Honda je Honda! Niečo dodať?RedBull90 napísal:zdravím robím si vodičáka a planujem kupit auto len sa neviem rozhodnút aké rozmýšlam nad VW Golfom III alebo Honda Civic velmi chcem BMW e34 ale viem ze snim by bolo viac problemov
poradte pls ake auto sa mi oplati konkretnejšia znacka tip atd. a ake mate skusenosti s autom ktore napisete vdaka zatim
Ake mate auto?
-
satan77
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Point
Professional
ked auto tak japonske .. nehladiac na to, ze v japoncoch najdem lepsiu vybavu, lepsie pouzite materialy, vyssiu spolahlivost.. ale napriklad aj taku srandu, ze nemusim zaspavat s pocitom, ze rano ked vstanem tak auto uz mozno nebude stat na parkovisku..
a co sa tyka toho co tou pumou dava dole 2.5l turbobenziny .. k tomu len jedno velke "
"
skor som myslel interierove materialy.. je to mozno len subjektivny dojem.. ale na mna to tak posobi preto som to napisal.. a co sa tyka tych kradezi.. pri akomkolvek koncerne pocnuc fabiou konciac audi by som sa bal podstatne viac ako pri korejskom aute alebo japonskom.. koncern sa kradne najviac .. tak som to myslel
a co sa tyka toho co tou pumou dava dole 2.5l turbobenziny .. k tomu len jedno velke "
skor som myslel interierove materialy.. je to mozno len subjektivny dojem.. ale na mna to tak posobi preto som to napisal.. a co sa tyka tych kradezi.. pri akomkolvek koncerne pocnuc fabiou konciac audi by som sa bal podstatne viac ako pri korejskom aute alebo japonskom.. koncern sa kradne najviac .. tak som to myslel
-
midnight_man
Guru
-
Martinekk
Light Professional
Tak, síce som písal do tejto témy, ale už sa situácia trochu zmenila. Porobil som v lete generálku, fotky napovedia viac...
Subaru libero E12 superdeluxe, r.v. 1990, 107tkm... Kto chce, na fóre ktoré náde gúglom je viac fotiek z generálky.
Viktor, nemám rád vw group...
Gumové riadenie, zlá priechodnosť terénom, drahé a nekvalitné diely. Japonec je Japonec. Je to ale subjektívny názor, každý ma inú chuť. Ukradnú čokoľvek, to je normálka.
Subaru libero E12 superdeluxe, r.v. 1990, 107tkm... Kto chce, na fóre ktoré náde gúglom je viac fotiek z generálky.
Viktor, nemám rád vw group...
- Prílohy
-
satan77
Light Star
Nejdem sa hádať, ani chváliť si auto, ja viem, ako to jazdí a to mi stačí. Daj si do jútúb Ford Puma 0-100 alebo čo a kukni to zrýchlenie. Autíčko síce dosahuje max "len" kolo 210km/h, ale zato je robená hlavne na akceleráciu. Puma vs Opel Omega 2.5TB na šprintoch do 180km/h bol oplík v späťáku ale od 180 ju sekol, ja som písal o akcelerácii.Point napísal: a co sa tyka toho co tou pumou dava dole 2.5l turbobenziny .. k tomu len jedno velke ""
V tom aute je proste čaro
-
midnight_man
Guru
satan77, ty načo momentálne fičíš? prosím, povedz že si robíš srandu, neverím že niekto môže... Mám 2.5 V6 bez turba a ked pridam tak tvoja puma sa trikrat otoči o 360 stupnov kamarat... A ak by si tu išiel ešte dačo drístať vedz, že v pume som šiel.. Chapem že sa tešiš zo svojho prveho auta, ale prosim, nedrogovať...
