Azet checker priateľov
Ahojte keď už ste takí šikovní nespravili by ste aspon pokec spambota ? Nemusi to byť ani tak spambot, nemam v plane spamovat, lenže keď mam nejaku otázku, ktorú pozná malo ludi z pokecu tak sa mi nechce to písať po jednej miestnosti aby som takeho človeka našiel. Takže ak by niekto vedel nejakeho bota, ktorý nemusi obchadzať žiadne ochranne nastavenia a podobne lebo nechcem robiť nič proti pravidlam pokecu.
Jediný zmysel by som videl v spamovani v osloveni co najvačšieho množstva ludi osobne v tom nevidim niejaky problem to zbuchat ked viem posielat RPčky tak preco nie aj spravy na sklo zmenim http request a je to ... (nie je zly napad pre spamovanie reklamy zalozim si reklamnu agenturu ktora osloví až "500 000 ludi dennejukel napísal:Ahojte keď už ste takí šikovní nespravili by ste aspon pokec spambota ? Nemusi to byť ani tak spambot, nemam v plane spamovat, lenže keď mam nejaku otázku, ktorú pozná malo ludi z pokecu tak sa mi nechce to písať po jednej miestnosti aby som takeho človeka našiel. Takže ak by niekto vedel nejakeho bota, ktorý nemusi obchadzať žiadne ochranne nastavenia a podobne lebo nechcem robiť nič proti pravidlam pokecu.
k veci nemal som cas zacal semester vela veci som musel riesit a este som nemal intrak tak som sa k tomu dostal az tento vikend z vnutra som to tak s 80% prekopal uz to nevytvara docasne subory (zatial kym nepribudne historia RP
pribudla funkcnost: prihlasenie -> z čoho vyplyva netreba mat zverejnenych priatelov
->ale neviem ci to nacita vsetkych priatelov lebo ich mam len 27:( tak neviem ci ked ich bude 100 ci to pojde
posielanie RP-> dvojklikom na uzivatela sa otvori okno sktoreho sa da poslat RPcka uzivatelovi
->je tam osetrena diakritika z časti (iba + ľ š č ť ž ý á í é ú ä ň ô) kedze napr. č=%C4%8D
zobrazenie kolko mam RP->(hore menu) to nieje dokoncene po kliknuti sa bude dat odpovedat na RPcky len mi to este nejde
-> Plus chcem aby sa historia RP niekde ukladala ako nejaka do buducnosti Feature "History"
Osetreny vstup nespravneho hesla a Mena
- Prílohy
-
- poqec_0_6_A.rar
- (663.54 KiB) 66 stiahnutí
Tak toto dalsia verzia pokec Klientu myslym ze uz na dost dobrej urovni:
RP-Posielanie-historia-odpovedanie
Prihlasenie- ochrana ak nespravne meno || heslo
Auto Update - Friendov (40s) - Stavu (10s)
aby RP fungovali na 100%potrebujem tabulku ako su kodovane specialne znaky v HTML ako napr: "." ,"ô" ,">" .......
Historiu som chcel spravit aby sa ukladal do XML formatu ale vykaslal som sa na to spravil som si jednoduchsiu verziu toho XML formatu a nemusim mat Parser + Writer (co je dost zlozite) takze len pekne txt-čko
Uvazoval som o pridani RadioBoxu do prihlasovacieho dialogu na zapamatanie si mena a Hesla tak ak viete kde by ho bolo dobre uchovavat dajte tip...
