Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
-
RainbowSix
Light Professional
Reloaded verzia je skutočne zatiaľ len ruská?? Nechcem to zbytočne sťahovať ak tam ešte nie je nahodená ang. dík za skorú info!
*** k tej češtine - má to vyjsť formou patchu až niekedy koncom novembra aj to len možno, lebo sa tam zmenili dáke organizačné veci a museli to vydať v ANG, ale ten patch vraj bude verejne dostupný zadarmo.
*** k tej češtine - má to vyjsť formou patchu až niekedy koncom novembra aj to len možno, lebo sa tam zmenili dáke organizačné veci a museli to vydať v ANG, ale ten patch vraj bude verejne dostupný zadarmo.
-
RainbowSix
Light Professional
Tak dnes soms i konesne zahral tuto hru a zatial som spokojny. System zadavania prikazov sa mi páči. Určite ma to viac oslovilo ako arma 2. I keď... nemôžem sa zbaviť dojmu že keď šprintujem, tak behám tou istou rýchlosťou ako keď normálne chodím. Takisto sa mi zdá ako keby som bol prikrčený, buď je pohľad vojaka nejak nizko alebo je tráva dobre zalievaná
Celkovo fajná hra.
Celkovo fajná hra.
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
prave som to nainstaloval a zahral asi 5-10min zatial sa mi to pozdava optimalizacia sa neda porovnat s armou II ale zase ani graficyk to nieje az tak vyspele. grafika ma dost sklamala aby som bol uprimny podal screenou to vyzeralo fakt bombasticky napr na tomto screene:
http://www.threespeech.com/blog/wp-cont ... 20copy.jpg
no po vzhliadnuti prveho vybuchu mi bolo jasne ze to bol render
ale hratelnost a tak paradna a celkovo je hra dobra akurat som cakal po grafickej stranke viac teda hlavne výbuchov co sa tyka ...
1000.príspevok
http://www.threespeech.com/blog/wp-cont ... 20copy.jpg
no po vzhliadnuti prveho vybuchu mi bolo jasne ze to bol render
1000.príspevok
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak som to skusil, menu krasne plynule, nastavil som si grafiku ma medium, pretoze som nemal velke ocakavania a zapol hru. Sekanie, aj ked nie az take, mozno tych 25 FPS, ale to je podla mna malo a nehratelne. Skusil som znizit detaily a podobne, no moc to nepomohlo. A znizovat rozlisenie na 800x600, tak to veru nie. Cize na C2D E4500, 2GB RAM a GF 7900GT je to nehratelne, hoci je to presne s minimalnymi poziadavkami. Pockam si teda na prvy, ci nebodaj druhy patch, ktory mozno upravi optimalizaciu, vyladi bugy, znizi obtiaznost a ja si za ten cas kupim novy pocitac. Potom si to opat nainstalujem a v chuti zahram.
DAMON88: Kazdemu debilovi muselo byt jasne, ze ten obrazok je renderovany.
DAMON88: Kazdemu debilovi muselo byt jasne, ze ten obrazok je renderovany.
-
RainbowSix
Light Professional