom alebo sci - fi.Kibo napísal:ak sa Ti nepaci, ze na Tvoje blbe temy mas blbe komentare, tak ich nezakladajAk nevies prijat kritiku, aj na to su doktori, ja som Ti napisal k veci, ked nevies citat, chod k ocnemu...
A inak blade 1,2,3 ti pripada ako 25 rokov stary film? alebo celkovo, ktore stare filmy mas na mysli?
-
Kibo
Hardcore addict
Spominal si tu Terminatora a v zapati na to Transformers a Miami Vice... Blada spominas az teraz.
O ucinku zbrani mi nemusis hovorit, viem o co Ti ide... Poviem Ti to takto, marketing predava a pre hrdinu z filmu je marketingom to, ze ho gulky obchadzaju. A na to tvorcovia stavia pri vyrobe filmu. Ak Ti vadia becko efekty vo filmoch, tak ich proste nekukaj a nebudes nasraty. Co Ti mam na to poradit? Nikoho to neserie, len Teba. Ja sa nad tym pousmeje a neriesim to, poviem si, ze dalsia kravina, ale sny mam kvoli tomu pokojne... Tieto efekty ma nasrali iba v jednom filme, v Kurierovi, kde Statham na preskocenie murika na moste s BMW 7 potreboval az meter rozbeh
To Ti potom urcite vadi aj spracovanie nahanacok, bojove sceny, sceny zvadzania vo filmoch - James Bond je asi Tvoj favorit co sa tyka schajsovych scen
//autoeditácia príspevku ( 07 Oct 2009, 0:25 )
Ok, tak blada mozno ano, ale po opatovnom si precitani Tvojho prispevku mam pocit, ako keby si veril tomu, ze to je realita, co sa na platne odohrava... Herci nic neurcuju, nikty maju scenarista a reziser. Navyse musia zachovat aj daku gradaciu... Vies si predstavit, ake by to boli braky, keby sa upiri strielali granatometmi, na Terminatora by si pomaly hadzal atomovku a na zastavenie ozbrojeneho komanda by si pre istotu pouzil gatling? Ano, potom by sa dalo povedat, ze to zabitie bolo realisticke?
O ucinku zbrani mi nemusis hovorit, viem o co Ti ide... Poviem Ti to takto, marketing predava a pre hrdinu z filmu je marketingom to, ze ho gulky obchadzaju. A na to tvorcovia stavia pri vyrobe filmu. Ak Ti vadia becko efekty vo filmoch, tak ich proste nekukaj a nebudes nasraty. Co Ti mam na to poradit? Nikoho to neserie, len Teba. Ja sa nad tym pousmeje a neriesim to, poviem si, ze dalsia kravina, ale sny mam kvoli tomu pokojne... Tieto efekty ma nasrali iba v jednom filme, v Kurierovi, kde Statham na preskocenie murika na moste s BMW 7 potreboval az meter rozbeh
//autoeditácia príspevku ( 07 Oct 2009, 0:25 )
Ok, tak blada mozno ano, ale po opatovnom si precitani Tvojho prispevku mam pocit, ako keby si veril tomu, ze to je realita, co sa na platne odohrava... Herci nic neurcuju, nikty maju scenarista a reziser. Navyse musia zachovat aj daku gradaciu... Vies si predstavit, ake by to boli braky, keby sa upiri strielali granatometmi, na Terminatora by si pomaly hadzal atomovku a na zastavenie ozbrojeneho komanda by si pre istotu pouzil gatling? Ano, potom by sa dalo povedat, ze to zabitie bolo realisticke?
-
lekoklatik
VIP
Re: primitivizmus akcnych scen
Keby upíra aj rozsračkovalo na maderu, čo by sme z toho mali? Akožeqwerty-xyz napísal:upir sa tvari ze mu gulky do hrude nic nerobia, co takto prierazno-trhacia strela tazkeho kalibru rovno do hlavy? rozchodil by to? Ved tolko vybavy maju vo vsetkych tych filmoch neverim ze na taku hracku by blade nemal. mimochodom 50 BMG....
