Pesnička ovplyvňujúca človeka ...
Pesnička ovplyvňujúca človeka ...
Ahojte , ja neviem čím to je ... , ale niektoré piesne dodajú človekovi dodajú istú energiu ... ja som to teraz zistil ... máte vačśiu chuť do života , premýšlate ĺahšie o problémoch ... Napíšte sem vaše pocity pri takých piesniach ... a vašu pesničku , pri ktorej ste v nebi ...
Ja mám :
Enya - Adiemus
Enya - Only Time
Ja mám :
Enya - Adiemus
Enya - Only Time
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
RATM - Maggie's Farm
Táto skladba ma vždy naštartuje na nejakú akciu. Prosto po tejto skladbe mám chuť "pařit" celú noc
//meffisto podľa mňa je téma maximálne vyburcuje téma určená len skladbám ktorá ťa totálne nakopne vpred... Táto téma slúži na skladby ktoré v tebe s niečím pohnú. Ale myslím že aj taká téma tu je. Tuším najsmutnejšia skladba. Tak dajme tomu že táto téma dokonale spája tie dve témy do jednej
Táto skladba ma vždy naštartuje na nejakú akciu. Prosto po tejto skladbe mám chuť "pařit" celú noc
//meffisto podľa mňa je téma maximálne vyburcuje téma určená len skladbám ktorá ťa totálne nakopne vpred... Táto téma slúži na skladby ktoré v tebe s niečím pohnú. Ale myslím že aj taká téma tu je. Tuším najsmutnejšia skladba. Tak dajme tomu že táto téma dokonale spája tie dve témy do jednej
presne tak ... toto je duplikatna tema
http://www.hojko.com/song-ktory-vas-max ... 7-660.html
-
Old Dirty Bastard
Guru
ale predpokladam, že autor chcel v tejto teme vidieť skladby, ktore pozitivne ovplyvnuju človeka, teda vyvolavaju nejaku euforiu a podobne.. a nie nejake vypalovačky, čo človeka naštartuju
v mojom pripade mi vyvolava dosť velku euforiu song Inní mér syngur vitleysingur / Within me a lunatic sings
v mojom pripade mi vyvolava dosť velku euforiu song Inní mér syngur vitleysingur / Within me a lunatic sings
Presne tak
Old Dirty Bastard to presne vystihol , takáto téma tu konkrétne ešte nieje . Nechcel som hudbu ktorá vás vyburcuje ... Ale presne takú skladbu ako to tu vysvetlil Old Dirty Bastard , dík
)
A máte niktorí fakt pekne piesne ...
edit : lekoklatik , to taktiež pekne vystihol
thx
A máte niktorí fakt pekne piesne ...
edit : lekoklatik , to taktiež pekne vystihol
-
lekoklatik
VIP
-
Shark NX
Addict
Ale hovno ... Lepsie je Bing Bong Brothers - Show you my Penismoosha napísal:Jon Lajoie - Show me your genitals.
Ale nie ... vazne
Vzdy ma ukludni tato Pesnicka It Might Be You - Stephen Bishop (Piano Version)
Po tomto vzdy srsim Empatiou naokolo ...
Potom Villablue - One step away
Po tejto pesnicke resp. po Songoch tohoto druhu vzdy vybehnem na Dobre Vino zo susedom do Noble Podniku pri Vltave ... Kecame o vsetkom moznom, a pafkame Visnove Cigara
A ked sused nie je doma tak si ja nalejem poharik, sadnem na Balkon a nechavam plynut myslienky.
Toto Enigma-Return to Innocence
na mna vplyvalo vzdy velmi Ukludnujuco ...
Tato pesnicka Kenny G - What a Wonderful World
navodi (Podla mna) kazdemu Prijemnu rodinnu Atmosferu. Myslim si ze ideal pre spolocne rodinne stretnutia a pod
Dalej David Forbes ft. Antonia Lucas - Because Of You (Pulser Remix)
Toto ma roztancuje kedykolvek ... Doma, Za volantom, V Praci, V Skole ... Skvela pesnicka.
