Ford Puma VCT 1.7 92kW
rovných 200km/h
Prvý krát v živote som šiel 200 a na vlastnom aute. Bolo to teda dosť super
Najviac sa mi páči keď od tej 160-ky začne pôsobiť prítlak a auto dostane druhý dych a ešte aj o pár mm klesne. Pekne to cítiť, je to také plynulé hladké.
tak rekord prekonany co som mal na lade 1500 cca 110km na BMW 528i (r.v.99) a to cca 210km na nemeckej dialnici, pekny pocit len mi tam trosku zavadzali auta a aj prsalo tak som zial nevyskusal max
na ocovom Pole Classic 1.4 r.v. 98 na dialnici niekde medzi NMnV a TT 145,
na svojej plne naloženej Lade Nive na tej istej dialnici 135, a to ešte by dalo trocha viac, ale načo....
Na Seat Cordoba 1.4 Sport 170km/h. Ja som soferoval a na celkom uzkej ceste. Zacal som mat strach tak som prestal na nu tlacit. Mal som aj v aute ludi.
Tak na Favorite 180 km/h jedine z kopca. Na Fave som šiel max. 170, a to od Krematória KE smerom dole do Košíc. Tiahle asi trojkilometrové klesanie. Bol to zážitok, ale už si ho radšej nechcem zopakovať
vsetci dobre vieme ze to co ukazuje tacho na faku moze byt niekde v medziach velmi seriozny odhad az velmi odvazny tip, ale spravidla to nieje rychlost vozidla ...
playerSC napísal:ja si robim autoskolu a na golfe som vysliapal pri senci medzi dedinami 110 km/h bola to asi 6 jazda a bola to supa ale do dediny som vlete 80 potom
A instruktor Ta este hnal, ze PRIDAJ! PRIDAJ! ?
nordkapp_pb, uz som to tu davnejsie spominal, ja som mal (mam) zazracneho fakera, co bolo na budikoch tak +/- 1 az 2 kilometre ukazovalo aj GPS