Nobelovu cenu za mier dostal Obama

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Nobelovu cenu za mier dostal Obama

Príspevok od používateľa beardie »

Posilnil svetovú diplomaciu a spojil ľudí. Tak zdôvodnili tohtoročnú Nobelovu cenu za mier. Získal ju americký prezident Barack Obama.

Komisia nórskeho parlamentu, ktorá túto cenu udeľuje namiesto švédskej Kráľovskej akadémie vied (prial si tak Alfred Nobel), ocenenie zdôvodnila slovami, že cenu získal "za nezvyčajné úsilie v posilnení medzinárodnej diplomacie a kooperácie medzi ľuďmi". Komisia pritom prihliadla aj na Obamovu víziu a angažovanie sa za svet bez nukleárnych zbraní.
Pride mi to velmi nevhodne. Zatial okrem par konferencii nic nespravil...

http://zahranicni.ihned.cz/c1-38597380- ... uti-hlavou

http://www.sme.sk/c/5054545/nobelovu-ce ... obama.html

zasluzi si ju podla vas?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

by som mu tu nobelovu cenu strcil do riti debilovi.. ak to takto pojde dalej mozme si to seci rovno hodit.. SAK TOTO JE UZ UPLNE V.. TAM..
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

:lol: :aasmile3: Na buduci rok ma vraj byť horucim kandidatom na miss america a ziskať oscara za najlepší mužšký herecký výkon v hlavnej ulohe (mala byť nominovaná aj Hilary Clinton, ale na poslednu chviľu si oholila fuzy :P )
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Ked mohol nobelovku dostat terorista Arafat tak pre nie Obama?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ma prv napadli iba 2 dôvody prečo ju dostal on
1) Nemali ju komu dať a neudeliť ju nemôžu
2) Komisia nórskeho parlamentu je pod nadvládou NWO :lol: just joke!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

MakeFake napísal:Ked mohol nobelovku dostat terorista Arafat tak pre nie Obama?
mas pravdu, ked maju Nobelovku za mier Ahtisaari (duchovny otec teroristickeho statu Kosovo), Mandela (hlavna postava cierneho rasizmu voci bielym Africanom), alebo sucastny Dalajlama, ktory bojuje za stiepenie Ciny tak ju moze mat asi kazdy... aj obaja Bushovci - vojnovi stvaci :wink:
//len si posielajte anonymne K-, nic nezmenite na fakte, ze Mandela destabilizoval cely juh Afriky a sposobil tak smrt mnoho ludi ani to, ze je dost nemiestne aby sa duchovni vodcovia montovali do politiky... ci uz su prevtelenia sosiek, Ukrizovanych, alebo prisli na vesmirnych koraboch
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

to je fakt nevhodný vtip. Obama nespravil zatiaľ nič okrem toho, že všetkým ustupuje, strednu európu hodil cez palubu aby sa niekam napchal putinovi a vie sa dobre usmievať. To by som ju už naozaj viac doprial Bushovi, ktorého všetci nenávidia, ale aspon si stál za hodnotami, s ktorými vstupoval do kresla a bojoval za ne.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

To myslis vazne ked porovnavas teroristu Arafata (ktory okradol okrem ineho vlastnych o peniaze) s Dalajlamom???

A ze rasizmus voci bielim v JAR. :lol: :lol:
Nakoniec su bieli agresory obetami.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jasne ze porovnavam, a hlavne pred tebou ty fasisticke prasa!!! Arafat chcel slobodu pre moslimov utlacanych tam, kde boli stovky rokov doma. Tenzin Gyatso je obycajny Tibetan, kt. chce slobodu pre svoj lud. Podla fanatickej tradicie sa veri, ze je prevtelenim cohosi co vymysleli Tatarsky najazdnici v 14.tom storoci. Podla teba, ktory odmietas nabozensku slobodu pre moslinov by si mal stat proti nemu. Ale ty si, aky si...
Rozdiel medzi Gyatsom a Arafatom je len ten, ze o jednom v USA povedali "terorista" a cez dalsieho podpouju rozbijanie Ciny.
Ti bieli agresori, boli v Afrike viac nez 2 storocia a vdaka nim cely juh Afriky prosperoval. Teraz je vsetko v srackach - Zimbabwe a podobne.
Mandela sa pricinil o ich vyhnanie a destabilizaciu regionu. V mojich ociach je terorista.
Ale ty ako nacek to nepochopis, lebo tebe mienkotvorne denniky nadiktuju, kto je dobry a kto zly.
nadl
Medium Star
Medium Star

Nobelová cena

Príspevok od používateľa nadl »

To bola najväčšia dehonestácia Nobelovej Ceny. Keď ju udelili tomu ktorý posiela viacej vojakov do Afganistanu, to je skutočný mierotvorca :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

MakeFake, minimalne Arafat urcite nie je o nic vecsi terorista nez ty...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Kebyže mám rozhodnúť, kto z dvojice Obama - Arafat si nobelovku zaslúžil viac, nepremýšľal by som ani sekundu. Nemôžem pochopiť, prečo tentoraz Obama. Myslel som, že za farbu pleti sa to neudeľuje, lebo fakt nechápem, prečo ináč by ju dostal. :?
Nobel by sa v hrobe obrátil :smt037
Empatik
Medium Star
Medium Star

Hmm

Príspevok od používateľa Empatik »

Nezaslúži si ju... Je to len preto lebo sú z neho teraz všetci v úžase , aj tak je len obyčajný (pred tým chudobný ) američan ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

.nj
Prílohy
21789.gif
.
(121.28 KiB) 418 stiahnutí
Napísať odpoveď