zdar planujem v blizkej dobe kupit tento Mp3ku a chcem sa spitat ci ju niekto má a ake ma snou skusenosti...
zvuk obraz,vydrz baterie,odolnost voci poskrabaniu a pádom......
vopred dik este dodam ze sluchatka mam koss porta pro ....
5.10. DevTeam-u se o víkendu podařilo odemknout iPhone 3GS s operačním systémem OS 3.1 a také druhou generaci iPodu touch s tímto systémem. Umožňuje to nový PwnageTool ve verzi 3.1.3. Blog DevTeam-u můžete navštívit zde.
no vsak presnejsie tak niekedy v priebehu novembra to chcem kupit len by mi uplne stacila aj 16Gb verzia ale neva..a dalej sa chcem spitat k vkladaniu pesniciek totiz ten mali ipod neviem ako sa to vola davali to za 1sk v T-mobile tusim tak tam sa musia davat pesnicky cez ten I-tunes tak to sa musi aj tu ?
Existujú aj programy, cez ktoré tam dáš hudbu tiež, ale osobne by som ti odporúčal iTunes. Ak si trochu puntičkár (ako ja ), porobíš si tam playlisty, artworky a pod., takže aj v iPode to bude vyzerať usopriadane a hlavne pekne
no ked povies a este teda neviete mi povedat ze ci to nema taky displey ako ma aj Iphone ze sa neda viac menej poskrabat ?
o nasiel som aj 8Gb verziu takze ju porad asi aj objednam vsak ked mi doteraz stacilo 2Gb +2Gb mini Sd a nemal som to zaplnene tak by to malo byt v pohode a este otazka k hram tie hry su zadara albo je to ako na iphone ze to treba kupovat ?
Daj pozor, myslim ze 8gb verzia je v podstate ta ista co bola v druhej generacii, hardwareove zmeny su len v tych vacsich.
A na takom niecom uz kludne mozes pozriet aj serial/film, takze 32gb je tak akurat
Zas az taky velky rozdiel to podla mna neni, ale odporucam pohladat nieco na YouTube. Mali by tam byt nejake taketo porovnavacie videa (usudzujem z toho, ze pri iPhone 3G a 3GS boli).
ešte by som mal pár otázok.
Má Ipod rádio?
Existujú nejaké alplikácie napr. na ICQ, pdf reader a pod?
Pri JB padá záruka či nie? Všade je napísané inak
Dá sa prepnúť MP3-ka nejak inak, ako na displeji?
Shwollo napísal:
Má Ipod rádio?
Existujú nejaké alplikácie napr. na ICQ, pdf reader a pod?
Pri JB padá záruka či nie? Všade je napísané inak
Dá sa prepnúť MP3-ka nejak inak, ako na displeji?
Nie
Ano
Nie
Ano pri zatraseni , ale musis mat JB , lebo je to aplikacia z cydie
Ako hovori App Store slogan "There's an app for everything". Inac nie som si isty, ale na mojom iPhone funguje na prepnutie skladby tzv. "shake to shuffle" co by mala byt funkcia OS 3.0 takze malo by to fungovat aj na iPode s OS 3.0 a novsim.
Aj za predpokladu, ze mas OS 3.0? Divne. Nemyslim, ze by Apple chcel ukratit iPod userov od iPhone-ovych. Aj ked je pravda, ze update OS si "iPodaci" museli zakupit za 10 dolarov.
Podla tohto by to nove iPody mali obsahovat: http://gizmodo.com/5355633/ipod-touch-t ... up-to-64gb