windows 7 ultimate-64bit --problem s hramy
windows 7 ultimate-64bit --problem s hramy
Cawte...nainštaloval som si windows 7 Ultimate 64-bit...potom som si nainštaloval nainštaloval nejaké hry...NFS Undercover, COD World at War,Matrix Path of Neo, Vietcong....asi tak dva dni som ich hrál a potom som chcel spustit COD a vietcong a už mi to nešlo...len sa to začalo spúšťať a vyplo sa to...a to iste mi robí aj pri inštalácii...nechce to isť...ide mi len matrix a need for speed...neviem čo s tým môže byť...už som čítal rozne fora a ostatným to ide..počítačom to byť nemôže lebo je nový... Intel Core 2 Quad Q8400 2,66GHz, 4GB RAM, NVidia 9800GT , 1GB..HD.....dík za pomoc
nemám orogoš..a ani neviem či sa dá už kúpit..asi to bude tou verziou...a ešte sa chcem spýtať...mal som nainštalovanú 32bit verziu..tam to išlo..ale v systéme my ukazovalo že mám 4GB RAM a ukazovalo to 3,25GB...a kvôli tomus om si dal 64bit...a ajstak to tam ukazuje..neviem prečo...zajtra si skúsim dať znovu 32 bit..a uvidím...
speaker31 napísal:nemám orogoš..a ani neviem či sa dá už kúpit..asi to bude tou verziou...a ešte sa chcem spýtať...mal som nainštalovanú 32bit verziu..tam to išlo..ale v systéme my ukazovalo že mám 4GB RAM a ukazovalo to 3,25GB...a kvôli tomus om si dal 64bit...a ajstak to tam ukazuje..neviem prečo...zajtra si skúsim dať znovu 32 bit..a uvidím...
Takto s odstupom casu som vazne vdacny rodicom za to, ze som sa k internetu dostal az na VS. Takze v ranom veku som nemal ako svinit diskusie necitatelnymi blabolmi a mal som dostatok casu naucit sa vyjadrovat v slovenskom jazyku tak, aby to malo hlavu a patu. Hlavne spisovne - ved som slovak.
okrem pravopisnych nepodarkov, by som rad upozornil na to, ze slovencina pozna aj inu interpunkciu nez "...".
Domaca uloha (ak si este nebol v druhom rocniku ZS, mozes maminu poprosit, nech ti napise ospravedlnenku): Nastudovat, na co vo vete sluzia ciarky, kde sa pouzivaju, tiez aku funkciu plnia bodky (teraz nemyslim trojbodky).
//forum nie je o spisovnej slovencine, ale o celkom slusnom mnozstve normalnych pouzivatelov, ktorych citanie podobnych nepodarkov rusi, a verim, ze mnohi neporadia aj prave kvoli neochote citat taketo klenoty. A samozrejme, sa to netyka len teba, len akurat si mi vosiel do rany, tak to neber tak osobne.
okrem pravopisnych nepodarkov, by som rad upozornil na to, ze slovencina pozna aj inu interpunkciu nez "...".
Domaca uloha (ak si este nebol v druhom rocniku ZS, mozes maminu poprosit, nech ti napise ospravedlnenku): Nastudovat, na co vo vete sluzia ciarky, kde sa pouzivaju, tiez aku funkciu plnia bodky (teraz nemyslim trojbodky).
//forum nie je o spisovnej slovencine, ale o celkom slusnom mnozstve normalnych pouzivatelov, ktorych citanie podobnych nepodarkov rusi, a verim, ze mnohi neporadia aj prave kvoli neochote citat taketo klenoty. A samozrejme, sa to netyka len teba, len akurat si mi vosiel do rany, tak to neber tak osobne.
