I:Antiradar Valentine One
I:Antiradar Valentine One
Cawte, chcel by som vedieť čo by som dostal za tento aniradar.Komplet balenie ma cez 2 roky.Je to presne TENTO.
-
barbarossa
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
samozrejme to predáva ako dekoráciu do obývačky .... odhadujem cca 300-400€barbarossa napísal:asi tak 2roky natvrdo a odobratie vodicaka do konca zivota![]()
P.S.:tu asi vela nie skus sa obratit na nejake motoristicky zamerane fora...
Dnes sú stejne antiradary málo účinné kedže dopraváci sú vybavený laserovým zameriavačmi a to už nepomôže ani svatená voda ...
tak pomože laserova rušička predávaná ako parkovacie senzory, ale tú cenu si prestrelil. podla mna 200 so šťastím 250 EURonkel1 napísal:samozrejme to predáva ako dekoráciu do obývačky .... odhadujem cca 300-400€
Dnes sú stejne antiradary málo účinné kedže dopraváci sú vybavený laserovým zameriavačmi a to už nepomôže ani svatená voda ...
Teraz idú AR po tých 350Eur a ty ak ho strelíš za 250 môžeš byť šťastný.
Inak na tému laser a policajt. Existuje špeciálna fólia ne predné sklo, která odráža laser a nedokážu ťa zamerať ak si neposunú laser na kapotu
A takéto niečo existuje aj na značky. Je to priesvitná fólia, ktorá je pre kamery vo väčšom uhle ako 25° ako keby rozostrovacie zaruadenie takže nevidia značku.
Ale zbytočne riskovať,
, radšej chodiť ako sa má.
Inak na tému laser a policajt. Existuje špeciálna fólia ne predné sklo, která odráža laser a nedokážu ťa zamerať ak si neposunú laser na kapotu
A takéto niečo existuje aj na značky. Je to priesvitná fólia, ktorá je pre kamery vo väčšom uhle ako 25° ako keby rozostrovacie zaruadenie takže nevidia značku.
Ale zbytočne riskovať,