K: Nokia 6300 , E51, 5310

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

K: Nokia 6300 , E51, 5310

Príspevok od používateľa Runes »

Kupim jeden z tychto telefonov cenu navrhnite, nemam zaujem o funglovky z vyssou sumou skor o pouzivane funkcne za priemnu cenu idealne BA. Pripadne ponuknite aj daco podobne co mate :-)
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Nokia E51, kompletne balenie, nepouzivane prislusenstvo, z T-Mobile, neblokovana oficialne, ziadny unlock, najnovsi unbranovany firmware nahrany v Nokia centre minuly tyzden, spickovy stav., zarucny list (oba), kedze je z T-cka nepotrebujes na zaruku ani splnomocnenie. Cenu navrhni aj s postovnym, do BA moc casto nechodievam. Zatial len informacne, aby som mal vobec predstavu o tom, ci sa to oplati predavat :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no neviem ci som zrovna ten komu to ces predat bo ja dam max 70€ preto pisem ze pouzivany :-D a tiez nemam sajnu koko sa hybu preto podla toho co ponuknu sa poradim a pokukam na nete ;-)
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

neber si to zle, ale za 70 Euro idu trosku ine telefony v dost horsom stave a bez zaruky ako tato moja E51 :roll:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sak to som ti vravel :-D ze nesom to co hladas keby som si bral ze telefon telefon tak idem do vyssej sumi ale normal fon berem okolo vianoc a tam mam vo vyhliadke aj E52 toto chcem len k O2 karte docasne, som len na nete kukol na rychlo a rocna 51 ide okolo tych 70 a viac, 6300 cca 40, abo ta 5310 za 60 :-) proste zalezi od toho ci zaruka bez poskrabane atd atd :-) ale kazdopadne dik za nabidku

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 14:46 )
mozete lock kupil som 5310 XM tyzden pouzivanu za 60€
:lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock:
Zamknuté