A ešte niečo pomimo, aby som nezakladal 2 témy. Rád by som vedel aspoň 10 PC programov, ktoré podporujú filter AF9015 BDA, mám DVB-T USB tuner, díky.
Anténa vhodná pre DX príjem
Anténa vhodná pre DX príjem
Čus, rád by som si zaobstaral prenosnú anténu vhodnú pre príjem analógového i DVB-T vysielania, zisk aby bol aspoň 13 dB a dĺžka antény max. 65 cm, díky za prípadné rady. Mohla by mať aj viac, pokiaľ by sa dala zložiť a potom by nemala cez 65 cm, tak by to tiež bolo OK. 
A ešte niečo pomimo, aby som nezakladal 2 témy. Rád by som vedel aspoň 10 PC programov, ktoré podporujú filter AF9015 BDA, mám DVB-T USB tuner, díky.
pokial planujes prijimat DVB-T v pohybe (auto, vlak), potom tomu moze vadit dopplerov efekt a mozno nechytis nic. na mobilny prijem je robene tusim DVB-H.
co sa tyka cipu AF9015, radsej napis konkretnu DVB-T kartu.
pri videokartach odporucam najprv vybrat doftware a az potom hardware. standardy su pri TV kartach velmi stare, nepresne, nedodrzovane a TV programy podporuju menovite jednotlive karty.
medzi najlepsie DVB-T/S/S2 programy patria:
- Windows Vista/7 Media center
- DVB Viewer
- DVB Dream
- ProgDVB
- Media Portal
daku podporu DVB ma aj nove Nero.
co sa tyka cipu AF9015, radsej napis konkretnu DVB-T kartu.
pri videokartach odporucam najprv vybrat doftware a az potom hardware. standardy su pri TV kartach velmi stare, nepresne, nedodrzovane a TV programy podporuju menovite jednotlive karty.
medzi najlepsie DVB-T/S/S2 programy patria:
- Windows Vista/7 Media center
- DVB Viewer
- DVB Dream
- ProgDVB
- Media Portal
daku podporu DVB ma aj nove Nero.