"ide upír hole, dole lesom, pozabíja nejaké zvieratká, bezbranných ľudí kde tu tam to sa objaví pán policajt s brokovnicou s ktorou mu z pol metrovej vzdialenosti napáli do hlavy, do brucha, do vtáka, do nôh a z upíra ostane kopa sračiek. Koniec filmu". Fakt parádny film
Poprípade
"ide upír ide hore dole po lese kde tu tam požerie pár zvierat a neskôr narazí na pána horára ktorý má pod chalupou čistou náhodou mraničku do ktorej upíra zatvorí, po týždni ho otvorí, klepne mu kladivkom po prste a z upíra ostanú len kvapky vody na doskách pod chatrčou"
Tiež šupa scenár
Jasne jasne. Lebo keď sa pozerám na film, tak si vždy po scéne s nepriestrelným sklom stopnem scénu, idem bližšie k 190tke plazme a hľadím či je sklo oškreté. Keď som si nie istý, skúsim obrazovku pretrieť rukou či náhodou nebudem cítiť nerovnosti skla po guľkách. A keď fakt nič nenájdem, napíšem si to do diára a po filme zavolám do TV že jak je to možné že toto vypustili do svetaqwerty-xyz napísal: Neprestrelne skla, . . . po naraze gulky sa este zaiskria, do riti nacom to iskrilo? A za druhe to v tom skle nebola ani puklinka?
No áno miláčikqwerty-xyz napísal: V transofrmeroch po nich palia vsetkym moznym, transofrmer sa premeni na vrtulnik alebo stihacku a uleti im het, rakety stinger nic? kde je vzdusna obrana? Lebo moze byt sice super transformer ale ja si myslim ze tri-styri "raketky" by ho dali dole svinu. Su to roboti, to nikoho v celom filme nenapadlo spustit EMP???? podpora lietadlom AC-130 aj v druhej casti? rakety tomahawk odpalene z lietadlovej lode smer vrchol pyramidy nic? to tam museli prist tanky ktore hovno spravili?
Pretože tu u nás v realite na zemi bežne vyrábame hovoriace roboty, alebo ako to tu u nás v realite nazývame hovoriace kopy plechov. Komplet sme preštudovali že transformeri sú z plechu, poprípade nejakej lepśej zliatiny ktorú však dokážeme zničiť, že áno
Úplne som plakal keď v T2 zostrelili Jedného z hlavných robotov. Ty si vtedy asi otváral šampanské, pretože to v tom lese bolo reálne ako sa tam trhali na kusy, že? Vtedy ma to strašne zaujímalo.
Tu neviem čo by som ti. Takúto verziu som asi nevidelqwerty-xyz napísal:Vo filme cloverfield sa objavi obrovska priserka, palia do nej ja viem ake silne strely a ona nic. Zbombarduje ju bombarder northrop B-2 co tiez viem co v sebe skryva a ona zase nic, ta hop hop hop trocha na hlavu ne?
To isté ako transformers. Presne vieme o aký druh kovu sa jedná. Bo taký poznáme, čo sa dokáže sám rozpustiť a potom ztaviť, dokáze meniť tvar, je flexibilný a ktomu všetkému je ešte aj neodolateľne a neuveriteľne pevnýqwerty-xyz napísal:V terminatorovi je T-101 tka maximalne uzasne odolna proti strelam, skusal do nej niekto pustit elektriku? hoci aj paralyzerom? tych 300 000 voltov by mu nespalilo obvod? Lebo sice neviem ako bol namakany prvy terminator, ale paralyzer poctivo pali vsetky elektricke obvody aj teraz.
Preber sa. Chcem si pozrieť akčný film typu Rambo 4, Transformers, Blade, Kurier 1, Commando, Aliens VS Predator, Predator 1, atď... a nie premýšľať nad tým že "fuha tak toto hadam nie, napíšem Mythbusterom či je vôbec možné aby som tankom neprestrelil 5mm zliatinu kovu ktorú použili vo filme transformers 2
Pozeraj si ty slovenské, české komédie. Tam sa nemusíś nad ničím rozčuľovať. Tam ti môžu vadiť akurát tak nadávky či holé zadky
PS. ešte choď založiť tému do hier, že hra prototyp, Hlaf-life, Metal Gear Solid, Call of Duty či Splinter Cell, ... nemajú s realitou nić spoločné a pochváľ Operation Flashpoint 2 že je to zatiaľ jediná hra ktorá sa zatiaľ najviac podobá realite.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: primitivizmus akcnych scen
sorry, ale.. ty si važne pomäteny magor - slušne povedaneqwerty-xyz napísal:upir sa tvari ze mu gulky do hrude nic nerobia, co takto prierazno-trhacia strela tazkeho kalibru rovno do hlavy? rozchodil by to? Ved tolko vybavy maju vo vsetkych tych filmoch neverim ze na taku hracku by blade nemal. mimochodom 50 BMG....
no najrealnejši su na spominanych filmoch ti roboti, transformeri a ini upiri, uplne psychologicke dramy založene na skutočnych udalostiach si si vybralqwerty-xyz napísal:jedoducho cisto tema o pouziti zbrani, ja VIEM ze su to filmy, ale tak preboha trochu realnosti nie ?
