Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

pretoc si to dozadu este na zaciatok brejku :)

//ale este ta nahravka z ich polky
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Plasmon napísal::D
skús tú čiaru nakresliť rovno a nie medzi hráčov :) (pomôcka: pozri si ako ide hranica šestnástky a tvoja červená čiara by mala ísť s ňou vodorovne)

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 22:43 )
Geogomeogo napísal:pretoc si to dozadu este na zaciatok brejku :)
ak chce poukázať na offside tak to má dobre pretočené (na moment nahrávky)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

tazko sa nieco hovori....mam pocit ze nam nie je sudene postupit,pretoze ked uz sme aj prehrali to by tak nevadilo,ale bez 4 hracov bude remiza uspech a nie aby sme vyhrali.dnes ma tak napadlo ze nasu prehru mozu aj je**** media..stale dookola sa vypytovat na tie iste veci,to musi u hracov vyvolat pocit takeho napatia ktore im zvazovalo nohy ako ostnaty drot... takze je treba silno dufat ze v polsku nas bude cakat neuveritelna radost,ktora bude 100x intenzivnejsia ako keby sme postupili dnes :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tak teraz ide vodorovne aj ked sa to trochu nezda.
Prílohy
u - kópia - kópia.png
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

ten obrazok co tu je ma zabil :lol: :lol: :lol: :lol: pi*i :lol: :lol: :lol:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

vazne to ze sme prehrali ani tak neboli jak to ze nebude mat kto hrat v Polsku a poliaci aj ked im o nic nejde budu hrat dobre...
co sa tyka hry nechapem rozhodovanie niektorich hracov ked sa snazi prihrat na 40m a prihra vzdy superovi a nic na tom nezmeni a stale to robi...stred nam totalne chybal Marek sa viac tlacil dopredu ale tam aj tak nikto nebol...navyse v BA cez den trochu prsalo a na tom travniku to bolo vidiet ze sa to smykalo ale najviac by ma zaujimalo kto robi vyber lopty lebo s hentou som hral a mozem povedat ze je mrte smyklava a este ked si domyslim to ihrisko...na Weissovi bolo vidiet jak chce akcelerovat ale proste to neslo :?
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

Talian napísal:Škoda no , nehrali sme nijak zle , ale ani nijak dobre .

Problémom dneska a to hlavne v 2.polocase nebola stredová línia , ako to tam Zeman niekoľko krát opakoval , ale naši 2 malý špunti na krídlach . O tom , že sú šikovný a že sú to obrovské talenty , o tom žiadna . Ale vezmime to takto . Vystreliť za tých 90 minút nevystrelia , center do 16ky tiež nedajú , a čo je horšie , strašne veľa sólujú , a zvyčajne to skončí tak , že to zatiahnu do stredu ihriska , kde sa to celé spomalý .
bohužiaľ musím súhlasiť :? .Dneska to naším mladíkom teda nešlo a bolo vidieť hlavne na Vladovi po polovici hry,že toho má dosť.

som veľmi sklamaný.myslím,že chyba bola aj dať Vitteka na hrot lebo on sa snažil stále len prihrávať a nemal komu.Predsalen je to lepší nahrávač ako zakončovateľ.

Bez našich opôr vzadu to bude v Poľsku veľmi ťažké.Pri štastí by sme mohli vyhrať ale max 0:1...bude musieť nastúpiť stano šesták
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Plasmon napísal:Tak teraz ide vodorovne aj ked sa to trochu nezda.
neviem ci to mam prespievat ale pretoc to a pozri si to vtedy ked sme stratili loptu
btw. tesim sa na K- :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Geogomeogo napísal:neviem ci to mam prespievat ale pretoc to a pozri si to vtedy ked sme stratili loptu
btw. tesim sa na K- :)
Jaj, ty myslis tu prihravku z nasej polovice. Skoda, ze som uz vymazal zaznam a nemozem si to overit. :?

//Ale mal si pravdu. Jasny ofsajd.:)
Prílohy
i.png
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

staci jeden prije*** bod a lepsie skore
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Plasmon napísal:Jaj, ty myslis tu prihravku z nasej polovice. Skoda, ze som uz vymazal zaznam a nemozem si to overit. :?

//Ale mal si pravdu. Jasny ofsajd.:)
akurat ze tam nie je vidiet cela hracia plocha, asi 1/3 spodku (z pohladu videa)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Najväčšia škoda je pravdaže škoda prehry, ale asi rovnako veľké škody sú žlté karty Škrteľa, Zabavníka a Ďurica. Lebo dá sa povedať, že každý hráč je nahraditeľný, ale strata troch obrancov (z toho dvoch stopérov) je veľa. Weiss asi dominuje 1-2 obrancov.
Ďalšia veľká škoda je škoda druhého gólu. Lebo teraz máme my skóre +11 a Slovinci +11, tak by sme mali +12 a Slovinci +10 a museli by vyhrať najmenej o 3 góly v San Marine. Možno sa to zdá nič, ale Severní Íri a Česi vyhrali v San Marine 3:0, Poliaci 2:0 a my 3:1. Takže nie je také nereálne, že San Marino by prehralo so Slovincami o menej ako 3 góly.
To, že nebude hrať jeden z dvojice Stoch, Weiss (Stoch) nebude hrať je možno aj výhoda. Lebo títo dvaja zase nemajú veľa skúseností, smerom do obrany toho veľa nespravia a možno ich aj táto prehra pomôže k istej sebareflexii.
Dúfam, že proti Poliakom bude nakoniec hrať aj Stano Šesták, síce teraz asi nebude v oslnivej forme, ale spolu s Hološkom je jeden z mála, čo momentálne dokáže strielať góly v repre v dôležitých zápasoch. A možno by mohol Weiss už skôr, možno aj od začiatku zápasu vytiahnuť Nováka, možno ukáže, čo v ňom je. A možno dvaja vyhodňari nakoniec dobre zrobia. :)
Len teraz neviem, že to, že Poliaci už nemajú šancu na postup bude pre nás výhoda alebo nie. :?
A je mi trocha ľúto aj tých Čechov. Vyhrali a k čomu im to bolo? :)

:arrow: Takže SLOVENSKO na Chorzow!!!

