Napalovanie hier na X-box 360
Napalovanie hier na X-box 360
Zdravim.. chcem napalit hru na x-box v Nerovi.. cez co to mam konkretne napalit? Nero Burning rom, alebo cez nieco ine? Dik za info..
Re: Napalovanie hier na X-box 360
Takze, uz mam program ImgBurn..problem je,ze neviem ktoru polozku mam zakliknut,ked chcem dat napalit xbox hru..dik za info..
Re: Napalovanie hier na X-box 360
no musis dat tu polozku v lavo hore ...sorry ale neviem presny nazov no mas tam 6 moznosti a urcite ta v lavo hore....janci.p napísal:Takze, uz mam program ImgBurn..problem je,ze neviem ktoru polozku mam zakliknut,ked chcem dat napalit xbox hru..dik za info..
ked mas stiahnutu hru v pc mal by si mat image z koncovkou .ISO a este jeden malicky dokument .DVD....napaluje sa to male .DVD a napaluje sa na dvojvrstvove dvd rychlost si daj 2,4x
//a keby si nahodou nemal ten maly subor z koncovkou dvd tak si ho vytvoris takto:
1. zrobis si novy textovy dokument
2. napises donho: LayerBreak=1913760
nazov ISA aj z koncoukou iso
3. ulozis textovi dokument a premenujes jeho koncovku na .DVD
4. ulozis ho v rovnakej zlozke ako iso hry
divinity 2
vyskytol sa mi takyto problem pri napalovani hry divinity 2.. stiahol som celu hru, rozbalil a napalil beznym sposobom, cez zapisat obraz na disk.. predosle hry islo v pohode, ale tuto ked sme vlozili do xboxu, tak nam iba prehralo logo na dvd (xbox logo) a nic sa nespustilo.. a pritom bolo na disku 7,8 giga zaplneneho miesta.. nevie niekto, preco to spravilo? robil som to rovnakym sposobom, ako vsetky.. stiahol som hru od ineho uzivatela, ale este som to neskusal napalit.. mam tam maly subor dvd a iso subor.. ten, ked otvorim cez winrar, ta tam mam subory ako na dvd (audio ts a video ts a este system update) ma to tak byt? dik za info..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
janci.p: Treba novy flash X-Boxu, pripadne to moze byt zle napalene. Mne tak napalilo zle Fifu 2010, pretoze som mal stary Daemon-Tools a SPT potrebny pre DT sposoboval chybu. Takze bolo potrebne odinstalovat DT vratane SPT, pripadne reinstall na novu verziu. V tomto pripade mi to vsak padlo pocas napalovania, napisalo error na 25 percentach a palilo ako keby dalej, ale DVD nebolo pouzitelne. Osobne to skor vidim na ten potrebny novy flash.
hojko ma pravdu treba novy flash...ale aj netreba lebo da sa to obist ale v tom pripade s tou hrou nemozes ist na live lebo na 99% dostanes ban....ale ak nehras cez live tak to nieje problem....
poslem ti cez SS odkaz na xbox forum a tam sa vsetko docitas...ked nebudes vediet kde tak nezakladaj tam novu temu lebo uz aj bez toho tam je bordel radsej sa spytaj mna a ukazem ti...
poslem ti cez SS odkaz na xbox forum a tam sa vsetko docitas...ked nebudes vediet kde tak nezakladaj tam novu temu lebo uz aj bez toho tam je bordel radsej sa spytaj mna a ukazem ti...