PC vs Xbox

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

PC vs XBOX ?

PC
37
80%
Xbox
9
20%

Celkom hlasov: 46

zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

PC vs Xbox

Príspevok od používateľa zeto750 »

Asi sa to uz riesilo aj tu le nemozem najst a chcem vediet Vas nazor co je lepsie PC mas na obcasne CSko a pracu a xbox na hry alebo vsetko vrazit do PC a mat ho taky all in one?
hornblower
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Ja som za pc kedze mam rad strategie/rpg v najblizsej dobe to bude napr. starcraft 2 a diablo 3 /co na konzole asi nezahras/. Takze tak
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Dost zalezi na tom ako to chces vyuzivat ci iba na hry alebo aj na pisanie adt.
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Niekoľko rokov som mal len comp a bol som toho názoru, že konzola je zbytočnosť, kedže rovnakú grafiku môžeš mať aj na PC. Keď už som však investoval asi do 6. grafiky + iného HW (kedže technológia ide stále dopredu), povedal som si, že už do toho nedám ani korunu.. Síce si na compe zahrám v pohode aj najnovšie hry, kúpil som Xbox Elite a comp už teraz využívam len na net/sťahovanie, počúvanie hudby a prerábanie videí. Konzola má tú výhodu, že sa rozvalíš na gauč, hodíš tam hru a o nič iné sa nestaráš :wink: ..Záleží však už len na tebe a tvojich finančných možnostiach :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

kvalitna velka plazma/lcd + xbox 360 :wink:
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

jj chcem to na LCD.... A suhlasim s tvrdenim ze tu nemusim kupovat stale new hardware max tak nieco cez hamachi aby to utiahlo inak nic :D

thx za nazory :D
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

jasom za PC tiez som mal dilemu ci kupit PC alebo radsej xbox za 5tinovú cenu ale rozhodol osm sa pre PC mas tam viac moznosti viac hier atd. aj ked v poslednej dobe uz pomali viac hier na xbox ako na PC ale hry ktore hravam ja su len na PC (zatial) cize crysis a LFS najnovšie ked sa nudim co je malokedy tak si zapnem rece on ale inak nist GTA IV ma preslo asi po 2tyzdnoch odkedy som mal nato komp takze asi tak :) :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hmm, ja s DAMON - om nesúhlasím, lebo výber hier na PC a na Xbox je prakticky rovnaký- Veď už skoro každá hra vychádza aj na Xbox a dosť hier vychádza práve iba v konzolovej verzii, takže konzoly sú na tom možno ešte aj lepšie.

A ak chceš PC iba na hry, tak potom jednoznačne radšej Xbox. Dôvody boli popísané vyššie...
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

no ale su tu specialitky ktore su len na pc :) pre ktore by som ja do konzoly nesiel
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To isté sa dá povedať aj o konzolách :wink:
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Flashnuty Xbox + ucet na lamkach + rychly internet = Nekonecna zabava ;) (no teda dokym sa ti ten xbox nepokazi :D)
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

a dokým ho microsoft nebanne :D
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

PC vs XBOX? To ako vážne? ...
Ak máš pod 15 rokov, kľudne si ho kúp, inak to o pár týždňov predáš. (XBOX)
A na konzole nikdy nebude taká dobrá grafika ako na PC. PC sa dá obnovovať, čo žerie peniaze, s tým súhlasím, ale tak isto sa dá aj tuniť :wink:
A ak máš dobré a hlavne značkové a výkonné veci v PC, tak to predsa nejakú dlhšiu dobu stačiť bude.
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

Ja mam oboje a na Xboxe takmer nic okrem GOW2 a teraz cakam na FORZU 3 inac su konzoly totalne nanic proste na Grafiku PC a hry ktore nan vychadzaju tak ziadna konzola nedosahuje
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

satan77 napísal:PC vs XBOX? To ako vážne? ...
A na konzole nikdy nebude taká dobrá grafika ako na PC. PC sa dá obnovovať, čo žerie peniaze, s tým súhlasím, ale tak isto sa dá aj tuniť :wink:
A ak máš dobré a hlavne značkové a výkonné veci v PC, tak to predsa nejakú dlhšiu dobu stačiť bude.
Poznám kopec ľudí čo majú Xbox niekoľko mesiacov / rokov a zatiaľ ich to vôbec neomrzelo.. Ide o hry a hlavne pohodlie pri hraní.. Pomaly každá hra na PC je už len konverzia z konzoly.. Prečo? Lebo každý kto si vie kúpiť novú grafickú kartu, vie aj čo je torrent a tým sa stáva PC menej zaujimavé, čo sa týka herného priemyslu. Tuniť PC? WTF, skôr to je záležitosť pre ľudí do 15 rokov, ktorí nemajú kde dávať peniaze.. Keď už mám do compu vrážať, tak to určite nebude na neóny a iné p***viny.. :idea:
Netvrdím, že comp je zlá vec, to určite nie. Ale na hranie hier je podľa môjho názoru konzola jednoznačná voľba.
Filipito
Darca
Darca

