ako sa jej prihovorit
ako sa jej prihovorit
poprosim o premazanie temy dakujem 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako sa jej prihovorit
prides k nej ,ahoj ja som ten a ten ,si mi celkom sympaticka nesli by sme trebars spolu na kavu ? samozrejme to beriesm ako priklad ,predpokladam ze to bude asi zakladna skola tak sa jej jednoducho spytaj ci by s tebou nesla niekam von ,ak odmietne a utecie alebo sa zlakne neber to tragicky ,mozno si to po par dnoch rozmysliplayerSC napísal:cawte asi som sa zalubil do jednej baby teda urcite ale sme sa spolu este nerozpravali je z vedlajsej triedy a ked ju stretnem na chodbe taj mi srdce bije velmi rychlo a ked sme boli naposledy na exkurzii tak sme sa na seba furt pozerali a navzajom sa tvarili ze sa stale pozerame inde. A neviem ako sa jej prihovorit lebo sa malokedy stretavame na chodbe...
-
Sagittarius
Guru
Ja ti neporadím, čo by si mal urobiť, ale skôr, čo by si nemal urobiť.
1. Nečakať (dlho), lebo sa ti môže, že si zidealizuješ a zaľúbiš sa ešte viac a bude to horšie.
2. Nepísať jej cez pokec, facebook, icq,... skôr ako sa (lepšie) zoznámite.
3. A nebáť sa, nemáš, čo stratiť.
begbeee: Mne sa raz podarilo ostať pri "Ahoj" asi pol roka a nevedel som sa dostať ďalej, ale to bolo asi preto, že som predtým nikoho nemal. Takže u neho by nemal byť problém.
1. Nečakať (dlho), lebo sa ti môže, že si zidealizuješ a zaľúbiš sa ešte viac a bude to horšie.
2. Nepísať jej cez pokec, facebook, icq,... skôr ako sa (lepšie) zoznámite.
3. A nebáť sa, nemáš, čo stratiť.
begbeee: Mne sa raz podarilo ostať pri "Ahoj" asi pol roka a nevedel som sa dostať ďalej, ale to bolo asi preto, že som predtým nikoho nemal. Takže u neho by nemal byť problém.
Ja len, že keď povieš ahoj a usmeješ sa tak z výrazu tváre spoznáš veľa. Ak to bude pozitívne spoznáš to. Ak nie spoznáš to takistoSagittarius napísal: begbeee: Mne sa raz podarilo ostať pri "Ahoj" asi pol roka a nevedel som sa dostať ďalej, ale to bolo asi preto, že som predtým nikoho nemal. Takže u neho by nemal byť problém.
-
Sagittarius
Guru
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa: