Kupa mobilneho telefonu v zahranici
Kupa mobilneho telefonu v zahranici
ahojte, chcel by sa vas opytat ci ked si kupim mobil v anglicku a dam si ho poslat postou na slovensko ci tu bude fungovat teda ci mi pojde simka a pod a ci sa da nejako nahodit aj slovencina do neho? Za odpovede dakujem 
tak záleží od toho, aký telefón budeš brať...jazyk by sa tam mohol dať doplniť, ak mu prepáliš firmware...myslím, že v tom by to malo byť...čo sa týka jazykov...ak nie opravte ma...a SIM karta ti nepôjde...budeš ho musieť odblokovať...záležitosť pár €...samozrejme záleží kde a aký telefón dáš odblokovať...
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pokial to je mobil ktori sa predava bezne unas tak hej mal by ist musis si pozret ake GSM podporuje ale viac menej sa robia tak ze podporuju vsetky pokail to neni urcene pre konkretny kraj napr USA abo tak. Pokial chces telefon ktori unas neni bezne v predaji tak tam moze byt problem zo slovencinou lebo ked neni na nasom trhu kto sa bude s tkaym babrat rovnaky problem moze byt z odblokovanim. Kazdopadne si najprv vypocitaj ci sa ti ho oplati objednat lebo ked bude napr blokovany moze ta odblokovanie stat aj 30€
http://www.carphonewarehouse.com/mobile ... MUSIC/PPAY
toto si chcem objednat
toto si chcem objednat
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak ti treba aj slovencinu atd, staci zmenit fw kod telefonu a aktualizovat software - zadarmo
odblokovanie, niektori operatori blokuju telefony, vodafone blokuje tak, ze to tu neodblokujes xd
ja mam z anglicka mobil (bol som tam) a objednal som si ho cez ebay, na druhy den som ho mal doma, ziaden problem, lenze daval som pozor, ci to je nebrandovane verzia
odblokovanie, niektori operatori blokuju telefony, vodafone blokuje tak, ze to tu neodblokujes xd
ja mam z anglicka mobil (bol som tam) a objednal som si ho cez ebay, na druhy den som ho mal doma, ziaden problem, lenze daval som pozor, ci to je nebrandovane verzia