Ach jo, deti drzia spolu, paci sa mi to 
.. k interpunkcnym znamienkam pre neznameho darcu (dakujem, aj to je nazor
) - na nete sa uplne bezne vyjadruje bez interpunkcie. Ked pracujem s textom ktory sa publikuje mimo diskusnych for, ci komunikacie, tak tam si dam zalezat nielen na pravopise, ale aj na interpunkcii. Co uz ale netolerujem, ked ich niekto pouziva ale vynechava - bud pisat vsetko s interpunkciou, alebo vsetko bez. Takze suma sumarum, pouzivat interpunkcne znamienka a vediet pouzivat interpunkcne znamienka je zase rozdiel 
A ked uz ste pri tom, ze som napisal ale neporadil, riesil som aspon jeho prispevok - a vy?
A ked uz odo mna neznaleho chces radu, tak tu ju mas: zisti co si instaloval medzicasom, pripadne vyuzi restorepoint a vrat sa do casu kedy tie hry este sli. Tiez to moze byt virus, ktory napada *.exe subory a sposobuje tak ich nefunkcnost. Kedze nepredpokladam, ze takemu spratkovi by rodicia kupovali tolko hier, tak mas asi vsetko mountnute cez virtualnu mechaniku a cracknute - aj ta virtualna mechanika moze byt problem. Nehovoriac o tom, ze s crackom mozes mat aj nejaku delikatesu pre antivirak. PC sice nemam (som socialne slabsi), internet uz vobec nie, ale nieco som si nastudoval v novom case, tak ti to dufam pomoze.
.. k interpunkcnym znamienkam pre neznameho darcu (dakujem, aj to je nazor
A ked uz ste pri tom, ze som napisal ale neporadil, riesil som aspon jeho prispevok - a vy?
A ked uz odo mna neznaleho chces radu, tak tu ju mas: zisti co si instaloval medzicasom, pripadne vyuzi restorepoint a vrat sa do casu kedy tie hry este sli. Tiez to moze byt virus, ktory napada *.exe subory a sposobuje tak ich nefunkcnost. Kedze nepredpokladam, ze takemu spratkovi by rodicia kupovali tolko hier, tak mas asi vsetko mountnute cez virtualnu mechaniku a cracknute - aj ta virtualna mechanika moze byt problem. Nehovoriac o tom, ze s crackom mozes mat aj nejaku delikatesu pre antivirak. PC sice nemam (som socialne slabsi), internet uz vobec nie, ale nieco som si nastudoval v novom case, tak ti to dufam pomoze.
Ja ma mam notebooku tiez Win 7 X64 a idu mi tam vsetky hry ci uz starsie alebo novsie. Ale niekedy musim zmenit kompatibilitu. Vykusaj to aj ty. Cize chod tam kde mas nainstalovanu hru a klikni pravym na ikonu hry/kompatibilita/vyber tam Win XP SP3 a zaciarkni spustit ako spravca a daj ok. Mozno to pomoze skus
sorry za spam ale toto bol big spamKoCi napísal:Takto s odstupom casu som vazne vdacny rodicom za to, ze som sa k internetu dostal az na VS. Takze v ranom veku som nemal ako svinit diskusie necitatelnymi blabolmi a mal som dostatok casu naucit sa vyjadrovat v slovenskom jazyku tak, aby to malo hlavu a patu. Hlavne spisovne - ved som slovak.
edit: rada: vyskusaj si aktualizovat bios a preinstalovat si ten win 7 alebo to moze byt kludne aj zla instalacka hry cize najprv vyskusaj inu instalacku hry potom ked nepojde pusti sa do toho ostatneho
T3e5: nie som si prilis isty, ci je hodnota tvojho prispevku aspon rovnaka ako prispevok Kociho. inymi slovami, capnes na forum obligatnu radu na vsetko "vsetko aktualizovat, vsetko preinstalovat, vsetko odvirovat, atd" a ani sam tomu imho neveris. no nevadi. aspon si oznacil prispevok za spam. nie si sice admin ani moderator a je ti to prd platne, ale nech.