Jedna vec co chcem dorobit na buduci vikend je Vyskakovacie Notify okienko ked je v tray alebo si myslite ze by bolo lepsie riesit iba niejaky zvuk? bo mna tie notify okna na ICQ srali som to mal vypnute
Dalej pridam Funkciu Auto nastavenie Stavu v Pokeci co to tam pribudla taka moznost citujem "Čo robíš teraz?" z moznostou manualneho nastavenia alebo auto status budem z winampu hookovat Nazov prave hrajucej pesnicky myslym ze zaujmava funkcia ... z toho vyplyva ze budem musiet prerobit menu lebo sa to tam uz nebude zmestit
Potom sa pohram z verziou ako tu bolo spomenute z takou co bude vediet posto-vat do miestnosti, s tym ze by to robilo nejak automaticky same si zisti zoznam miestnosti a potom do kazdej napise ale asi to nejak zamknem aby sa to nedalo pouzivat stale aby to bolo iba demonstracne
je to Beta nemam casu na testovanie vsetkeho takze prosim postnut co sa stalo pred tym nez program padol:
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 16:48 )
takze neviem ti k tomu povedat pouzivas WINSHARK? aby si videl ake pakety posielas? ci ked to je skript tak to bezi na stranke ?... posielas spravne data? lebo musis medzery nahradit znakom + a specialne znaky tiez nahradit tymi kodmi %pismeno%pismeno
RP-Posielanie-historia-odpovedanie
Prihlasenie- ochrana ak nespravne meno || heslo
Auto Update - Friendov (40s) - Stavu (10s)
aby RP fungovali na 100%potrebujem tabulku ako su kodovane specialne znaky v HTML ako napr: "." ,"ô" ,">" .......
Historiu som chcel spravit aby sa ukladal do XML formatu ale vykaslal som sa na to spravil som si jednoduchsiu verziu toho XML formatu a nemusim mat Parser + Writer (co je dost zlozite) takze len pekne txt-čko
Uvazoval som o pridani RadioBoxu do prihlasovacieho dialogu na zapamatanie si mena a Hesla tak ak viete kde by ho bolo dobre uchovavat dajte tip...
Jedna vec co chcem dorobit na buduci vikend je Vyskakovacie Notify okienko ked je v tray alebo si myslite ze by bolo lepsie riesit iba niejaky zvuk? bo mna tie notify okna na ICQ srali som to mal vypnute
Dalej pridam Funkciu Auto nastavenie Stavu v Pokeci co to tam pribudla taka moznost citujem "Čo robíš teraz?" z moznostou manualneho nastavenia alebo auto status budem z winampu hookovat Nazov prave hrajucej pesnicky myslym ze zaujmava funkcia ... z toho vyplyva ze budem musiet prerobit menu lebo sa to tam uz nebude zmestit
Potom sa pohram z verziou ako tu bolo spomenute z takou co bude vediet posto-vat do miestnosti, s tym ze by to robilo nejak automaticky same si zisti zoznam miestnosti a potom do kazdej napise ale asi to nejak zamknem aby sa to nedalo pouzivat stale aby to bolo iba demonstracne
je to Beta nemam casu na testovanie vsetkeho takze prosim postnut co sa stalo pred tym nez program padol:
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 16:48 )
Ja robim v C/C++ posielam HTTP requesty ktore sa tvaria ze pochadzaju od mozzily firefoxrefr0 napísal:mozem sa dakoho spytat ak vie... mam script co posiela rp a vzdy po odoslani dvoch RP tak to dalej proste nejde sa to jednoducho zasekne ... je tam nejaka ochrana nato alebo ako to funguje ?
- Prílohy
-
- poqec_0_7_b.rar
- poqec klient
- (669.38 KiB) 50 stiahnutí
-
refr0
Star
- Kontaktovať používateľa:
robim vo vb.net a ano pozeral som aj cez wireshark a url mam spravne nastavene aj tie znaky to pramo robi program... proste prve 2 RP posle a potom to vzdy stuhne... neviem no.. ja tiez pouzivam HTTP request...
najskor to funguje ze clovek sa logne zisti sa i9 a dalej to uz predavam.. a ked posielam rp tak odosielam post na a data v tomto tvare.. cize inputy AZetID TxtSubj a send
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 16:57 )
este som si vsimol ze pri opatovnom odoslani cez ich stranku normalne tak sa doplni do url tm= a ak sa nemylim tak tam vidim unixovy cas neviem teda ci to ma nieco aj s tym spolocne ci to tam netreba nejako zakomponovat alebo tak...
