vyhladavanie v PHP

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
bartonko
Expert
Expert

vyhladavanie v PHP

Príspevok od používateľa bartonko »

AKO sa da vyhladat v databaze , potreboval by som nejake hotove riesenie, proste aby to preletelo komplet databazu vsetky tabulky, a nejak rozumne zobrazilo , da sa to?
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

bohuzial neda. kazda databaza, kazda tabulka je ina... taketo vyhladavanie si musis spravit sam podla tvojej databazy..
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

caesar1987 napísal:bohuzial neda. kazda databaza, kazda tabulka je ina... taketo vyhladavanie si musis spravit sam podla tvojej databazy..
to zas nie je pravda. celkom schodne by bolo nacitat metadata tabuliek, vyhodnotit na ktorych stlpcoch sa oplati vyhladavat zadanu hodontu a hladat. samozrejme, ze to nebude optimalizovane indexami, no napisat neico co ti prehalda vsetko, nei je problem
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Chapes vobec tomu, co chlapec potrebuje? Toto ani zdaleka neprebehne celu databazu...
bartonko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bartonko »

presne, ja potrebujem nejaky navod, ako spravit nieco take v php, staci priklad aby som uz vedel ako nato. A neda sa to aj tak ze by to jednoduche vyhladavanie v jednej tabulke, by sa urobilo viac krat pre viacej tych tabuliek uchovalo v nejakych premennych a potom vyplulo nejak rozumne vysledok ?
Napísať odpoveď