Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

aj som chcel ísť podať, ale prišlo mi to ako vlastizrada. Nakoniec však by som sa aj tešil.
kire55
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kire55 »

nedavate strelcov NHL????
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

strelcov nie... na to by som sa v tom musel velmi dobre rozumet :D a ake su na to kurzy? najlepsie je davat na vitaz zapasu
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

myslim ze tipnut na takeho Gaborik ci Oveckina pri ich momentalnej forme by nebolo odveci :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dovolim si sem dat tiket, ktory mi poslal Kobalt. Ide o tikej jeho kamarata.

DanielDevil, kire55: Neviem ci je to dobre riesenie, lebo taka snura musi skoncit. Forma je jedna vec, ale stastie je druha vec. Radsej by som pockal, kym nedaju gol zo 4 zapasy a potom na nich klepol, pretoze podla mna je vacsia sanca, ze da gol v zapase, ked predosle 4 zapasy skoroval ako v piatom po sebe iducom zapase. Ale to je len moj pohlad na vec. A dobre je tipovat dvojice ci cely utok, v DET to bol napriklad Zetterberg s Datsyukom, v Tampe to bol Lecavalier so St.Louisom + pripadne aj Prospal, v Anaheime utok Kunitz, Getzlaf a Perry... Len niekedy moze prist smola, ako ked som chytal Hossu pred dvomi rokmi v obdobi Vianoc, tam bol bez golu tusim az okolo 12 zapasov. Ked clovek zacne po 4. zapase davat od dvoch stovak systemom dvojnasobku, tak ide: 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800... A potom clovek zisti, ze Silvester & Novy rok stavkova otvorena nie je, podat cez net neslo (sviatok, malo penazi na bankovom ucte pre online dobitie zahranicnej stavkovej...) a clovek sa spamata, ked pride o 10-25 tisic. A co je horsie, ak hrac streli gol v predlzeni, kedze sa to nepocita ako platny gol v stakovej, pripadne sa zrani, nastupi na prvy zapas po zraneni a da gol, pretoze stakova kancelaria nema v ponuke prvy a niekedy aj druhy zapas po zraneni.

Ares011: Ako na koho, ci hra doma, ci vonku, ci dava goly ci nie. Ovechkin vo forme pri domacich zapasoch byva kurz 1.7, ze da gol. Ale na zaciatku sezony a ked hraju vonku, tak 2.6 chytis. Ale standardne na takychto hracov rataj tak 2.1-2.3 doma a vonku o nejake dve desatinky viac. Tychto vychyrenych strelcov sa zase neoplati az tak davat, ale ked si vyberies druheho ci tretieho najlepsieho strelca v muzstve, tak tam chytis aj kurz okolo 3.0, v pripade napriklad takeho Visnovskeho je to 5.5, ale ako obranca vela tych golov za sezonu neda.
Prílohy
Ticket of my life.jpg
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Sobotnajsia kvalifikacia, asi som nemal svoj den. :? Neviem sice ci to je chvala, ale toto sa mi este nestalo.
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... m8Ta6VE%3D
kire55
Light Star
Light Star

no na strelcov su kurzy 2 a vyssie...hodis troch strelcov a mas hned kurz 20...a ked budes davat castejsie napr za euro tak urcite z tych 20 trafis dva tri krat urcite
Ares011
Star
Star

je to dost pravdepodobne ale ja zasa tak nhl nesledujem takze ani nwm kto tam dava goly.... :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No vcera som podal NHL:
(vz)TBL FLA 1
(vz)NAS EDM 1
(1g)RAN TOR 1

Tampa aj Rangers mi pekne vysli, ale Edmonton trosku viac prekvapil a tak 5eur uz neuzrie viac svetlo sveta v mojej penazenke :(
Ares011
Star
Star

ja som na posledy toto http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... NefsPa0%3D budem dufat 8)
J.O.S.E
King
King

tipy nhl-ky

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

tak prihodim niečo z poslednej doby nejaký zárobok a v závere od_ebane peniaze na strelcov :(

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... QXWzF0c%3D

podotýkam, že Atlanta dala šiesty gol v čase 3rd 19:29 :)

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... gaUu8fY%3D

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 7cLvcjQ%3D

POZNAMKA :) , všetky internetove portaly nhl-ky hovorili o prehre Colorada, ale ja som im veril, lebo išlo o vyvesenie dresu Sakica, taktiež prve zápasy väčšinou silnym mužstvam nevychádzajú :wink:

