Cestovny prikaz (vyplnenie)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Cestovny prikaz (vyplnenie)

Príspevok od používateľa Meken »

Vie to niekto vyplnit? tyzden som chybal v skole a zajtra to mam doniest a vobec neviem kde je sever :shock:

Kód: Vybrať všetko

http://www.cestovnyprikaz.sk/
"zadanie"
  • AK sa zúčastnila na audite v Martine. Súhlas s pracovnou cestou bol udelený 27.3.2009 a preddavok bol vyplatený v hotovosti 150 €. Prac. cestu AK začala 31.3.2009 rýchlikom kde z BA odišla podla CP 6:01, na vrútky prišla 7:45. Cena za rýchlik - 8,50 €. Do Martina odišla z Vrútok 8:10 a pricestovala 8:25. Cena MHD 10, 35 €. Audit vykonávala 31.3, 1.4, 2.4. Ubytovanie v hoteli Turiec - 45€ za noc vrátane raňajok. Každý den bezplatne obed. Prac výkon začal 8:30 - 17:00. Do BA pricestovala 2.4 autom známeho o 19:55
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

uuuff, kebyže som bol doma a nie na intraku tak ti to v pohode urobim, kedže som mal účtovnictvo na strednej, ale čo sa mi tak marí, tak zaučtuješ preddavok 512/211 = 150 eur, a ked som tie výdavky odčítal, tak bude musieť vratiť časť penazi do pokladnice čiže 211/335 tuším 40 eur aj nejake drobne

vyplnenie zvládneš aj sam, chod pekne riadok po riadku každý den, spala dve noci v hotely, tak za tie dni jej patrí stravne v závislosti od hodin, prvý riadok vyplniš - začiatok cesty, odkiaľ kam - to vyplynie z textu a potom už píšeš do tej prvej kolonky počas pobytu iba to iste mesto kde sa nachádza čas daš celý den 00.00 - 24:00 a tak....ak si to tak spravne matne pamätam

tie učtovacie predpisy pohladaj v knihe alebo zavolaj spolužiakovi nejakemu, že si chceš skontrolovať výsledky z vyplnenia formuláru... :wink:
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

jose dobre vravi co sa tyka uctovania a vypnit to uz dako vyplnis :p
Meken
King
King

no ono to bolo v celku lahke, akurat som nevedel vypocitat z toho stravne... tam sa to lisi, ci robi od 5-12hod, 12-18, 18-24... potom podla datumov, uz neviem ako presne to bolo ale menia sa tam sumy a este bolo treba vediet kolko percent odratavat, ak nemala narok ...
40% obed, 25 ranajky... to som zle spravil
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

inac na takteo veci mam radu. stiahni si omegu i ked len demo. tam sa vela veci intuitivne robi. a je to celkom jednoduchy program.. a dokaze dost pomoct. potom si to iba vytlacis tie papiere a popripade prepises
Meken
King
King

jasne, v skole ho pouzivame :) , len sme to doma mali spravit rucne :)
aby to za nas nepocital program, ale my
Napísať odpoveď