Objednavanie z USA

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak to uz bola tvoja chyba, mne to vzdy vyratali zo sumy tovaru bez postovneho :)
Martyz
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Martyz »

moja urcite nie asi ako aj vsetko ostatne zalezi to od colnika mne ku kazdemu baliku co som doplacal bolo z celkovej sumy mozno zalezi aj cez aku sluzbu posielas bo tusim na SAL sa nepise suma postovneho tusim. za to na EMS sa dava takze mozno aj pre to.
ale cez SAL sa bojim posielat kedze nakupujem celkom krehke veci a SAL co som pouzil 10 x tak 7 x bola rozbita zasielka ako keby ju presiel vlak :roll:
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mulatt »

Filipito napísal:tak to uz bola tvoja chyba, mne to vzdy vyratali zo sumy tovaru bez postovneho :)
nebola to jeho chyba ale tvoje stastie lebo dph sa vyrata zo sumy tovaru + postovne..tak isto aj clo :wink:
Filipito
Darca
Darca

no kebyze tam je aj postovne , tak platim clo urcite :) tovar aj s postou stal 38 usd :wink: a bez postovneho 21 usd.
mulatt
Darca
Darca

Filipito napísal:no kebyze tam je aj postovne , tak platim clo urcite :) tovar aj s postou stal 38 usd :wink: a bez postovneho 21 usd.
aha lenze tvoja hodnota tovaru aj postovnym spada do hranice kde sa clo ani dph neplati...
Filipito
Darca
Darca

nad 22eur sa plati dph :wink: aspon tak mi to bolo vysvetlene na colnici (bolo to cca pred dvomi mesiacmi) :)
mulatt
Darca
Darca

Filipito napísal:nad 22eur sa plati dph :wink: aspon tak mi to bolo vysvetlene na colnici (bolo to cca pred dvomi mesiacmi) :)
nad 25 :wink: oco je colnik
Filipito
Darca
Darca

tak potom tomu nerozumiem :roll: ...
btw: na ktorej colnici robi? :D
mulatt
Darca
Darca

Filipito napísal:tak potom tomu nerozumiem :roll: ...
btw: na ktorej colnici robi? :D
v trstenej :) ale je to fakt tak ze zavisi na colnikovi aj oco mi potvrdil ze to je len na colnikovi ako sa bude k tebe spravat..ci ti da platit alebo ne :? kua ja som si boty objednal a idu vianoce, to urcite bude pytat :twisted:
Lucy_LP
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lucy_LP »

inak ak by ste niekto nemali skusenosti alebo nemate paypal/ kartu, tak ja robim objednavky topanok, oblecenia z jednej americkej stranky http://www.shiekhshoes.com...ak by ste mali o nieco zaujem tak postovne vychadza cca 21eur...ceny na stranke su v dolaroch ale da sa to lahko prepocitat na eura, podla mna vas znackove botasky vidu lacnejsie ako v obchode a su aj krajsia...ja som zaplatila dokopy 60 eur za krasne botasky a som si ista ze ich bude mat len malokto:)
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jeforce »

takto sa opytam , ked mi dojde balik s PSP z lockerzu kde je to uplne zadarmo a malo by byt aj postovne uplne zadarmo tak jak to vlatsne bude? lebo ak im budem muset za to doplacat 80 E tak to im tam radsej neham ( 200 PTZ hore dole ) , btw: ak to nakonec nechcem za tu sumu tak to nemusim prevzat ze?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

ak ti to na colnici zastavia, tak platíš dph+clo... inak nič...

PS: ty si veríš :lol:
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no po 1: kedy by to nezastavili na colnici? ( zevraj to ma ist cez UPS) , po 2. neodpovedal si mi na otazku ( neviem ci vies odpoved :D ) ci to musim prevzat , po 3.chcel by som prosim jasnu a strucnu odpoved na to ci to budem platit , cena tovaru by mala byt zadarmo ( darcek ), takze naozaj neviem lebo teraz som pozeral na www.lockerzforum.com v prizes recieved dostal tam nejaky z latvie psp a neplatil absolutne nic , tak ja uz fakt neviem , zastavia nezastavia , budem platit nebudem platit ? ked zastavia tak colnik na to nemusi nutne kuknut ne? nebude to asi moc velke takych 15 x 10 x 25 cm . dakujem za odpoved
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

ja som ti odpoveď dal, len si to nejak nevieš preložiť...

Je jedno či to ide cez UPS alebo hocičo, ide to z krajny tretieho sveta a preto to die cez colnicu... A je jedno či je to velke alebo male, ak to colnik otvorí tak platíš to čo som vyššie spomínal. Ale otvoriť to nemusí. Ine poplatky neplatíš (čiže žiadne poštovne ani nič ine)... ok?
A keby si si prečítal lockerz temu, jeden tam psp vyhral a nezastavili mu to ani na colnici, čiže neplatil ani fuka...

dúfam že už chapeš
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

stale asi nechapes :D , precitaj si co som napisal vo vsetkych 3 spravach , " ci si to musim prevzat" !!! , a este jedna vec lebo oni to mozno poslu z francuzkeho amazonu , aj vtedy to bude muset ist cez colnicu?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

ak to pojde z francuzska (krajina EU) tak cez colnicu nejde... A určite možeš odmietnuť, resp. neprisť si na colnicu pre balik... potom si to colnici rozdelia alebo pošlu naspäť :) PS: dph + clo robí okolo 23% z ceny tovaru... mi chceš povedať že nato nemaš?
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no 60 eur by som zohnal ale ja to chcem free ked to ma byt free :) a este taka vec neviem kolko bude postovne , a keby to bolo free ako ze by to bolo aj s potovnym zaplatene vsetko lockerzom tak pojde pripadne clo+dph iba cisto za cenu tovaru nie? a este chcem vedet ako ja by som to zaplatil ale podla toho kolko to bude lebo neviem odkial oni zoberu kolko to ma stat , na amazone to stoji 199 E , ale niekde to moze stat aj mozno cez 270 E , a este ako je to vlastne s tym gift stickerom?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ty sa na Amazon giftcard z LCK vyser, lebo tam uz ziadna nie je :(... len 100€ za 600PTZ (dali prec tu 450€ za 500PTZ).
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Už niekolky krat vravim že poštovne žiadne nieje! ak ti to nezastavia na colnici, tak to pride ktebe bez utratenia čoilen jedneho centu... Odkial cenu zoberú, to neviem, možno maju nejake cenove tabulky...
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hej ale oni to mozno poslu z nemeckeho amazonu , dufam :)
Napísať odpoveď