Zmensenie velkosti cez WinRAR
Zmensenie velkosti cez WinRAR
ako to mam nastavit aby mi zmensilo hru, bo mam zabalene co som stiahol to malo 250MB a po rozbaleni 700MB.ako to mam spravit?
Re: Zmensenie velkosti cez WinRAR
myslíž jako tých 700MB na tých 250? no skús dať maximálnu kopresiu bude to trocha dlkšie trvať ale bude to menej zaberať a ak sa ti to bude zdať stále velké tak skús použiť 7-zip ten má ešte lepšiu kompresiu ako winrar.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pred hodinou som zabalil hru operaton flashpoint 2. Kedze mam CPU E6300 nataktene z 2,8GHz na 3,8GHz vsetky archivy balim s maximalnou kompresou..lenze to nejak vela nepomaha..napr. flashpoint mal normalne 26 partov po 200mb a s najlepsou kompresiou 23 (600mb som nasporil)90 napísal:ako to mam nastavit aby mi zmensilo hru, bo mam zabalene co som stiahol to malo 250MB a po rozbaleni 700MB.ako to mam spravit?
btw. zhruba cim lepsi mas cpu tym kratsiu dobu ti to skonvertuje..
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
uz to tu bolo rozoberane par krat. zalezi to od toho, co komprimujes, ake su to subory. Nie vsetko ide skomprimovat na taku velikost o tolko %90 napísal:ako to mam nastavit aby mi zmensilo hru, bo mam zabalene co som stiahol to malo 250MB a po rozbaleni 700MB.ako to mam spravit?