k teme: tiez mam Win 7 x64 ultimate a problemy s hrami mam stale. s velkou pravdepodobnostou to nebude chyba OS, ale skor kompatibilita nvidia driverov a OS. hry mi padaju s tym, ze driver prestal pracovat a zrazu sa sam aj opravil. neviem presne ako to je napisane. alebo tiez hra len tak padne. je to krasne. niekedy tie chybove hlasky nie su ani vidno. prezeral som nvidia forum a nasiel jedno "riesenie" (mne to nefunguje, ale niekomu snad pomoze). vraj je potrebne odinstalovat komplet vsetko co win nainstaloval ku grafickej karte a potom nainstalit najnovsi driver. vysledok? nic sa nezmenilo. len crysis warhead mozem hrat o 10 minut dlhsie. inak nic. takze bud budes mat problem tiez s nvidia ovladacmi a ich kompatibilitou alebo nejaky vseobecnejsi problem ako si mozes precitat hore alebo nieco uplne ine. dufam, ze moj tip pomohol. btw ja som riesenie zatial nenasiel. pockam kym kamarat preda svoju ATI 4850 a kupim druhu kartu a nvidia pojde na predaj niekomu, kto fandi XP a nebude mu robit problemy. btw mam velmi podobnu zostavu.
k teme: tiez mam Win 7 x64 ultimate a problemy s hrami mam stale. s velkou pravdepodobnostou to nebude chyba OS, ale skor kompatibilita nvidia driverov a OS. hry mi padaju s tym, ze driver prestal pracovat a zrazu sa sam aj opravil. neviem presne ako to je napisane. alebo tiez hra len tak padne. je to krasne. niekedy tie chybove hlasky nie su ani vidno. prezeral som nvidia forum a nasiel jedno "riesenie" (mne to nefunguje, ale niekomu snad pomoze). vraj je potrebne odinstalovat komplet vsetko co win nainstaloval ku grafickej karte a potom nainstalit najnovsi driver. vysledok? nic sa nezmenilo. len crysis warhead mozem hrat o 10 minut dlhsie. inak nic. takze bud budes mat problem tiez s nvidia ovladacmi a ich kompatibilitou alebo nejaky vseobecnejsi problem ako si mozes precitat hore alebo nieco uplne ine. dufam, ze moj tip pomohol. btw ja som riesenie zatial nenasiel. pockam kym kamarat preda svoju ATI 4850 a kupim druhu kartu a nvidia pojde na predaj niekomu, kto fandi XP a nebude mu robit problemy. btw mam velmi podobnu zostavu.
Ono officialne uvedenie je asi az 21.10.2009 ak sa nemylim, a celkovo vsak je to este nové vsetko aj ked je to stále na lepšej úrovni ak ked vyšla Vista
ale aj tak pokial sa doladia potrebné veci a budú na "všetko" správne fungujúce ovladače ešte to potrvá (a najmä na 64bit verziu lebo tá robí dost problémy aj ked nie všetkým ) 
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: windows 7 ultimate-64bit --problem s hramy
Ahojte, mám nainštalovaný tiež systém Windows 7 64bit, ale s hrami tu mám problémy ako sviňa
Staré hry (Morrowind, Stronghold Crusader, Sacred...) idú bez problémov, ale novšie ani za nič, Gothic 3 Po cca 10min. padá (na lištu sa koniec), Arcania sa nainštaluje, ale nespustí, s Godfatherom sa babrem druhý deň už, skúšala som zmeniť aj kompatibilitu, ale nič, nefunguje to, vždy sa to spustí, ale stane čierna obrazovka a po cca 3 sekundách sa stiahne na lištu.
Známy mi odporučil preinštalovať Windows (na win 7 32bit), ale nechcem sa vzdávať legálneho windowsu
Vie mi niekto poradiť? A vie to niekto aj EXTRÉMNE LAICKY??? 
Staré hry (Morrowind, Stronghold Crusader, Sacred...) idú bez problémov, ale novšie ani za nič, Gothic 3 Po cca 10min. padá (na lištu sa koniec), Arcania sa nainštaluje, ale nespustí, s Godfatherom sa babrem druhý deň už, skúšala som zmeniť aj kompatibilitu, ale nič, nefunguje to, vždy sa to spustí, ale stane čierna obrazovka a po cca 3 sekundách sa stiahne na lištu.
Známy mi odporučil preinštalovať Windows (na win 7 32bit), ale nechcem sa vzdávať legálneho windowsu