Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

H@wk napísal:Wow jeden takyto clanok ... podobnych su ale na nete stovky... podobnych preto ze tam utocia romovia.
Mne tu nešlo predháňať sa o to, kto napostuje viac článkov, ale to teba asi nezaujíma.
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

napalm a chili papricky do dupy na tie krvilacne pseudo opice. mor na vas degesi!

//erytrocyt: basa 24 hodín. Kroť emócie. Situácia je aká je, ale diskutujme v rámci hraníc slušnosti.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

hughito napísal:Mne tu nešlo predháňať sa o to, kto napostuje viac článkov, ale to teba asi nezaujíma.
Mne slo o to ze romovia AJ NAPRIEK TOMU ZE SU MENSINA a je ich MENEJ tak kur*a su vecsi rasisti ako my, maju na svedomi najviac trestnych cinov a kradnu jak straky a NIKOHO z hora to nezaujima.
A povedz ze to nie je pravda a vyhras cenu `Debil roka` + zajazd do nejakeho ghetta
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

H@wk napísal:Mne slo o to ze romovia AJ NAPRIEK TOMU ZE SU MENSINA a je ich MENEJ tak kur*a su vecsi rasisti ako my, maju na svedomi najviac trestnych cinov a kradnu jak straky a NIKOHO z hora to nezaujima.
A povedz ze to nie je pravda a vyhras cenu `Debil roka` + zajazd do nejakeho ghetta
On to už nepriamo povedal... :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Pár užívateľov hojka.com mi udelilo titul "Debil roka", asi nezaspím.
Chalani, nebuďte na mňa takí zlí. :cry:

:roll:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Dalsi krasny priklad vychovy... http://krimi.cas.sk/clanok/132785/bilan ... lupez.html
To, ze kradol drevo tiez nie je najspravnejsie, ale to, ze okradne suseda, ktory ho zavola, aby si isiel nabrat zemiakov a aspon tym mu pomoct v nudzi, hranici so zdravym rozumom :roll: Jasne to dokazuje, ze to je zberba, su to nekompletni mutanti, ktorym pri vyvoji plodu zabuda dorast chrbtova kost. Vyhovorka typu "Spravil som to, lebo sestry plakali od hladu" je v tomto pripade uplne postavena na hlavu, kedze ten sused ho zavolal na zemiaky... :roll:
virus64
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa virus64 »

"Spravil som to, lebo sestry plakali od hladu"
toto som počul v telke dost často ked boli hentie "rabovačky" hlavne že flaška v ruke a cigareta v papuli
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

minule som videl v spravach,ako cigani zbili nejakeho chlapca v Dubnici,neskor ked ho ukazali,tak sa ukazalo,ze to bol slusny rom,rozpraval uplne normalne ako iny ludia a nie ako ta zberba tym debilnym ciganskym prizvukom,a povedal,ze ked ho kopali tak nanho kricali,nech sa nauci zit(asi sa im nepacilo,ze zije slusne a nie ako oni :roll: )
virus64
Medium Star
Medium Star

Aj v belej nedávno zabil jeden cigán bieleho... Cigan prišol chytat ryby, samozrejme bez povolenia, a ked ho rybár upozornil aby odišiel tak ho zabil, ti indiani černy už nevedia čo zosebov, už dost že robia deti ako na pásovú výrobu, este budu aj bielich zabíjat... ja som len zvedaví ako budu žit ked bielich nebude.. slušných cigánov je fakt len mizivé percento.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

A viete co je najlepsie? Ze musim kazde rano vstavat o pol siestej do prace, aby im bolo z coho vyplacat pridavky (odvody). Nie je to super? :)
Mali by asi povolit poplatkovy odstrel, ved si platime za to, ze ich tu mame. :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Když tak ja si připlatím! :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pozor, páni, prídavky nie sú všetko. Prečítajte si tento článok, nepotrebujete žiadne adrenalínové športy, ten všetko spraví :)
http://korzar.sme.sk/c/5043540/lunik-ix ... -byty.html

