Hľadám "spolupracovníka"

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
snaque
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Hľadám "spolupracovníka"

Príspevok od používateľa snaque »

Zdravím,
práve rozmýšľam nad jedným menším projektom a hľadám 1-2 schopných ľudí čo by mali záujem spolupracovať.
Vlastne nejde o nič zložité. Plánujem zakúpiť doménu a ponúkať priestor pre prezentáciu grafikom, fotografom a dizajnérom ktorý doteraz fungujú na free doménach... Celé by to fungovalo nejako takto.. Na hlavnej stránke bude zoznam ľudí ktorí su u nás registrovaní... Ich osobná stránka bude vyzerať bud v tvare subdomény (meno.nazov.com, priklad: snaque.potfolio.com) alebo v tvare (nazov.com/snaque, príklad: portfolio.com/snaque)...
Chcem vlastne poskytovať priestor kde ľudia môžu prezentovať svoje práce bez akýchkoľvek obmedzení.
Zatiaľ je to všetko len vo fáze pripravovania etc...

(nepýtam sa na nikoho názor aký ma k tejto veci takže si blbé reči odpustite)

Kontakt buď na icq: 311922287 alebo mail: [email protected] alebo skype: snaque.net
9kilovyMathew
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 9kilovyMathew »

toto znie uuplne dobre a to asi koli tomu lebo mam vystudovany odbor fotograf a nikde som nenasiel nejaku starnku kde by sa dalo przentovat moje prace taky sposobom ze by si to niekdo mohol aj vsimnut a este ktomu aby bola taka moznost si psravit vlasne podfolium tak to je fajn
mrtvolaw
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mrtvolaw »

Ak som dobre pochopil, tak chceš spraviť stránku kde by mohli prezentovať svoje práce?

Ale nejako si zabudol napísať, čo požaduješ od človeka ktorý by mal s tebou spolupracovať, čo je podľa mňa dôležitá informácia.

A či bude mať niečo ten spolupracovník niečo z toho okrem "zabíjania" času.. :oops:
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

deviantart
Napísať odpoveď