Aky antivir ?
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
NOD 32
Ja si myslim, ze je to tiez vynikajuci antivir, len mam jeden problem, a ak by dakto vedel poradit - v zlozke "System Volume Information" sa mi usadil Trojsky kon
. Nod ho diagnostikuje pri starte compu, ale ak ho dam checknut uz pri samotnom spustenom win-e tak ho vobec nechyti a nepozna ani tu zlozku. Skusal som aj ine antiviraky,ale nechytili nic. Pocul som, ze by to chcelo sformatovat disk, co sa mi velmi nechce.
thx za nejake tipy
thx za nejake tipy
predpokladam ze mas winxprsc napísal:skusal som Trojan remover a Trojan Guarder + Kaspersky +Avast + Panda a ked sa mi uz neschelo insatalovat a odinstalovavat nakonec som pouzil poj... AVG - a na moje prekvapenie - NIC
v prvom rade si odskrtni automaticke obnovovanie systemu!! je to najvacsia kravina aka je
dalej si daj otvorit akykolvek priecinok napr tento pocitac tam si daj moznosti zlozky potom si tam vyhladaj pouzit zjednodusene prava zlozky (zdielanie) a odskrtni to
daj ok
chod tam kde mas system volume daj pravim vlastnosti
tam si daj zdielanie a daj pridat
do policka napis everyone
ok daj prava zapisovan teda vsetky citat atd
potom to otvor a zmaz aj rucne alebo nodom
nejde ti to odtial vyhodit preto, lebo je tato zlozka zamknuta
dufam ze si to pochopil ak nie tak uz neviem ako ti to vysvetlit
-
hojko
Site Admin
Tu mas este daku diskusiu i Nod32: http://www.hojko.sk/viewtopic.php?t=1521
-
rsc
Medium Star
to hitman: cez nudzovy to nejde
to lammer: isiel som podla tvojho navodu a dosiel som po - pridaj everyone, ok - ale prava zapisovat, citat atd som nenasiel. Sa mi mala daka tab vyhodit, alebo kde to zaskrtnut? Ak si myslel - prava uzivatelov menit subory -to mam, ale aj tak sa mi Sys Vol Inf nezobrazila
uz so z toho k....
to lammer: isiel som podla tvojho navodu a dosiel som po - pridaj everyone, ok - ale prava zapisovat, citat atd som nenasiel. Sa mi mala daka tab vyhodit, alebo kde to zaskrtnut? Ak si myslel - prava uzivatelov menit subory -to mam, ale aj tak sa mi Sys Vol Inf nezobrazila
uz so z toho k....
no tu som vam to cele nafotil lebo uz neviem ako inak vam to vysvetlit
snad k tomu nebude treba popis
snad k tomu nebude treba popis
- Prílohy
-
- 1.jpg (28.41 KiB) 2420 zobrazení
-
- 2.jpg (74.28 KiB) 2330 zobrazení
-
- 3.jpg (20.58 KiB) 2420 zobrazení
-