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... CeE0Qms%3D

a včerajšie risky na strelcov:

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... mSEWqbs%3D

btw. Krejči netrafil puk pred prazdnou bránou a následne ho dorazil Ryder :( , som myslel, že ma klepne pepka :shock:

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... tNHwDsI%3D

btw 2. car Alexander sklamal, žiaľ namiesto dvoch golov mal iba dve asistencie :wink:

Podotýkam, že v čase mojej stávky na strelcov, Dávid Krejčí mal na konte štyri zápasy bez bodu, takže hráč jeho formátu musel bezpodmienečne bodovať, a to sa aj stalo ale iba dvakrat asisotval, čo sa Ovečkina týka, tak dva zápasy (teraz už tri :) ) nedal gol a v každom z týchto zápasov si pripísal 9 streleckých pokusov, v tom na ktorý som na neho stavil zaznamenal 7 streleckých pokusov, a stalo sa tuším tretíkrat počas jeho kariery, žeby tak dlho nedal gol :wink:

ale najbližšie keby som mal podať na strelcov, tak bijem niekoho z Anaheimu najmä Getzlafa, je tam Perry, Selanne, Anaheim podáva nevyrovnané výkony v dôsledku maleho počtu golov práve týchto hráčov...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Gaborika si mohol skusit, ten v poslednom zapase opat strelil gol, a myslim ze buduci zapas da aj Oveckin :P

///btw, Gaborik dnes skoroval (naj strelec, druhy v kan. bodovani, super) Oveckin hra dnes v noci tak uvidime...

///Oveckin dva goly :P
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

DanielDevil - Nestačí si pozrieť iba šport na Markíze a napísať, že Gáborík bol najlepším strelcom pred touto nocou, pretože ak by si si pozrel tabuľky strelcov tak zistíš, že sa o prve miesto delí s Jeffom Carterom, ktorý ma však lepší priemer golov na zápas ako spomýnaný Gáborík, Carter mal v 5 zápasoch na konte 6 golov a Gáborík v 7 zápasoch 6 golov :wink:

čo sa Ovečkina týka, to bola len otázka času kedy exploduje a v dnešnom zápase mal na konte neuveriteľných 13 striel a boh vie koľko bolo ešte zblokovaných, jeho rekord je tuším 25 rán za zápas vrátane blokovaných

btw. stavím sa, že čoskoro da gol aj Dávid Krejčí, no ked budem mať po ceste stavkovú tak na neho stavim nejakú sumičku....maybe :)
Ares011
Star
Star

fuha... toto kolo Ang. ligy bolo vazne velmi zaujimave, este dobre ze som nestavkoval... by som sa dobre o**bal na chelsea, liverpool ...
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

nazdar co hovorite na tuto strategiu? : http://www.kurzovesazeni.com/zadna-remiza.a499.html

mensie riziko neuspechu by bolo mozno dat namiesto 4 zapasov 2, vtedy by tam bola cista vyhra cca. 4 €
kire55
Light Star
Light Star

dodo159 napísal:nazdar co hovorite na tuto strategiu? : http://www.kurzovesazeni.com/zadna-remiza.a499.html

mensie riziko neuspechu by bolo mozno dat namiesto 4 zapasov 2, vtedy by tam bola cista vyhra cca. 4 €
hej z dvomi by to urcite islo...
Ares011
Star
Star

z 2 by bolo ok ale ja radsej uprednostnujem klasicke stavkovanie 3-5 zapasov aby som dostal kurz (3-...) a dam to za 3-4 € a dufam vo vyhru, henten sposob stavkovania sa mi zda byt nejaky zlozity... 8)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A viete poradiť nejaké také ligy, lebo ja skôr poznám ligy z vyšším počtom remíz. A to napr. francúzska, talianska, česká, dosť často aj slovenská, po prípade by to šlo na hokej, ale tam je väčší kurz na remízu, čiže menšie kurzy na oba tímy...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak vacsinou 2 ligy nemaju x-ka. Ja podavam casto Svedsku, Dansku, Madarsku, Turecku a Dansku ligu. Anglicka sa podla mna neoplati, lebo tam davaju strasne male kurzy. Potom USA liga je sialena spolu s Ruskou a Japonskou. Najlepsie asi viem tipovat nasu II ligu vychod. :wink:
Ares011
Star
Star

a to v akej kancelarii resp. spolocnosti tipujes?
Zamknuté