CRASHDAY problem + Rainmeter CPU meter

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
BlackRa1n
Star
Star

CRASHDAY problem + Rainmeter CPU meter

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

Plasmon ok dik.

----PROBLEM 1:ludia pls stiahol som si crashday warez verziu z hellshare 3 party a su v tom dva problemy 1. nejde mi ist do grafickeho nastavenia dam nastavenia a tam je ze grafika vyberem dam enter a spadne mi hra :(
----PROBLEM 2:ked som mal od kamosa original tak mi slo hrat po nete ale teraz warez verzia nejde je to verzia 1.1 a vypise ze skontrolujte firewall skontroloval som vynimky su ok a este som aj vypol firewall ale bez vysledku zostava CPU: AMD Sempron 3000+, MB: ECS nForce 3A 250 k8n, RAM: DDR1 400mhz 1GB A-DATA,GPU: Radeon HD 3650 AGP 512mb DDR2,sietovka a zvukovka intergrac na doske
PROBLEM 3:ako spravim aby sa mi v programe rainmeter konkretne (CPU GADGET) aby sa mi rychlejsie aktualizovalo meranie CPU teraz sa mi aktualizuje po 1 sekunde chcem aby to slo o nieco rychlejsie aspon tak asi ako ked si otvorite task manager a date hore zobrazit a tam je rychlost aktualizace: vysoka aspon tak rychlo najlepsie asi tak rychlo ako na tomto videu akurat ze ja mam Rain meter a on ma windows sidebar.
link videa pre rychlost merania:
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Mozno taka alternativa ale preco si ju nezacal stahovat cez free server? Aka to je hra?
BlackRa1n
Star
Star

stiahol som to uz z inakade a preto lebo free bolo zaplnene hra sa vola crashday
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Problém č.1 : Máš najnovšie ovládače na grafickú? Keď ti padá hra, zrejme to je Crack-om. Skús iný.
BlackRa1n
Star
Star

hej ako sa instaluju catalysty lebo ja ich nemam a mne nepada hra iba ked chcem si nastavit grafiku v hre
Napísať odpoveď