AsRock K10N78 - uplna neznalost
AsRock K10N78 - uplna neznalost
Zdravim. Potrebyval by som pomoc (primarne) pri vybere grafickej karty. Nedavno mi na pocitaci zlyhala maticna doska. Dostal som novu AsRock K10N78 (FullHD-hSLI). Ta ma integrovanu graficku kartu Nvidia GeForce 8200 s pamäťou 512 mb. Mam este aj 2 GB ram a procesor AMD Athlon 64 X2 5600+. Ale problem je, ze hry su s mojou grafikou uplne nehratelne (spustia sa, ale straaaaasne sekaju, uplny podpriemer). A zaujimalo by ma aku graficku kartu by ste mi doporucili vymenit. Kladol som si otazku ci sa vobec grafika do takej dosky vymenit da. A vobec ani neviem podla coho to mam vyberat, pretoze asi nie kazda grafika ide zapojit do takej dosky, aku mam ja. A ak by to bolo mozne tak by som chcel Nvidiu. Znacku mojho zdroja neviem, ale viem ze je 400W.
Dakujem za pomoc
Dakujem za pomoc
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
do tej tvojej dosky pôjde zapojiť úplne akákoľvek grafická karta, ty grafickú totiž nemeníš, len tam zapojíš druhú. Stačí si teda vybrať nejakú mainstream grafiku (stredná cenová kategória - kvôli zdroju) a bude fungovať. V žiadnom prípade ale nič výkonné, ak by si mal neznačkový zdroj tak ti to v žiadnom prípade nepotiahne. napíš koľko si ochotný investovať.
Cena
No zhruba do 70 Eur ( cca 2000 Sk ). Navrhol by si nejaky konkretny model? pri mnohych hrach co som hral som si uz zvykol hrat na ultra low detailoch s najmensim rozlisenim, takze stacila by hocijaka priemerna. Ja by som sa aj uspokojil s hocijakymi detailami len aby som mal dobry fps. Lebo teraz nemam asi ani 10. Uplne nehratelne.
Ja nie. Asi ste to zle pochopili. Ja viem ze zdroj je 400 W ale to ze neviem jeho znacku neznamena ze je neznackovy. Ja som totiz taky laik. Ja viem len to co mi povie program. Ani s tym 400W si nie som isty. Mozno je 350 W. A ako zistim akej znacky mam zdroj?
EDIT: A este by ma zaujimalo, ze ako sa tie karty urcuju ktora je lepsia. Pretoze pamat asi nie je vsetko. Ja som si myslel ze 512 mb pamat ze super, ale potom som bol sklamany
EDIT: A este by ma zaujimalo, ze ako sa tie karty urcuju ktora je lepsia. Pretoze pamat asi nie je vsetko. Ja som si myslel ze 512 mb pamat ze super, ale potom som bol sklamany
-
vladenko007
VIP