A San Marino do toho!!! :D :lol: :D
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

K tomu vašemu ofsajdu. Na vlastnej polovici hráč nemôže byť v ofsajde, takže ak jeden Slovinec prihral tomu druhému ešte na vlastnej polovici tak to ofsajd nebol.

A k zápasu. Strašné sklamanie. Kde je to Slovensko, ktoré hralo proti Česku a Írsku? Keby sme hrali aspoň tak ako proti týmto súperom, tak remízu v pohode uhráme. Za celý zápas sme si nevypracovali poriadnu 100%-nú šancu, za to Slovinci ich mali až moc (viď. hneď 2 minúta). Náš výkon mi pripadal ako keby sme hrali na tú remízu, pretože vpredu sme nič nevymysleli a mali sme vôbec problém niečo vpredu vymyslieť. Škoda tej chyby brankára tuším po Ďuricovej strele čo to skončilo na tyči alebo tej Hamšíkovej bomby nad bránku. Rozhodca nám tiež "pomohol". Som zvedavý, kto nastúpi v Poľsku keď nám vykartoval polovicu obrany. Dnes sme mali jedinečnú šancu a prepásli sme ju. Jedine už zostáva dúfať, že zopakujeme Severné Írsko, pretože baráži neverím.

Ale v skratke: posrali sme si to.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Treba poslať do San Marína nejaké vrecia s cementom, nech dobre betónujú. Ináč to nevidím ružovo... Poliaci si doma budú chcieť aspoň obhájiť česť a pri našom šťastí natrafíme v baráži na Portugalcov alebo nejakých Francúzov :(
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Muffi napísal:Treba poslať do San Marína nejaké vrecia s cementom, nech dobre betónujú. Ináč to nevidím ružovo...
Áno to v rámci akcie: Robme ľudí šťastných!!! :) :D Lebo keď uhrá aspoň bod so Slovinskom. Tak zase majú šancu na baráž Česi. A čo je lepšie urobiť šťastných 15 miliónov ľudí a nešťastných 2 milióny alebo naopak. (Pravdaže všetci ľudia nesledujú futbal, ale percentuálne brané pomery budú sedieť) :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zasluzena prehra. Slovinci hrali vyborne a k nicomu nas nepustili. Mame minimalne jednu ci dve zbytocne karty a dalsiu zasluzenu. Vysledok zial odraza skutocnu realitu a uroven nasho futbalu. Na MS este nemame, mozno tak o 4 alebo 8 rokov. Vcerajsia prehra je spravodliva a este sme s nou pomohli Cechom nepostupit, lol.
spisino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spisino »

takyto vysledok som cakal som sklamany z nasich.......
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

na a uz su tu taky co pred zapasom dobre ze neskakali od radosti a teraz zrazu na postup nemame vcerajsi vykon nuz co uz trener to troska prekombinoval zo striedaniami ale otom potom a aj tak nehrali sme vobec dobre ved poriadne sme ani sance nemali a tie streli z poza sesnacky nic moc ktomu sa pridal este rozhodca a v tom polsku to bude tazke kedze nam chybaju skrtel durica stoch hamsik nuz ale ostava nam uz iba zabojovat a verit SLOVENKO DOTOHO
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

tohto som sa najviac obával..
Všetci sa už videli v afrike a tak to aj dopadlo..Neverím že v Poľsku vyhrajú, keď doma neuhrali remízu so slovinskom. A to som v tomto smere optimista
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Problem celeho zapasu bol v hre nasej zalohy a v hre Slovinskej zalohy ktora bola ovela lepsia a hlavne behavejsia. Takmer kazde vykopy brankara a kazde odrazene lopty mali Slovinci hlavne dvaja stredny zaloznici Koren a (ten druhy neviem jak sa volal). Hamsika to moc tahalo dopredu a Strba je bez pohybu. Stoch a Weiss su talenty ale v tomto zapase podla mna mal nastupit len jeden z nich lebo co sa tyka branenia a najma taktickej hry su velmi slaby (vid Stochov uplne nezmyselny faul).

Tiez som nechapal nasedanie dvoch utocnikov a to skor hlavickara Juakubka a tiez podobneho Viteka. Jakubko by sa tam hodil akurat tak do toho zaveru a Vitek bol jednoznacne najslabsi clanok nasej hry. Je uplne bez pohybu, nenabieha a nevyhrava ziadne suboje (a to nie len v tomto zapase).

Co sa tyka obrany tak si myslim ze tam neni co vytknut, svoju pracu odviedli dobre.

Aj ked to mocom nezviknem a mozno je to hlupe ale rozhodca nam v tom zapase tiez dvakrat nepomohol, aj by som povedal ze nas obral o regulernu sancu Stocha (ofsajd to rozhodne nebol, a myslim si ze z toho by gol dal). Tak isto karty pre Stocha, Weissa a Zabavnika boli neopravnene.

Co sa tyka zapsu s Polskom si myslim ze su zdolatelny vzladom nato ze o nic nehraju. Nasi sa hadam z tohoto zapasu poucia a ocakava konecne hlavne nejaku hru v zalohe (najma viac pohybu), lebo tento zapas vyhrala lepsia zaloha a ta bola rozhodne na strane Slovincov.
Napísať odpoveď