Jednoznacne Discovery, teraz maju tak dobry program, ze by som ho dokazal pozerat stale. Zo slovenskych TV pozeram len Markizu a TA3, taku STV by som zrusil, urcite by nikomu nechybala. Jojka je odpad, ale obcas pustia daco dobre.
Discovery bol tiež dobrý. Zaujímavosti z prírody, vesmíra a podobne.
Ja osobne pozerám markízu, vždy tam dajú dobrý film. Najviac ma asi se*e JOJ-ka kde Piatok a Sobotu večer capnú do telky Panelák, nikdy žiaden poriadny film, samé seriály. Správy majú dobré. Ale ako pozerám tí moderátori tiež nie najlepší (nič proti nim)
Jojka ma dobre spravy? horsie ako bleskovky imho. Z mojho pohladu pre bezneho cloveka, ktoreho nezaujimaju veci ako kolko ludi zomrelo tam a tam (no offence, proste mam toho dost vsade len smrt) je najzaujimavejsi program Discovery Channel.
...možno to bude znieť divne v dnešnej dobe, ale ja televíziu nepozerám už asi 2 roky. Maximálne som si vždy cez net pozrel správy na JOJke, ale odkedy som sa presťahoval, nemám ani poriadny net, takže už ani tie správy nepozerám...a poviem vám, vôbec mi to nechýba....ešte nikdy som nemal taký kľud aký mám teraz bez televízie...
Grim-Reaperka napísal:...možno to bude znieť divne v dnešnej dobe, ale ja televíziu nepozerám už asi 2 roky. Maximálne som si vždy cez net pozrel správy na JOJke, ale odkedy som sa presťahoval, nemám ani poriadny net, takže už ani tie správy nepozerám...a poviem vám, vôbec mi to nechýba....ešte nikdy som nemal taký kľud aký mám teraz bez televízie...
viem minimalne o dvoch ludoch z môjho okolia ktory telku doma vôbec nemaju....no ja si to neviem predstavit...pridem domov,pozriem nieco do skoly,precitam noviny...a co? väcsinou potom zapnem tv ked sa nikde nechystam...fakt neviem
Kok napísal:Jojka ma dobre spravy? horsie ako bleskovky imho. Z mojho pohladu pre bezneho cloveka, ktoreho nezaujimaju veci ako kolko ludi zomrelo tam a tam (no offence, proste mam toho dost vsade len smrt) je najzaujimavejsi program Discovery Channel.
Lenže majú veľa informácií o ktorých môžu druhé televízie iba snívať. Ale JOJ ináč nič moc
telku pozerám len minimálne. Aj tak všade vysielajú dookola furt tie sté filmy, alebo najviac najdebilnejších slovenských serálov. Fakt len občas sa stane, že si v telke pozriem nejaký film. Pravidelne pozerávam len šport na markíze. Okrem toho na intráku nemáme telku tak ju pozerávam len cez víkend.
- dobrý futbal (všade kde sa dá trebárs aj na tureckých alebo arabských staniciach )
- Viasat History
- CS Film (ten budem mať od 1.decembra už sa teším)