satan77 napísal:PC vs XBOX? To ako vážne? ...
by si sa cudoval ake case mody su porobene na xbox 360
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

lol4 napísal:Niekoľko rokov som mal len comp a bol som toho názoru, že konzola je zbytočnosť, kedže rovnakú grafiku môžeš mať aj na PC. Keď už som však investoval asi do 6. grafiky + iného HW (kedže technológia ide stále dopredu), povedal som si, že už do toho nedám ani korunu.. Síce si na compe zahrám v pohode aj najnovšie hry, kúpil som Xbox Elite a comp už teraz využívam len na net/sťahovanie, počúvanie hudby a prerábanie videí. Konzola má tú výhodu, že sa rozvalíš na gauč, hodíš tam hru a o nič iné sa nestaráš :wink: ..Záleží však už len na tebe a tvojich finančných možnostiach :wink:
rozlozit sa mozes aj pri pc ked mas ho prepojeny cez PC ... urobis miesto na mys klavesnicu na nohy a ides :) ja TO aspon tak robim :) ci na net ci na hry .

EDIT aby som ku teme - tak XBOX som mal mesiac potom ma omrzel .
PC asi najlepsie
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

No ja som si kupoval PC pred pol rokom vrazil som do neho veľa peňazí. Myslel som že budem hrať najnovšie hry no naposledy som hral tyžden GTA 4 a to bolo všetko, a teraz ešte PES 10. No zbytočne som vyhodil 1200€. PC sa chcem čo najrýchlejšie zbaviť kupiť si Macbook + Xbox dáky za 150 € kde si zahrám football a NHL. To si viem dokonca zahrať proti kamarátom z pohodlia postele keďže mam v izbe LCD na stene bude to super. Uvažujem že ho napojím do obývačky na plazmu so 127cm uhlopriečkou :D

Macbook bude na to čo robím doteraz - sťahujem filmy a som na nete. Nič viac. Dokonca budem mobilný a možem ho brať do školy chcem 13,3" takže šupnem aj do tašky. V kombinácií s iphone 3gs je to super - poslúži ako bezdrôtová myš.
Ivanm0607
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivanm0607 »

Ja by som bral jednoznacne PC ale ka chces nieco len na hry tak to je konzol ako pre teba. Lenze v tejto dobe potrebujes stale PC aj keby ze sa mu vyhybas tak je na kazdom kroku a pocitac je tu aby ti ulahcil kazdodennu pracu ci ide o internetbanking alebo o veci take. ked mas konzolu aj pc tak to zistis sam co je pre teba lepsie ale ked mas iba kozolu tak je jasne ze ti bude pc chybat ak si ho uz mal ale ak mas pc tak konzola je fakt pre tych co chcu mat pohodlie. to je asi vsetko... ale aj k tomu piratstvu je pravda ze na pc je odost viac piratstva ako na pc to len potvrdzuje to ze pc-ckarov je odost viac... vezmyme si to takto ze kebyze pc odstavyme a vsetkym nanutime konzoly tak konzolove piratstvo narasite o 200percent musime brat v potraz aj toto. a este kolko sa predalo konzoli.. povedzme za mesiac.. tak jedna ruka ti na spocitanie stacit nebude ale kolko sa predalo pc to ti ties asi jedna ruka stacit nebude plus kolko si ich doma poskladaly sami uzivatelia podla seba... ten tunning pc mno ja tomu moc neholdujem mal som comp co mal podsvieteny jeden ventilator chcel podsvietit este viac veci a tak ... ale predal som ho a kôli skole som si kupil notebook. a nijake PSP ho nenahradi v nicom hrat sa da aj na nom a v dost dobrej kvalite aby som povedal svoj nazor aj na tieto nove hry.. tak nevime ale uz ma nebavia ako kedisy. mam 17 rokov aby ste mali obraz ako dlho som myslel... ja som vyrastal c pocitaco prve co sme maly bola 286 ... vtedy stala nehorazne peniaze... :-).. a doteraz som nemal konzolu a ani my nechyba. Ale ak niekto ide len po hrach a nic inom tak jednoznacne konzolu. Furt vylepsovat PC aby isly najnovise hry je blbost. ale ak hladas viacucelovost tak konzola je uplne zbytocna. preto sa aj hadame PC vs. Konzoli. ide o to aky ludia to su ja osobne si neviem predstavit ze by som domov prisiel v 30. rokoch domov z roboty a drtil do noci konzolu su aj odost zazivnejsie vieci na svete. takze musis ty vediet naco ho budes pouzivat. tot moj nazor. prosim nebyte ma... :cry:
Filipito
Darca
Darca

najhorsie je ak ma clovek vykonny pc a konzolu vtedy ho konzola nebavy kedze zazitok z pc hry je neporovnatelne vyssi ako na konzole
Napísať odpoveď