-
midnight_man
Guru
sry že som to zatiahol do temy "Ake mate auto?"
ešte dodam že ide mi o kvalitu ktoru si možem dovolit preto som zvolil Hondu Civic a Golf o diesli ani velmi nerozmyšlam bolo by to drahšie na udržbu menenie filtrov,žhavičov,klbov,čapov v tom su prachy takže benzin 1.4 by som volil asi najskor zatim vdaka šeckym ktory napisali svoj nazor 
-
Runes
Addict
ja uz som tu pisal ze Citreon Xantia 1994 1,9 TD btw bolo to auto roku v tej dobe
no a par fotiek
Inak to auto to ma osobnost
vola sa drak ako je mozno vidiet aj na fotkach
a preslo somnou cele slovensko
na poslednej fotke sa da vsimnut tez dracik za sklom inak su aj potahy v aute dracie
A ten hydraulicky podvozok to je vam nebicko na ceste
uz sa tesim budem menit hydro gule na buduci rok
to bude novota
no a par fotiek
Inak to auto to ma osobnost
A ten hydraulicky podvozok to je vam nebicko na ceste
-
Stenky
Professional
Pumu som chcel strasne ale vadilo mi ze na to aka je kratka je strasne vysoka, ma divne nadvihnuty zadok v zaklade a radiaca paka je neskutocne dlha (ako v autobuse...)
nakoniec som sa rozhodol pre Celicu ST182
sice nema ziadne ventilove sarlatanstvo ale co sa vykonu tyka nemozem sa na tych 115kW a 186Nm stazovat 
nakoniec som sa rozhodol pre Celicu ST182
zetec je stary motor, duratecy su ovela lepšie, lahka je, ale stale to je tych 9s/100... Chcem vidieť 2.5T čo ide za 9sekundmidnight_man napísal:puma je lahké malé auto so ZETEC motorom od Forda a 1.7 16V s vykonom 125HP...netreba brať na lahkú váhu.
-
Runes
Addict
tak trosku od veci ale volakedy sme mali tento stroj http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... e_1988.jpg bol to 2,5liter benzin z Turbo 2 a to bola kara vela vela BMW a Mercedesov kukalo co ich to ozihalo islo to 220kmh a este nesiel na doraz. Az mi bolo do placu ked to tato predal za 25 000 sk
. Kto sa v tom neviezol nepochopi. BTW treba hladat Citroen Prestige 2.5l benzin Turbo 2 bolo ich iba par v tomto prevedeni toto bolo tusim urcene pre vladu
Btw teraz ma tato Citreon XM 2,5l 144Hp a ja o 3 pripevky vysie spominanu Xantiu tato vysadeni na hydrauliku
a musim uznat ze ma to svoje caro
Btw teraz ma tato Citreon XM 2,5l 144Hp a ja o 3 pripevky vysie spominanu Xantiu tato vysadeni na hydrauliku
-
aughostino
Medium Professional
-
midnight_man
Guru
neporovnávaj ale T benzín s klasickym benzinomDunlop napísal:zetec je stary motor, duratecy su ovela lepšie, lahka je, ale stale to je tych 9s/100... Chcem vidieť 2.5T čo ide za 9sekund
-
satan77
Light Star
Starý starý... ale ide sa teraz montovať do nových fiest a focusovDunlop napísal:zetec je stary motor, duratecy su ovela lepšie, lahka je, ale stale to je tych 9s/100... Chcem vidieť 2.5T čo ide za 9sekund
Len neviem, či sa tam tentokrát tiež pohrá aj Yamaha. To by bolo cool.
ale keby si lepšie čítal, vieš načo som narážalmidnight_man napísal:neporovnávaj ale T benzín s klasickym benzinom
satan77 napísal:takže akcel nenormálny. 2.5-ky turbobenzíny sa nehrabú.
-
Francek
Star
a na dasiu vyplatu mozno budes mat na opravu motora ked sa ti rozsype...midnight_man napísal:ved G4 je vnutorne to iste jak octavia..len v inych plechoch a plastoch. a ono 150PS nutne nemusi byt len turbo benzin prečo...150PS budem mat cca ja na buducu vyplatu hh. ale to je o inom....kašlime na to. nech si chlapec vybere sám.
-
midnight_man
Guru
Francek taketo blbe keci si odpusti
chod nadavat ludom co maju 200PS octávie a rozprávaj im ako sa im rozsype motor. Prípade chod vynadat vsetkým co upravuju TDi motory
ach. Ty osobne vieš niečo o úprave koncernových TDi motorov, úprave ECU a podobne? Pochybujem..tak nechapem odkial si zobral že by sa mi mal "rozsypať" motor. Takých LIDL Tunerov je veru dosť....Riešiť autá po ich úprave je hrôza a vačsinou majitel ťažko zaplače...No tento krat si netrafil