Mňa osobne to už prestáva pomaly aj baviť, ale veď človek sa vďačne rozčúli...Cigánka dlhuje skoro 20 000sk na nájomnom a ešte si chce doriti aj vyberať? Toto sa môže stať len u nás...Kto sa postará o bieleho, ktorý nezaplatí mesačný nájom? - nik, poletí z bytu. Odmietajú niečo, čo dostávajú aj tak zadarmo - čoho je to prejavom? Podľa mňa totálnej neschopnosti zdravo uvažovať. A zasa je to "obrátim sa na magistrát, starostu, bohviekoho, nech to vyrieši" - prečo by mali bieli riešiť problémy cigánov? Tí sa už na to doslova spoliehajú...Proste stopnúť túto zbytočnú solidaritu a je to.
virus64
Medium Star
Medium Star

lol tak este do toho peniaze vráža náš štát... ked nechcu ist preč, nech tam ostanú a hotovo, vobec sa mi nepáči prístup nás bielich ktorí pride k cigánovi a povie mu nech sa prestahuje lebo sa može jeho byt zrutit a može sa mu niečo stať.. a ašte mu da aj náhradný byt..
NECH SA STARAJÚ SAMI O SEBA.. ved kolko penazí ide len na tie ich podpory.... nebit ich lenivosti, boli by sme mali dialnice už postavené
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A nech skusia este tie holohlave kurv**** niekedy kricat ich oblubnene heslo 'policajny stat' pri ich zatikani, koli poruseniu pravidiel...
Toto je kur*a policajny stat....
'polovicny Rom' zomrel po utoku 7 (!) ludi, z toho jeden fizel
No a hadzte tie svoje pridrbane argumenty....
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

co ak bol ten polorom vazne ten co ukradol ten nakladiak ? nemali brat zakon do svojich ruk, ale ak by aj mali niaky dokaz, tak by sa mu iste nic nestalo a behal by veselo po slobode...ale zase z druhej strany, ak by cigani usmrtili bieleho, tak isto ani jeden nedostane vynimocny trest (dozivotie) :x
hughito
Redeemer
Redeemer

Asi ma ukameňujete a zase mi poviete, že som z inej galaxie, ale musím sa s vami podeliť o túto skúsenosť.
Posledné dva týždne pri stopovaní do vedľajšieho mesta ( frajerka chodí pravidelne v piatok do Tesca na nákup určitých surovín ) sa nám nejak nedarilo stopovať a zakaždým nás zobrali len cigáni.
Minulý týždeň ten z môjho vchodu ( ten nás už raz zobral ), ten nás dokonca zaviezol rovno pred Tesco, aj keď tam vôbec nemal cestu a teraz nás zobral tiež nejaký cigán, potom ako nás x bielych ľudí okakalo.
Inak mám takú skúsenosť pri stopovaní, že cigáni často ak môžu ( nemajú plno ) zoberú človeka a nerobí im to problém ( samozrejme aj bielych je takých dosť, ale na pomer menej ).
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hughito napísal:Asi ma ukameňujete a zase mi poviete, že som z inej galaxie, ale musím sa s vami podeliť o túto skúsenosť.
Posledné dva týždne pri stopovaní do vedľajšieho mesta ( frajerka chodí pravidelne v piatok do Tesca na nákup určitých surovín ) sa nám nejak nedarilo stopovať a zakaždým nás zobrali len cigáni.
Minulý týždeň ten z môjho vchodu ( ten nás už raz zobral ), ten nás dokonca zaviezol rovno pred Tesco, aj keď tam vôbec nemal cestu a teraz nás zobral tiež nejaký cigán, potom ako nás x bielych ľudí okakalo.
Inak mám takú skúsenosť pri stopovaní, že cigáni často ak môžu ( nemajú plno ) zoberú človeka a nerobí im to problém ( samozrejme aj bielych je takých dosť, ale na pomer menej ).
A vies co tvoja story potvrdzuje? Ze su dobri a zli cigani. Zlych ciganov je viac, oni skodia, tych treba rozumnou cestou obratit na normalnych, rozumej neciganskych, obcanov
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hughito, to este nic nemusi znamenat. Biely nezatavi, lebo sa boji a cigan ci rom zastavi, lebo pocita s tym, ze ked stopuje biely, bude sa bat on. Skor to hovori o tom, ze je rozdiel cigan a rom :-) Mam kamaratov medzi romami, nehanbim sa s nimi ist do mesta, kedze nemam za co. Nemal by som problem s ciganom z hlinenej chatrce, co sa umyva v potoku, ak by chodil do skoly ci do roboty a nerobil bordel, kade by chodil. Rodinu a to, kde sa clovek narodi si nevyberie, ale to, cim je alebo bude uz ovplyvnit vie, aj napriek tlaku okolia :-)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Posledné dva týždne pri stopovaní do vedľajšieho mesta ( frajerka chodí pravidelne v piatok do Tesca na nákup určitých surovín ) sa nám nejak nedarilo stopovať a zakaždým nás zobrali len cigáni.
No ak vyzeras tak jake mas nazory tak sa ani necudujem ze ti ziadny biely nezastavil :P
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ono za zobratie stopárov sú aj pokuty myslím že výnimky sú len vtedy keď stopuje ten čo sa mu pokazilo auto a tak,... možno bili sa boja viacej toho že dostanú pokutu....
Napísať odpoveď