Zlomena noha

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mahonacik
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zlomena noha

Príspevok od používateľa Mahonacik »

Zdraviim....chcel by som sa opytaat ze ci ste uz maly zlomenu nohu?? leboo teraz som ju akurat mal a pred 6 dnami mi daly dole sadru ale stale nemozem chodit po vlastnych....preto som sa chcel opytat ze ci niekto nemal zlomenu nohu resp. vonkajsi clenok....aa ze za kolko ste asi zacaly normalne chodit dakujem.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Barly si nedostal? :D
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

ja som mal zlomenú na členku vnútornú rastovú kosť, aaa no najlepšie som to rozchodil na schodoch ale normálne som nechodil tak 1-2 týždne
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Plasmon napísal:Barly si nedostal? :D
hej hej dostaal :D alee vies po tych 5 tizdnoch chodienia len na barlaach ma to uz prestava bavit :) tak som sa chcel opytat ze asi kolko to bude este trvaat :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Zlomena noha

Príspevok od používateľa axxis »

Mahonacik napísal:Zdraviim....chcel by som sa opytaat ze ci ste uz maly zlomenu nohu?? leboo teraz som ju akurat mal a pred 6 dnami mi daly dole sadru ale stale nemozem chodit po vlastnych....preto som sa chcel opytat ze ci niekto nemal zlomenu nohu resp. vonkajsi clenok....aa ze za kolko ste asi zacaly normalne chodit dakujem.
je to uplne normalne. ja som chodil tiez jak postihnuty dost dlhu dobu. cas ked das zase dokopy sa moze dost list od druhu zranenia (klby byvaju najhorsie)
ja som zacal uplne normalne chodit asi po dvoch mesiacoch
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

neqeb napísal:ja som mal zlomenú na členku vnútornú rastovú kosť, aaa no najlepšie som to rozchodil na schodoch ale normálne som nechodil tak 1-2 týždne
po chodoch sa mi idee uz uplnee normalnee...leen po rovine ked idem tak krivaaam este dost
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

No, zrejme mas este ochabnute niektore svaly, ktore boli sadrou znehybnene. Na rehabilitaciu si nechodil?
Ak nie, tak vydrz, za par tyzdnov to bude v pohode...
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

robbiee napísal:No, zrejme mas este ochabnute niektore svaly, ktore boli sadrou znehybnene. Na rehabilitaciu si nechodil?
Ak nie, tak vydrz, za par tyzdnov to bude v pohode...
niee nechodil.....este ma tam teda neposlaal...teraz mi daly dole sadru a za dva tizdne kontrolaa a potom ma mozno posle na rehabilitacie este nevieem....
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Ja som mal v prdeli koleno a dokopy to dali az dake tri mesiace rehabilitacii, kedy na poslednu rehabku som uz na tej nohe doskackal a mal slzy v ociach, ze je to koleno OK :) Inac som ho nevedel zohnut, nevedel som na tej nohe poriadne stat... :?
Napísať odpoveď