najskor to funguje ze clovek sa logne zisti sa i9 a dalej to uz predavam.. a ked posielam rp tak odosielam post na
Kód: Vybrať všetko
http://rpx.azet.sk/index.phtml?i9=" & i9 & "&wap=1&rpI=3&m=1"Kód: Vybrať všetko
AZetID=" & TextAZetID.Text & "&TxtSubj=" & Web.HttpUtility.UrlEncode(TextText.Text) & "&send=" & Web.HttpUtility.UrlEncode("Odoslať")//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 16:57 )
este som si vsimol ze pri opatovnom odoslani cez ich stranku normalne tak sa doplni do url tm= a ak sa nemylim tak tam vidim unixovy cas neviem teda ci to ma nieco aj s tym spolocne ci to tam netreba nejako zakomponovat alebo tak...
No neviem co vam, mne to robi asi toto:
Po prihlaseni kliknem na "Mas 0 RP" a zobrazi sa mi srpava "Najprv sa prihlas vole" a "nula RP" mi zmizne - teda je tam len "Mas "
Taktiez, ked sa chcem prihlasit a nevyplnim udaje, program sa zruti
Ked zadam zle udaje (napr. meno "a" a heslo "a") tak program prestane reagovat 
Este je co vylepsovat
Po prihlaseni kliknem na "Mas 0 RP" a zobrazi sa mi srpava "Najprv sa prihlas vole" a "nula RP" mi zmizne - teda je tam len "Mas "
Taktiez, ked sa chcem prihlasit a nevyplnim udaje, program sa zruti
Este je co vylepsovat
opravene chyby: 0.7.1b
heslo a nick pridana este kontrola nepovolenych znakov
heslo a nick pridana este kontrola nepovolenych znakov
- Prílohy
-
- poqec_0_7_1b.rar
- pokec klient
- (669.13 KiB) 45 stiahnutí
-
aughostino
Medium Professional
zabudol si na . (bodku) ked ma niekto nick napr. nieco.nieco tak v programe vypise ze nick nie je povolenyc-ice napísal:...pridana este kontrola nepovolenych znakov
Dik za upozornenie nevsimol som si ju medzi povolenymi znakmi na azeteaughostino napísal:zabudol si na . (bodku) ked ma niekto nick napr. nieco.nieco tak v programe vypise ze nick nie je povoleny
-
refr0
Star
Zdravim kedze som clovek ktory nema co robit tak som spravil program pre pokec taktiez na platforme .net.... takze pre spravnu funkciu treba mat nainstalovany .net... Program funguej tak ze clovek sa logne a hned na uvode vidi priatelov popripade pri nastaveni vidi len tych prihlasenych... V druhom liste (Nové RP (x)) vidite pocet novych neprecitanych RP. Dalej take veci ako po 2x kliknuti na nick v jednom alebo druhom liste tak sa vam zobrazi okno pre napisanie novej rp nebudem obkecavat.. Vsetky prijate a odoslane spravy sa ukladaju do historie a do okna sa vam vzdy nacita poslednych 10 prijatych/odoslanych sprav... Uklada sa to sice vsetko ale nastavil som ze nech sa zobrazuje len poslednych 10... Este nejake funkcie co su tam su neni dorobene takze marne na ne klikat ... Pri prijati novej RP zapocujete zvuk a pri minimalizovanom okne vam vyskoci bublina na notifyicone... Jedna sa o betaverziu ktora je uz celkom pouzitelna len ma zopar bugov a nedorobenych nejakych vedlajsich funkcii. Program v prilohe...
- Prílohy
-
- pokec.rar
- (144.65 KiB) 67 stiahnutí
-
refr0
Star
diki
hej ta zvucka to bude asi tym lebo viem ze kamosovy to tiez na viste nebolo pocut.. Dnes alebo este zajtra ak budem mat cas tak to prerobim pouzijem na prehravanie zvuku nejaky iny komponent...
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2009, 19:39 )
tak aktualizoval som moj upload uz tam funguje aj prehravanie toho zvuku na viste a win7...
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2009, 19:39 )
tak aktualizoval som moj upload uz tam funguje aj prehravanie toho zvuku na viste a win7...