Tato pesnicka Chicane - Daylight
mi zlepsi naladu kedykolvek ... V pripade miernej depky, zleho rana ... Proste bomba.
A toto je moj Party Starter ... AXWELL, INGROSSO, ANGELLO, LBL - LEAVE THE WORLD BEHIND
Proste Leave the World behind 'Ya ... Enjoy the Music, Live your Life like never Before
Uh, to je skor vyber tvojich oblubenych techno (alebo co to je) pesniciek, nez nieco co by vacsinu naozaj nejak ovplyvnovalo, myslim ze autor temy chcel pocut pesnicky ktore svojou atmosferou navodia emociu do istej miery kazdemu, nie pesnicky ktore ju navodia tebe pretoze mas na ne nejake spomienky. A nie, nieje to len vec vkusu.
A aby som nebol OT, idem nieco vyhrabat.
Toto ma vzdy dokazalo ukludnit, skoda ze dlhsia verzia uz neexistuje. Tiez toto.
Toto je pre mna tzv. dumava pesnicka, dobre sa mi pri nej rozmysla.
Dalej tu (len do 1:30), tu (bohuzial len vystrihnute z filmu), tu, tu su veci ktore mi vzdy vycaruju dobru naladu.
Nasiel by som toho aj viac ale uz sa mi nechce.
A aby som nebol OT, idem nieco vyhrabat.
Toto ma vzdy dokazalo ukludnit, skoda ze dlhsia verzia uz neexistuje. Tiez toto.
Toto je pre mna tzv. dumava pesnicka, dobre sa mi pri nej rozmysla.
Dalej tu (len do 1:30), tu (bohuzial len vystrihnute z filmu), tu, tu su veci ktore mi vzdy vycaruju dobru naladu.
Nasiel by som toho aj viac ale uz sa mi nechce.
-
lekoklatik
VIP
Gangy Shark aj ty ste to pochopili správne. A ver či never, je to vec vkusu.
Mňa napr. ukludňuje skladba Mushroomhead - Nowhere to go , Dodáva mi sebavedomie, pomáha mi vzchopiť sa z neúspechov, síce len maličkých ale aj tak /videoklip pozerať nemusíte, tiež ho nepozerám/ a pri Mushroomhead - Embrace the ending sa mi zas dobre premýšľa.
Ľudia sú zvláštni a je ich veľa, rovnako ako skladieb
Nejde tu o to kto má emotívnejšiu skladbu.
Mňa napr. ukludňuje skladba Mushroomhead - Nowhere to go , Dodáva mi sebavedomie, pomáha mi vzchopiť sa z neúspechov, síce len maličkých ale aj tak /videoklip pozerať nemusíte, tiež ho nepozerám/ a pri Mushroomhead - Embrace the ending sa mi zas dobre premýšľa.
Ľudia sú zvláštni a je ich veľa, rovnako ako skladieb
Nejde tu o to kto má emotívnejšiu skladbu.
-
Gepid
Medium Professional
Aj tie "hypno" pesničky ovplivnia človeka
To sú tie zvukové efekty čo si pustíte a cítite sa jak zdrogovaný/zfajčený... (Neskúšal som, ale určite vás ovlplivnia)
(Kidding)
(Kidding)
To co si pisal ako prve , tie ' hypno pesnicky ' maju uplne iny ucel ( je to program I-Doser) kde si pustis uplne podla mna ( znudene tony) 45 minutove ktore pocuvas a do mozgu sa dostavaju zmeny frekvencie a citis sa ako nahuleny , alebo mas viac energie ... taketo by tu nemali byt ... iba normalne melodie ako tu vsetci davaju ...Gepid napísal:Aj tie "hypno" pesničky ovplivnia človeka![]()
To sú tie zvukové efekty čo si pustíte a cítite sa jak zdrogovaný/zfajčený... (Neskúšal som, ale určite vás ovlplivnia)
(Kidding)
//autoeditácia príspevku ( 08 Oct 2009, 20:41 )
Mam dalsiu , z filmu Gladiator Heroes .