Seminarka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Seminarka

Príspevok od používateľa Sphinx »

caute potreboval by som poradit ohladne seminarnej prace z psychologie. konkretne z pokusov v psychologii ci by ste mi nevedely poradit nejaku dobru literaturu a hlavne poradili nejake napady ako to prezentovat pretoze jednou z podmienok je originalite resp interakcia s proostredim nie je to limitovane vobec .. cize ak spravim film bude to ok ,, ak powerpoint tiez no musi to byt napadite a interaktivne v ramci triedy (tj. spolupraca a zapajanie spoluziakov do prezentacie) cize ak by ste mali nejake napady ako ozvlastnit suchy text uvital by som ich

//ziadne napady?
Števo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Števo »

My sme pred par dnami s kamaratom 'pri pive', konkretne po piatej Whiskey a pri sledovani Discovery rozoberali nieco ako suvislost medzi nadanim a psychyckymi chorobami (sialenstvom), u hercov, maliarov, skladatelov.

Co k prezentacii tak s tym ti asi nepomozem, ja som ekonom a mne väcsinou staci projektor (k diplomovej praci 3 projektory sucasne :) ).
Ale dat napr. spoluziakom za 5min nieco nakreslit alebo vytvorit aby sa prejavila ich kreativita a potom to dat do suvislosti s vyskumom, s tym ze pouzijes ich psychycky stav z empirickych skusenosti.

Alebo este nase manzelky rozoberali nieco ako vztah medzi znackou / cenou / kvalitou. Tiez by to mohlo byt zaujimave: preco si kupim nieco za 1000€ od znacky XXX ked nieco v rovnakej kvalite a rovnako dobre mozem mat za 500€ od znacky YYY.
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

hh dik za napady uz mam priblizne predstavu ako a co spravit hlavne tie ceny-znacky dobry napad skusim nieco vyrobit vramci dotaznika resp testiku

--------------------------------------------------------------
///tak seminaka skoncila na 16b z 20 nie zle ako na to kolko som sa stym trapil dost malo... no ale mam dalsi problem mame pisat nieco na etiku co sa tyka etiky.. no a ja z duse neavidim nieco ked si mam vybrat sam a pisat o tom najlepsie by bolo na danu temu ale nie . nemam ani tusenie o com a ako pisat .. nepisal nikto nieco podobne ? tema je fakt obrovska pretoze etiky sa tyka skoro vsetko ... bol by som rad keby dakto vedel poradit prip dal nejaku inspiraciu dakujem
Napísať odpoveď