-
qwerty-xyz
lekoklatik-ovi.
za prve, nebavime sa o upiroch co chodia hore dole lesom. Ja viem ze chlapci ako ty, a vsetky 16ky sa vyzivaju v twilighte. Ja byt teply tak sa mi mozno tiez paci hlavny hrdina,ale bohuzial nesom tak asi tomu tak ako ty nefandim. Ale berme tych upirov co mas napr v bladovi alebo inych filmoch, co proti nim policia nic nezmoze.
druha vec, videl si niekedy neprestrelne sklo? alebo odolne skla? vies vobec o tom ako funguju? Tak aj keby si bol neviem aky debil tak ti dojde ze aspon prasklinka tomu chyba nie?
T2? tomahawk by ho dala dole, pri akejkolvek zliatine, a ked by ho to nerozmetalo, kineticka energia vybuchu by ho aspon kvalitne odhodila, moze to byt robot aky chce, bol na zemi, fyzika plati furt. . .
a pri terminatorovi ved ja nevravim zeby ho paralyzer rozpustil. A vravim o prvom terminatorovi! Si to laskavo pozri, ved ten so sebou nic nerobil iba strielal ako drbnuty vsetko vsude kolem. A elektrika by mu mala spalit OBVOD, nie jeho. . . .Ci mi tiez chces nahovorit ze ma v sebe prepatovku? A cip chraneny? nemal terminator 1, nahodou v riti aj bleskozvod? (keby náááhodou) ved keby do nho drbol blesk tak sa z neho zadymi moze mat zliatinu ako chce. . .
inak v kurierovi bolo prehnane to s tym ako vyskocil s tym autom a presne sa trafil na hacik a dal si dole tu bombu, toto som nemusel vobec.
Hej a lekoklatik, ti poradim jednu vec, nehul a nepi tolko, dakedy si sadni, vezmi knihu do ruky alebo notebook s google a vyhladaj si nieco o zbraniach.
za prve, nebavime sa o upiroch co chodia hore dole lesom. Ja viem ze chlapci ako ty, a vsetky 16ky sa vyzivaju v twilighte. Ja byt teply tak sa mi mozno tiez paci hlavny hrdina,ale bohuzial nesom tak asi tomu tak ako ty nefandim. Ale berme tych upirov co mas napr v bladovi alebo inych filmoch, co proti nim policia nic nezmoze.
druha vec, videl si niekedy neprestrelne sklo? alebo odolne skla? vies vobec o tom ako funguju? Tak aj keby si bol neviem aky debil tak ti dojde ze aspon prasklinka tomu chyba nie?
T2? tomahawk by ho dala dole, pri akejkolvek zliatine, a ked by ho to nerozmetalo, kineticka energia vybuchu by ho aspon kvalitne odhodila, moze to byt robot aky chce, bol na zemi, fyzika plati furt. . .
a pri terminatorovi ved ja nevravim zeby ho paralyzer rozpustil. A vravim o prvom terminatorovi! Si to laskavo pozri, ved ten so sebou nic nerobil iba strielal ako drbnuty vsetko vsude kolem. A elektrika by mu mala spalit OBVOD, nie jeho. . . .Ci mi tiez chces nahovorit ze ma v sebe prepatovku? A cip chraneny? nemal terminator 1, nahodou v riti aj bleskozvod? (keby náááhodou) ved keby do nho drbol blesk tak sa z neho zadymi moze mat zliatinu ako chce. . .
inak v kurierovi bolo prehnane to s tym ako vyskocil s tym autom a presne sa trafil na hacik a dal si dole tu bombu, toto som nemusel vobec.
Hej a lekoklatik, ti poradim jednu vec, nehul a nepi tolko, dakedy si sadni, vezmi knihu do ruky alebo notebook s google a vyhladaj si nieco o zbraniach.
