Total Security

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Total Security

Príspevok od používateľa pryja »

Mate niekto skusenosti s tymto programom? Nainstalovala som to, lebo mi vyhodilo tabulku, ze system je v ohrozeni a hned mi dalo link, ze si to mam okamzite stiahnut. Stale mi vypisuje, ze mam v pocitaci 42 virusov a odstranit ich mozem, len ked zaplatim licenciu, cca 70€. Neda sa mi to odinstalovat, stiahla som uz 2 programy odporucane na nete na odstranenie a nic. Ked som dala kontrolu antivirom a tiez CCleanerom, tak mi naslo len 1 infiltraciu a to hned aj odstranilo.
A henten mi stale ukazuje plnu tabulku virusov a ze nemam ziadny aktivny antivir, pritom Avast ide normalne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nikdy never programom, čo Ti vybehne hláška, že aby si si ho nainštalovala.. je to v podstate ďalšia háveď a môže narobiť ešte väčšiu paseku. Doporučujem odinštalovať a prebehnúť komp normálnym antivirákom. Ak pretrvávajú problémy (neustále hlášky na nainštalovanie rôznych "bezpečnostných" utilitiek), prejsť to aj ComboFixom (poriadne si prečítaj návod na použitie)..

:)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Nikdy never programom, čo Ti vybehne hláška, že aby si si ho nainštalovala.. je to v podstate ďalšia háveď a môže narobiť ešte väčšiu paseku. Doporučujem odinštalovať a prebehnúť komp normálnym antivirákom. Ak pretrvávajú problémy (neustále hlášky na nainštalovanie rôznych "bezpečnostných" utilitiek), prejsť to aj ComboFixom (poriadne si prečítaj návod na použitie)..

:)
No v tom je prave ten problem, ze on sa odinstalovat neda, ked idem do odobrania programov a dam zmenit alebo odstranit, tak sa otvori tabulka, kde chce odo mna, aby som zaplatila licenciu. Ja zhanam nejaky program, ktory mi pomoze odinstalovat, google mi moc nepomohol. :(
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

skus Total uninstal. to myslim maze aj z registrov.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak nepomôže Total Uninstal, asi najlepšie bude použiť spomínaného ComboFixa:
http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... e-combofix
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Ja pouzivam na taketo virusi program http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=16475
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hentej otravy som sa zbavila a teraz mi pre zmenu nejde zapnut brana firewall. Neviete niekto, preco? Je to nebezpecne, ked mam antivir?
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

mozno este conflicter....
Napísať odpoveď