zdravym , cez far manager sa daju robit huste veci so SE , lenze rady ´´k´´ mi najde najviac po verziu 750 . neviete ci to nerozbehnem nejak aj s k800 ??
no tak to s CID51 nepojde .Ale možno sa onedlho dočkáme PhoneXS++ s podporov CID51/51 ,nezostáva nič ine len čakať .... -pracuje sa na tom .
A zabudol som dotať že veci do SE s CID51/52 sa daju dostať ,funguje to tak ze sa hodí do firmware jeden upravený config a a potom sa daju meniť veci priamo z telefonu - ma to však jeden problem a to že treba zaplatiť 10 Euro kedze to ide cez DavinciFlasher
nj , ale ja som zasa cital ze jeden tipek z ineho fora vie zmenit cid 51 na 49 , ovsem ak nebola rovno 51 od vyrobcu co v mojom pripade nebola... ale pls ak mas phone xs v compe nemohol by si mi ho supnut na edisk a poslat link cez ss ???
a ja som čital že sa da zmentiť CID51 na 49 ale v telefone musi byť OTP CID49 čiže od výroby.
S PhoneXS 1.2 sa da flashovať fw CID51 ale iba "MAIN" kedže sa FS neodporuča -nezmeníš CDA
teoreticky všetko čo je v MAIN ale samozrejme ide len flashnuť pridávať,mazať a meniť veci to je už zásah do fw ktorí zatial nie pri CID51/52 možný,už nam len zostáva čakať na tool ktorý to dokáže,ako som už písal možno to bude už onedlho!
vyskušaj a uvidíš čo sa zmeni nemalo by sa nič stať pokial flashneš iba MAIN,ja som si chranené subori vymazal cez pc aleobo aj cez daky java tool priamo v mobile.
mozeš to urobiť cez app pre mobil napr MobyExplorer.
Inač možeš vyškušať SonyEricsson Update Service a pozriet či ti nevypíše že je novši fw ked maš K800i tak by mal byť R1KG001 ak nemaš Mobil kupeny od operatora -napíš či ti vypisuje že je už novší thx.
nemam od operatora,ale bohuzial ta sklamem bo na w vista mi seus neide,ale ked pojdem kamosowi dam hned vediet...
edit/ no takze skusal som seusa a ziadny new soft nenasiel...
Ja by som sa chcel spytat... mam k810i a potrebujem ho najprv decustomizovat... ale mam cid 53 a nevem co s tym vsade pisu len kulan kendi ze mam pouzit ale tie kredity nato zarabat cez paypal to vyzera na dlho... ine riesenie neni?
deaddy napísal:Ja by som sa chcel spytat... mam k810i a potrebujem ho najprv decustomizovat... ale mam cid 53 a nevem co s tym vsade pisu len kulan kendi ze mam pouzit ale tie kredity nato zarabat cez paypal to vyzera na dlho... ine riesenie neni?