Dá sa to naučiť ?
Musí to byť sranda, niečo do seba len tak liať.
Skus sondu do nosa. Naucit sa to da, len je to na zaciatku trochu neprijemne. Ale ked uz je tam, kde ma byt, tak je to celkom srandahughito napísal:Poznáte niekto túto techniku ?
Dá sa to naučiť ?
Musí to byť sranda, niečo do seba len tak liať.
Sondu do nosa ? Tomu nechápem.pryja napísal:Skus sondu do nosa. Naucit sa to da, len je to na zaciatku trochu neprijemne. Ale ked uz je tam, kde ma byt, tak je to celkom sranda
keby to tak islo aj s rozumom do hlavy, to vymyslite!!!begbeee napísal:Pivné bongo
Pomôcky: hadica (3-5 metrov), lievik (aj zrezaná plastová fľaša poslúži), pol litra piva, balkón na 1. poschodí alebo podobne vyvýšené miesto, kamarát/ka
Postup: Kamarát/ka sa postaví na balkón alebo podobne vyvýšene miesto a uchopí horný koniec hadice a nasadí lievik. V druhej ruke drží otvorené pivo. Dolný koniec uchopíš rukou a stlačíš, čím ho uzavrieš. Pomaly priložíš k ústam. S kamarátom/kou ste dohodnutý na znamení, keď prudko naleje pivo do lievika, prípadne horný koniec drží takisto stlačený. Potom obaja naraz uvoľníte zovretie a pivo zbehne samospádom do úst.
Garantujem polliter do 5 sekúnd. A netreba sa báť. Tým, že máte hlavu v záklone a pivo má svoju rýchlosť samospádom, prakticky sa vám vyleje do brucha
ehm no a povedz mi co sa stane s tym vzduchom v hadicke dajme tomu ze hadicka by bola dlha 3 metre priemer by mala 3cm ak som dobre pocital tak to je 9,4 litra no dakujem pekne keby si mi toto do zaludka natlacilbegbeee napísal:Pivné bongo
Pomôcky: hadica (3-5 metrov), lievik (aj zrezaná plastová fľaša poslúži), pol litra piva, balkón na 1. poschodí alebo podobne vyvýšené miesto, kamarát/ka
Postup: Kamarát/ka sa postaví na balkón alebo podobne vyvýšene miesto a uchopí horný koniec hadice a nasadí lievik. V druhej ruke drží otvorené pivo. Dolný koniec uchopíš rukou a stlačíš, čím ho uzavrieš. Pomaly priložíš k ústam. S kamarátom/kou ste dohodnutý na znamení, keď prudko naleje pivo do lievika, prípadne horný koniec drží takisto stlačený. Potom obaja naraz uvoľníte zovretie a pivo zbehne samospádom do úst.
Garantujem polliter do 5 sekúnd. A netreba sa báť. Tým, že máte hlavu v záklone a pivo má svoju rýchlosť samospádom, prakticky sa vám vyleje do brucha