Vianocne SMS
heh tuto som ja posielal... minuly rok som si sam vymyslel, ale tento sa mi akosi nechcelo tak som to nasiel na nete...audiotrack napísal:
toto je celkom haluzna, az moc by som povedal
Až ti šampusový štupeľ trafí do oka,až ťa vyšetria a uznajú za cvoka, až ti bude chlastu na bliti, až sa ti prskavka v zadku rozsvieti, až vonku na štyroch budeš vravieť psovi slečna, až zistíš, že pyrotechnika je nebezpečná, ažv prednom vačku ti bucne delobuch a zapáli ti z rite vyprdnutý puch a poletíš oblúkom ponad strechu, rozrežeš prdel na kuse plechu, tak potom priať šťastie neskoro bude, preto tak skoro prajem a v kľude. Šťastný Nový rok
-
PC-Man
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
MayDaySK napísal:Nemáte náhodou niekto. Tú báseň že sane sa mi rozbili, darčeky mi ukradli... A jak to bolo ďalej??? Hehe ten text s miznúcim atramentom je bomba hehe! Ja ho rád pošlem hocikomu lebo si o našich spoluobčanoch myslíme to isté. Díky tome
Sane sa mi rozpadli,
darčeky mi ukradli.
V čertoch hormóny sa búria,
anjeli zas trávu húlia,
tak nečakaj na darček
a sám si ľahli pod stromček!
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
jop, absolutne suhlasim..aale na druhej strane: ja by som potreboval nejaku normalnu po anglicky, pretoze slusnost kaze napisat pre kolegov, kamaratov atd a nemam chut vypisovat kazdemu nieco originalnejin napísal:kludne moj post vymazte: Osobne neschvalujem tieto sablony. Dnes mi prislo 22 vianocnych sms a 14 z nich su sablony. Kto to ma citat?! Svedci to iba o neschopnosti danej osoby sa vyjadrit. Ak je pekna tak mozno niekoho potesi, ale pre mna je to vrcholne neosobne....
Re: Vianocne SMS
Vianoce sú tu za chvíľu, tak tu máš nejaké smskyPezzo napísal:hodte tu nejake Vianocne SMS. dakujem. a nech sa to zmesti do 160 alebo 143 znakov
http://sms.090x.sk/sms-vianocne/
-
pryja
Darca
Na buduci rok to v auguste vytiahni, nech ma dost casu si nieco vybrat
Čo môžeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtrapryja napísal:Na buduci rok to v auguste vytiahni, nech ma dost casu si nieco vybrat
trošku oživme túto tému... Nemáte niekto niečo vtipné, bez nadávok a také čo nečítam každý rok?
Nech ti radost ziari z oci celucicky rok a nech stastie sprevadza kazdy den tvoj krok. Zelam ti vesele vianoce a stastny Novy rok.
Vianoce lásky a pokoja, nech každú tvoju bolesť zahoja. V kruhu najbližších tešte sa spolu, až budete sadať k štedrému stolu.
Veselé Vianoce prichádzam ti priať, aby človek človeka mal stále rád, aby jeden druhému viac štastia prial, aby ten Nový rok za to stál.
Fujavicu šťastia , víchricu pohody , závej radosti , len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky v Novom roku praje …
Nech zvony zvonia a srdcia plesajú, nech sviece horia a čaše štrngajú. teraz keď ku šťastiu chýba len krok, prajem ti Veselé Vianoce a Šťastný Nový Rok.
V tento krásny čas vianočný Ti želám aby boli všetky Tvoje dni požehnané láskou pokojom, zdravím a rodinnou harmóniou. Šťastný krok do Nového roku želá …
Vianoce lásky a pokoja, nech každú tvoju bolesť zahoja. V kruhu najbližších tešte sa spolu, až budete sadať k štedrému stolu.
Veselé Vianoce prichádzam ti priať, aby človek človeka mal stále rád, aby jeden druhému viac štastia prial, aby ten Nový rok za to stál.
Fujavicu šťastia , víchricu pohody , závej radosti , len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky v Novom roku praje …
Nech zvony zvonia a srdcia plesajú, nech sviece horia a čaše štrngajú. teraz keď ku šťastiu chýba len krok, prajem ti Veselé Vianoce a Šťastný Nový Rok.
V tento krásny čas vianočný Ti želám aby boli všetky Tvoje dni požehnané láskou pokojom, zdravím a rodinnou harmóniou. Šťastný krok do Nového roku želá …
všímajte si detaily
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ale ma vedia tie smsky vylakat o_O
-
Chesterka
Light Star
Už je síce neskoro na vypisovanie vianočných sms ale tak túto som rozposielala ja: "Krásne Vianoce, bohatého deda Klausa a Santa Mráza. Je čas zabaliť kapra, upiecť darčeky a zabiť vianočku. Hlavne to v tom zhone nepopliesť...Shwollo napísal:trošku oživme túto tému... Nemáte niekto niečo vtipné, bez nadávok a také čo nečítam každý rok?