vsak ano ale zase ked si pozries screeny z DIRTu tak nevyzera to az tak extremne odlisne ako pri tychto renderochhojko napísal:Tak som to skusil, menu krasne plynule, nastavil som si grafiku ma medium, pretoze som nemal velke ocakavania a zapol hru. Sekanie, aj ked nie az take, mozno tych 25 FPS, ale to je podla mna malo a nehratelne. Skusil som znizit detaily a podobne, no moc to nepomohlo. A znizovat rozlisenie na 800x600, tak to veru nie. Cize na C2D E4500, 2GB RAM a GF 7900GT je to nehratelne, hoci je to presne s minimalnymi poziadavkami. Pockam si teda na prvy, ci nebodaj druhy patch, ktory mozno upravi optimalizaciu, vyladi bugy, znizi obtiaznost a ja si za ten cas kupim novy pocitac. Potom si to opat nainstalujem a v chuti zahram.
DAMON88: Kazdemu debilovi muselo byt jasne, ze ten obrazok je renderovany.
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
RainbowSix
Light Professional
jedine co ma na tej hre zaraza je to ze ai sa moze viklanat z poza objektov ale hrac nie
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 11:21 )
chalani poradil by mi dakto s jednou misiou v ktorej mam znicit at teami abi tanky a dzeapi mohli prejst a zautocit na zkladnu ale je tam problem ze ma tam ostreluju tri at auta tak sa nemozem dostat na dostrel stou puskov.
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 11:21 )
chalani poradil by mi dakto s jednou misiou v ktorej mam znicit at teami abi tanky a dzeapi mohli prejst a zautocit na zkladnu ale je tam problem ze ma tam ostreluju tri at auta tak sa nemozem dostat na dostrel stou puskov.
reloaded tahaj.....reloaded s razor1911 su podla mna najlepsiie grupy..mirom11 napísal:Chcem sa spytat aku verziu mate aby som to nestahoval ako ch*j a mal to po ruskyresp aby to vobec islo.
a k operaci..no ked som to hral na xbox neodolal som a taham na pc:))
-
aviceN
Guru
zla optimalizacia? hm. zaujimave ze posudzujes hru, ktoru si hral az 1 minutu...petko117 napísal:no ja mam reloaded a som sklamany...onicom hra..zla optimalizacia..no proste hral som to asi minutu a hned som to odinstaloval
OF
HOsi potrebujem pls radu nainstaloval som to cracknul uz 2 x a stale to iste Spustim hru a vyhodi mi ciernu obrazovku vidim tam akurat tak klasicku mysku pls help bo som uz z toho v pi.. 1-ku som presiel asi 10 krat bola to pecka hra a tak so msa tesil na 2-ku a nejde mi pls help mam verziu od Reloaded....
ee to som neskusal mysis napriklad na graficku ?mirom11 napísal:Skusal si najnovsie ovladace vsade?
no uvidime idem to skusit a ozvem sa zatial dik za radumirom11 napísal:jj grafika directX a popripade NetFramework ale hlavne grafiku dat najnovsie a directX ale ten si dala asi uz hra
-
DAMON88
Professional
dalo na 2vrstvove aj ked mozno keby sa ti dostalo do ruky nike velmi podarene DVD tak to tam napchas kedze to ma 4,65Gb tusimR@zZ0r napísal:dá sa to neakým spôsobom napaliť na jedno DVD?l
ked si zraneni slacis lave alebo prave tlac mysi a malo by sa to zlte tak odkrutit "neviem ako to mam napisat " alebo ked niekoho uzdravujes tak musis byt prinom uplne a stlac lave alebo prave a drzSnajper2 napísal:len neviem, ako mám tú lekárničku použiť. len ju drží v ruke, a nič s ňou nerobí
Mraveneček lapený do jámy v Operation Flashpoint 2
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34432&r=top
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34432&r=top