hifi repro
hifi repro
čaute chcel by som si spravil hifi repráky k pc 2.1 čiže subwofer a 2 x 3- pásmové satelity . Do subwofera by som chcel nejakí kvalitnejší hifi reprák ak je aj 15 " tak aj takí čo hrá čisto a mohutne a do satelitov nejaké arn 226, arv 188 a nejaké výšky mám nato 500 e možno bude aj viac dakujem za rady a do repro sa vobec nevyznám ešte raz dík. 
Do 500 nie je šanca, to si radšej kúp za tú cenu nejaké staršie Tesly (9204 napr.). Martinekk by k tomuto mohol niečo napísať a pozri sa na www.repromania.net a www.audioweb.cz .
btw: na 2.1 by som sa vykašľal, myslím, že ak by si použil nejaký slušný basák, tak budeš mať dostatok basov.
a ešte ARV 188 nie je pokiaľ viem, asi si myslel ARV 104 - na ten sa rovno vykašli, TVM celkovo nemá bohvie aké výškače, radšej sa poobzeraj po Monacor (DT-25, DT-300). Mne sa celkom páči tento projekt - http://audioweb.cz/vase-bentley1.htm
Máš tam aj odladenú výhybku
EDIT2: tak som si to prečítal ešte raz a ty píšeš, že ARV 188 a nejaké výšky...ARV je označenie vysokotónového repráku. Takže ty asi chceš robiť nejaké 3p, radšej ako začiatočník choď do dvojpásma (napr. d'Appolito ako som poslal ten projekt)
EDIT3: lol, ty si tam napísal 500e...som myslel, že si jeden z tých, čo chcú mať za pár Sk nejakú super aparatúru
Ospravedlňujem sa....mohol si tam dať radšej € - to by som ťažšie prehliadol.
A zosík máš, či aj ten je zahrnutý v tých 500€?
btw: na 2.1 by som sa vykašľal, myslím, že ak by si použil nejaký slušný basák, tak budeš mať dostatok basov.
a ešte ARV 188 nie je pokiaľ viem, asi si myslel ARV 104 - na ten sa rovno vykašli, TVM celkovo nemá bohvie aké výškače, radšej sa poobzeraj po Monacor (DT-25, DT-300). Mne sa celkom páči tento projekt - http://audioweb.cz/vase-bentley1.htm
Máš tam aj odladenú výhybku
EDIT2: tak som si to prečítal ešte raz a ty píšeš, že ARV 188 a nejaké výšky...ARV je označenie vysokotónového repráku. Takže ty asi chceš robiť nejaké 3p, radšej ako začiatočník choď do dvojpásma (napr. d'Appolito ako som poslal ten projekt)
EDIT3: lol, ty si tam napísal 500e...som myslel, že si jeden z tých, čo chcú mať za pár Sk nejakú super aparatúru
A zosík máš, či aj ten je zahrnutý v tých 500€?
http://audioweb.cz/vase-chyna1.htm Ak nemas kam davat penaze tak toto postav schemu bedne viem zohnat a zosilovac je tiez no porblem 
jj super návrhy a áno chcem to aj zo zosíkom ps: myslel som predtím arn 188 a na inom fore my radili PA tak neviem čo spravit . Cena sa možno ešte zvíši. Ps2: Dj-XxX celkom sa my to lúbi to má na každej strane 4 x arn 188 ? ak sa nemílim tak arn 188 ma 60 W čiže 240 W na každú bednu len v basoch slušné a živií to 2 x 95 W a dokáže to zahrat o dost viac to by sa my veru lúbilo neviem si predstavit ten zvuk v mojej deckej 
Tak ak máš detskú 3x2m, tak sa na také niečo vykašli.
A ten výkon sa nedá celkom rátať, že keď jeden reprák má príkon 50W, tak do dvoch sa dá pustiť 100W.
Ak si ochotný dať cca 332€ (10 000Sk) len za reprobedne, tak by som asi išiel do niečoho iného ako TVM (Seas, možno Monacor).
Bedne nemusia mať 5 reprákov aby hrali dobre a nahlas...
Ale keď sa ti páči aj tá chynova reprosústava, kľudne to postav, určite to nehrá zle.
A ten výkon sa nedá celkom rátať, že keď jeden reprák má príkon 50W, tak do dvoch sa dá pustiť 100W.
Ak si ochotný dať cca 332€ (10 000Sk) len za reprobedne, tak by som asi išiel do niečoho iného ako TVM (Seas, možno Monacor).
Bedne nemusia mať 5 reprákov aby hrali dobre a nahlas...
Ale keď sa ti páči aj tá chynova reprosústava, kľudne to postav, určite to nehrá zle.
Ty sa radšej vykašli na stavbu niečoho a ešte poriadne študuj o danej problematike, lebo toto čo si napísal je absolútna blbosť.
A predpokladám, že myslel Martina Kurpela (dúfam, že som dobre napísal priezvisko), tu na fóre pod nickom Martinekk. Ale radšej ho ani neotravuj kým si poriadne nenaštuduješ veci okolo akustiky a ozvučenia.
A vytlč si to PA-čko z hlavy
Nikde nie je písané, že PA boxy musia mať bassreflex a ani, že zahrajú "silnejšie" ako hifi (i keď "silnejšie" (hlasnejšie) skôr áno vďaka vysokej citlivosti...).PA z bass reflexom to bude hrat potom silnejšie a aj lepšie
A predpokladám, že myslel Martina Kurpela (dúfam, že som dobre napísal priezvisko), tu na fóre pod nickom Martinekk. Ale radšej ho ani neotravuj kým si poriadne nenaštuduješ veci okolo akustiky a ozvučenia.
A vytlč si to PA-čko z hlavy