utorrent a rychlosť sťahovania

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

utorrent a rychlosť sťahovania

Príspevok od používateľa dekarbon »

prosím vás čo môže spôsobovať pre mńa nevysvetliteľné chovanie systému ke´d sťahujem na netbooku asus 1000H cez utorrent odklopim ho tak vidím že rýchlosť stúpa až na maximum akonáhle zatvorím netbook systém sa nevypne ani nehybernuje ani nič beží ´dalej ibaže rýchlosť sťahovania klesne na nulu..akonahle ho zas otvorím všetko sa vráti do normálu..nerozumiem tomu prečo sa tak deje..možno som niečo prehliadol..poraďte prosím..mam na nom nainstalovany win7.diki moc za všetky návrhy
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

medzi vypnutim a hibernaciou je este jeden stav - sleep
zrejme mas nastavene, ze po zatvoreni displaya notebook prejde do sleepu - je to stav ked ti vsetky okna ostanu otvorene, napaja sa len par komponentov, aby po otvoreni bol pocitac ihned pripraveny k praci
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ibaze sranda je v tom ze mam nastavene ze po uzavretí krytu nevykonať ziadnu akciu takze ja neviem :(

//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 8:55 )
hmm spankom to urcite nieje lebo pc sa mipri spanku vypina ked dam alen blika kontrolka zapnutia kdezto ked kryt zatvorim tak netbook proste ide nevypina sa..skusal som uz vsetko mozne ale robi to furt..nemate este nejake napady cim by to mohlo byt?

napadla ma aj koniguracia wifi karty v netbooku no hocico som nastavil robilo to furt..respektive teraz jak som otvoril book tak som si kukol statistiku utorrentu..on mierne odosielal ale velmi malicko mozno 5-7 kB/s no ked som ho otvoril znova rychlost vyletela na nejakych 80-90 co je normal podla pripojenych uzivatelov...ja uz tomu absolutne nerozumiem
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

µTorrent - Preferences - General zaskrtni Prevent standby if there are active torrents
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

minob napísal:µTorrent - Preferences - General zaskrtni Prevent standby if there are active torrents
chlape to mam zaskrtnute a nepomaha to:(
Napísať odpoveď