DSL router (help) !!

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
gurki-1
Zablokovaný
Zablokovaný

DSL router (help) !!

Príspevok od používateľa gurki-1 »

no na zaciatok by som vas chcel oboznamit s mojou situaciou aby ste mi pripadne mohly pomoct ,a ta znie takto:mam dsl internet od t-comu (2mb) s modemom Glitel GT-318RI a prisiel som na to ze stahovanie s torrentov je omnoho rychlejsie ako s poj.baneho rapidu a nemusim pri tom klikat kazdych pat minut ako taky ko.ot! problem vsak je taky ze sam si presmerovat porty neviem a preto hladam pomoc tu na fore ! viem ze to tu uz vela razi bolo aj googlit som skusal a nasiel som iba odkazi na niaku americku stranku kde si mam najst typ routra a tam to uz najdem ale ten router tam nieje :D (tak by som chcel poprosit niekoho kto ma tento modem v slovencine ako ja nech mi povie presny navod ako presmerovat port rovno do pocitaca aby mi makali torenty) do modemu sa dostat viem ale vzdy ked vypnem NAT tak mi nejde net iba siet medzi mnou(PC) a modemom v modeme mam nainstalovany upgrade a menu v nom je teraz trosky ine a po slovensky !!! dalsia moznost co si myslim ze by bola celkom slusna by bola ta ze by mi niekto poslal zalohu svojho nastavenia modemu !!ale neviem ci by to dakto urobil !!!! ZA KAZDU RADU VOPRED DIKI :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt022 :smt003
c-ice
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

Rozširene nastavenia / Virtualny server / tam si hore zadas nazov , potom IP svojho kompu odporucam si ju nastavit v kompe staticku , a potom dole do tabulky zapises rozsah portov napr. pre War3 6111 6119 nastavis ake potrebujes ci UDP alebo TCP ak oboje radsej si do tabulky pridaj dalsi riadok lebo mne TCP/UDP nefungovalo korektne

PS: ked ta nebavi klikat stiahni si USD alebo FRD (free rapidshare downloader) torrentom moc nefandim
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

zla sekcia. a sposob vyjadrovania...
gurki-1
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa gurki-1 »

DIKI si pohode tipek ozaj diki za radu ja som hlavne nevedel ci UDP a ci tcp ALE NAVODY DALSIE CO POMOZE NIELEN MNE MOZTE PISAT DALEJ
:happyrespect:
Napísať odpoveď