P/I: Doska a procesor
-
_marduk_
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
niekto proste musi byt prvyFilipito napísal:a chcel som od neho kupit hdd, no stastie
len nepochopim preco to nema posta nejak inak riesene, to ze nezodpoveda za obsah zasielky este beriem, ale ziadna kontrola co vlastne v tom baliku je.
kludne takto mozem posielat vybusniny po slovensku
-
hakker
Darca
ja by som si tu namahu dal ist k nemu domov...a pekne preplatit vsetko vratane cesty...staci poznat zopar spravnych ludi...
ale urcite by som to nejakym sposobom riesil...
tiez som mal zlu skusenost tu na hojku ..som predal zopar veci mmnt nebudem menovat uzivatela ale on isto vie o koho ide...doteraz mi to splaca...a to je tusim uz vyse roka a pol az nie viac..este jedna splatka a ma to za sebou...ale aspon bol seriozny ..
netusim co je to za debilov co si to nechaju poslat este domov ...musi mat ku.va dobru mienku o sebe..ja na jeho mieste ani nechodim von kto vie kde a koho este okradol...niekto sa urcite najde ktoho riadne nasere a pojde za nim
to len moj nazor...
ale urcite by som to nejakym sposobom riesil...
tiez som mal zlu skusenost tu na hojku ..som predal zopar veci mmnt nebudem menovat uzivatela ale on isto vie o koho ide...doteraz mi to splaca...a to je tusim uz vyse roka a pol az nie viac..este jedna splatka a ma to za sebou...ale aspon bol seriozny ..
netusim co je to za debilov co si to nechaju poslat este domov ...musi mat ku.va dobru mienku o sebe..ja na jeho mieste ani nechodim von kto vie kde a koho este okradol...niekto sa urcite najde ktoho riadne nasere a pojde za nim
to len moj nazor...
-
barbarossa
Light Professional
-
hakker
Darca
nie lock len presunut do BLbarbarossa napísal:Jaj ale vy ste dobre hlupi este vas na neho upozornim, uz od zaciatku mi bolo jasne ze to je podvodnik ale asi az ked pridete o $$$ tak sa niekto pouci, locknite temu a ak sa ho pojde do***at tak idem s vami neznasam takychto ludi co si nevedia normalne zarobit iba podvodom...
a tiez zdielam tvoj nazor
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
hojko
Site Admin
V pripade, ze bol niekto podvedeny tymto uzivatelom, tak nech si prosim precita tuto temu: http://www.hojko.com/post1291196.html#1291196