-
axxis
Addict
qwerty Ty si jednoducho boh
precital som si len posledny prispevok, ale ludom ako Ty sa nikdy neprestanem cudovat. preco sa snazite cpat fyziku do filmov ako terminator? a co ked je ten terminator vyrobeny z nevodivej zliatiny? a vsetky obvody ma nou zaizolovane aby uich uchranil sumu(
)
to, ze sa tam vo velkom cestuje v case Ti nevadi ale to, ze nepraskne neprestirelne sklo hej?
Je vskutku uzasne ako dokazete poukazovat na naozaj trivialne detaily, u ktorych je kazdemu jasne, ze to tak nemoze byt ale na samotny fakt sci-fi podstany filmu (su v nom upiri, cestuje casom, su tam lietajuce metly, alieni, whatever) pozerate jak keby bol samozrejmost
celkom mi to pripomina Sheldona Coopera ked sa bavili o supermanovi a ci by mohol zachranit Lois tym, ze ju padajucu chyti
precital som si len posledny prispevok, ale ludom ako Ty sa nikdy neprestanem cudovat. preco sa snazite cpat fyziku do filmov ako terminator? a co ked je ten terminator vyrobeny z nevodivej zliatiny? a vsetky obvody ma nou zaizolovane aby uich uchranil sumu(
to, ze sa tam vo velkom cestuje v case Ti nevadi ale to, ze nepraskne neprestirelne sklo hej?
celkom mi to pripomina Sheldona Coopera ked sa bavili o supermanovi a ci by mohol zachranit Lois tym, ze ju padajucu chyti
-
Old Dirty Bastard
Guru
fyzika plati 24/7 počkaj.. videl si film matrix? tam fyzika neplatilaqwerty-xyz napísal:moze to byt robot aky chce, bol na zemi, fyzika plati furt. . .
ja som vraj počul, že ten terminator z prveho filmu, ktory sa vratil časom bol jediny svojej serie, vyrobili ho zo špecialneho nevodiveho kovu, 8krat tvrdši akoqwerty-xyz napísal:a pri terminatorovi ved ja nevravim zeby ho paralyzer rozpustil. A vravim o prvom terminatorovi! Si to laskavo pozri, ved ten so sebou nic nerobil iba strielal ako drbnuty vsetko vsude kolem. A elektrika by mu mala spalit OBVOD, nie jeho. . . .Ci mi tiez chces nahovorit ze ma v sebe prepatovku? A cip chraneny? nemal terminator 1, nahodou v riti aj bleskozvod?
adamantium
//a aby si nahodou nezačal s tym, že matrix bol virtualny svet, tak popdobne to bolo aj vo filme ultraviolet a X dalšich, rychlo poprosim vysvetlenie! tym scenaristom už fakt asi drbe, čo?
qwerty - nehnevaj sa na mna, ale tvoje temy fakt obcas stoja za tvrde gulove.
Po precitani si tvojho prveho prispevku mam pocit, ze tvoj mentalny vek je na urovni mojho 7-rocneho synovca. Vazne, tuto problematiku som s nim nedavno preberal. Fakt si myslis, ze na podobnych temach zalozis neaku plodnu diskusiu?
Alebo si istym sposobom masochisticky a vyzivas sa, ked ta ludia ponizuju a robia si z teba srandu?
Neviem, nerozumiem preco zakladas taketo temy. A nakolko mne hojko (este) nezobral prava moda, kocnim tuto ""kozmicku"" temu.
A do buducna, zamysli sa nad tym, co pises (a o com premyslas).
// - qwerty co myslis? Fact or fiction?

Po precitani si tvojho prveho prispevku mam pocit, ze tvoj mentalny vek je na urovni mojho 7-rocneho synovca. Vazne, tuto problematiku som s nim nedavno preberal. Fakt si myslis, ze na podobnych temach zalozis neaku plodnu diskusiu?
Alebo si istym sposobom masochisticky a vyzivas sa, ked ta ludia ponizuju a robia si z teba srandu?
Neviem, nerozumiem preco zakladas taketo temy. A nakolko mne hojko (este) nezobral prava moda, kocnim tuto ""kozmicku"" temu.
A do buducna, zamysli sa nad tym, co pises (a o com premyslas).
// - qwerty co myslis? Fact or fiction?