Dobry den chcel by som poprosit ci nahodou niekto nevie zohnat kod na Odkodovanie autoradia Ford MODEL 6000CD RDS E-O-N
Ford MODEL 6000CD RDS E-O-N
Serial M223135
Part 98AP-18C815-AC
10R-02 0025
V.C.A e11 020025
dik
ked tak finacne sa dohodnut! nedavno som si kupil auto a ako som menil alternator tak som vythol baterku a zakodovalo sa mi radio..
Je to samostatna mala Nalepka ... Ihned na zaciatku alebo na Konci.
Ford to nalepuje vzdy do navodov. A pokial to tam nemas tak to asi povodny majitel strhol z nepochopitelnych dovodov.
Shark NX napísal:Je to samostatna mala Nalepka ... Ihned na zaciatku alebo na Konci.
Ford to nalepuje vzdy do navodov. A pokial to tam nemas tak to asi povodny majitel strhol z nepochopitelnych dovodov.
neni to tu a ani nevyzera ze by tu bolo nieco nalepene alebo strhnute..
Zdravim, tiez mam autoradio Ford 6000CD RDS E-O-N, Seriove cislo M017209, Part NO. 97KP-18C815-BB. Stratil som od neho kod a ked sa mi vybila bateria tak uz odomna stale ziada kod. Neviete nan zistit kod? Dakujem za radu.
Ahoj, potrebujem poradiť ako odblokovať autorádio 6000cd RDS E-O-N. Po odpojení baterie mi pýtalo kod a nevedel som ho nájsť. Kolega v robote sa ponúkol, že to vie a urobí, zadal ale nesprávny kod a po 30 min. zas. Neviem kolkokrát ale rádio uplne zablokoval. Kod som medzitým našiel na malej kartičke založenej v návode. Potrebujem vedieť ako to resetnúť aby som spravny kod mohol zadať znovu. Stále svieti "Radio Locked". Skúšal som odpojiť bateriu na ca 10 min ale nič.
Ďakujem.