jazykovy kurz

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jazykovy kurz

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Ahoj, hladam jazykovy kurz. Jedna sa o anglictinu. Malo by to byt pre zaciatocnika, pocul som nieco o "psychowalkmane". Zaujimaju ma Vase skusenosti. Ak by ste vedeli nieco doporucit v BA budem rad. dakujem
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Psychowalkman sú vyhodené peniaze, radšej sa zapíš do jazykovky.
V BA napríklad Canadian Bilingual Institute, Akadémia Vzdelávania alebo Royal School.
Alebo si nájdi kvalitného súkromného doučovateľa, to určite pomôže viac ako nejaké psychohlúposti.
TiGeeR
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: jazykovy kurz

Príspevok od používateľa TiGeeR »

Hellboy248 napísal:Ahoj, hladam jazykovy kurz. Jedna sa o anglictinu. Malo by to byt pre zaciatocnika, pocul som nieco o "psychowalkmane". Zaujimaju ma Vase skusenosti. Ak by ste vedeli nieco doporucit v BA budem rad. dakujem
Taký lacnejsi od 127 € čo je ( okolo 2,60 € na hodinu) máš tu a je to v BA

http://www.enlandia.sk/kurzy
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ja neviem, cital som o kadejakych metodach, ale nakoniec zo vsetkeho vysvitlo tolko, ze kym si nad to proste nesadnes a nezacnes makat, tak sa nikam nedostanes. Spominana Callahanova metoda moze byt fajn, ale rozhodne nic pre zaciatocnikov - konverzaciu dokazes viest len vtedy, ak mas o com. Ked nemas slovnu zasobu, tak nemas o com. A slovnu zasobu sa zaselen musis drvit doma.

Ja som si pred rokom zaplatil za www.ucmesa.sk - a cely cas az doteraz som sa do toho ani nepozrel. Je to prakticky to iste ako keby si sa ucil sam z nejakej ucebnice, akurat je to v interaktivnejsej forme, ktora cloveka rozhodne bavi viac, ako sediet nad knihou a carbat do nej ceruzkou - navyse sa hned vies odkontrolovat, je tam zahrnute aj preskusavanie slovicok atd. Isteze - webaplikacia nikdy nenahradi skutocneho lektora, a sam pri tom chytam nervy, ked je vec, ktora je napisana urcite spravne, len inac, nez to oni vyzadovali, a rata mi to ako chybu - ale da sa s tym vychadzat.

Ked absolvujem celu tuto zalezitost a budem schopny rozumiet pisanemu textu (aj ked sa to snazi motivovat k na tvoreniu viet, moc mi to nejde), potom sa mozem pustit do dalsieho levelu - citanie anglickych knih+ pozeranie filmov v anglictine (min. zo zaciatku urcite s anglickymi titulkami) + konverzacie - ako pisane, tak verbalne.

Ale zaklady ako slovna zasoba a princip fungovania gramatiky, sa naucit musis, inac nemas o com. Spominany e-learning vie urcite lepsie nahradit klasicka jazykova skola (ale skola ako skola, nie kadejake metody), no to mi nevyhovuje, nakolko nie som casovo flexibilny. Takto si sam urcujem tempo.
Napísať odpoveď