Na titul tip nemam, kedze vyhrat moze hocikto ..
Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
mirak2
Hardcore addict
http://denniksport.sk/article/108322/la ... ilou-kosic
bud lasak uz nechcel sediet na riti alebo...neviem
obranu mame stale katastrofalnu, utocnikov sme pobrali a ani jeden nevie dat gol...zochaari
bud lasak uz nechcel sediet na riti alebo...neviem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mirak2: Hlavne, ze den pred este vsetko popreli: http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=22807
-
Geogomeogo
Light Professional
bol som na Kosice-Skalica a Lasak chytal celkom pekne ale obrana zaspavala... Vyzera to tak ze Kosice toho roku neskoncia na najlepsej priecke, ale btw. celkom pekny zapas na urovni najlepsie bolo "HOVEDO! HOVEDO!" 
ale cudujem sa ze poslednych 30sec 6 na 3 a nedame gol? WTF?
hodnotenie zapasu: 8/10
//mne sa celkom pacil ale 100 ludi 100 chuti
ale cudujem sa ze poslednych 30sec 6 na 3 a nedame gol? WTF?
hodnotenie zapasu: 8/10
//mne sa celkom pacil ale 100 ludi 100 chuti
Hmm.. tak na akom zápase som bol dnes ja doboha? Zmýlil som si štadióny? Bo ja videl hokej na úrovni max. 4/10..Geogomeogo napísal:celkom pekny zapas na urovni ... hodnotenie zapasu: 8/10
-
CraZzZy
Amateur
Zvláááštne
Všimnite si aké výsledky ma "20" na turnajoch odkedy hrá ligu...
Osobne hrávam hokejbal a viem ,že pri starších sa toho dosť naučíš
Držme prsty aby im to sypalo tak ako do teraz
Ďalej
HC Košice ma trošku sklamali .... kúpia Hoglunda na 20 zápasov a potom ho pošlu späť a namiesto neho si donesú Vorela a Šedu ...
Aspoň ,že máme toho Lašáka a Draveckého ...
Som z Košíc ,ale jedno viem určite ... Okrem Slovana nemá nikto na obhajobu titulu ... Košičania darmo , že vyhrali ligu minulý rok a teraz hrajú ako by mali prvý krat kontakt s pukom...
Všimnite si aké výsledky ma "20" na turnajoch odkedy hrá ligu...
Osobne hrávam hokejbal a viem ,že pri starších sa toho dosť naučíš
Držme prsty aby im to sypalo tak ako do teraz
Ďalej
HC Košice ma trošku sklamali .... kúpia Hoglunda na 20 zápasov a potom ho pošlu späť a namiesto neho si donesú Vorela a Šedu ...
Aspoň ,že máme toho Lašáka a Draveckého ...
Som z Košíc ,ale jedno viem určite ... Okrem Slovana nemá nikto na obhajobu titulu ... Košičania darmo , že vyhrali ligu minulý rok a teraz hrajú ako by mali prvý krat kontakt s pukom...
-
Hossa1881
Medium Professional
ak sa obnovi liga majstrov tak by tam mali byt tohtorocny aj minulorocny majster tak kosice by si mali prist na nejake tie peniaze...
Poprad sa nam riadne rozbehol odniesol si to doma martin a teraz aj kosice...naopak Martin ide dole vodou uvidime ci proti slovanu po dlhsom case ukazu maximalne usilie
Poprad sa nam riadne rozbehol odniesol si to doma martin a teraz aj kosice...naopak Martin ide dole vodou uvidime ci proti slovanu po dlhsom case ukazu maximalne usilie
Veľmi ma dnes potešilo, keď som si pozrel tabuľku a Poprad je takto vysoko!!:) :)Hossa1881 napísal: