Osvetlenie výkladu,skrinky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
TiGeeR
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Osvetlenie výkladu,skrinky

Príspevok od používateľa TiGeeR »

Dobrý večer , chcel by som sa spýtať či mi neporadíte nejakú možnosť ako spraviť jedno osvetenie ... Mám doma skriňu , sú tam tri police , a dvierka sú sklenené. Dnes som jednu policu (dolnú) vyhradil pre autíčka (malé modely áut ) (ferrari,porsche,bmw,mercedesy a pod.) Niekto to pozná aj pod názvom ''angličáky'' ... ale to už je od veci ... A chcel by som tu dolnú policu osvetliť ,tak keď niekto príde do tej miestnosti aby tá polica v skrini bola osvetlená ( nejakej modrej,červenej farby ...) , lenže hľadám niečo , nieco také čo nejde do elektriky ... lebo zástrčka je od toho vzialená asi 5 metrov , a káble dávať pod koberec a za skriňou zas vŕtať dierky... to by mi ani tak nevadilo , lenže takéto je to lepśie... Alebo mi poradte nejaký spôsob ako osvetliť celú tu poličku nejakými neónkami ... len asi ide na všetko elektrika čo :-( ... Ďakujem za rady ... Poprípade sem hodte nejaké odkazy a tak ...

Ďakujem veľmi pekne...

______

TiGeeR

______
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

robis prdel hej ? ... svietit bez elektriky .. to by chcel kazdy ... mozes si tam spravit svetlo na baterky a nedoplatit sa, alebo tam palit sviecky ...
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Diódky, baterka a nejaký vypínač, lebo keby ti to išlo stále, tak baterka by bola hneď fuč... Buď elektrika alebo vypínanie & baterka...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Existujú také led-diodové pásy, ktoré sú z jednej strany vybavene lepiacou páskou. Vieš si ich upraviť na takú dĺžku, akú potrebuješ a aj to pekne vyzerá. Navyše to skoro nič nežerie.
TiGeeR
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TiGeeR »

zuzkazuzka napísal:Existujú také led-diodové pásy, ktoré sú z jednej strany vybavene lepiacou páskou. Vieš si ich upraviť na takú dĺžku, akú potrebuješ a aj to pekne vyzerá. Navyše to skoro nič nežerie.
Konečne odpoveď , ktorú som chcel počuť , skúsim pogoogliť a uvidíme :-))

Ďakujem .
Napísať odpoveď