Ahojte, potrebujem úporadit, chceme si kupit tlaciaren, maximalne do 80-90 € (bez DPH). Ja chcem aby tlacila aj foto, mala samostatne farby(ci ako sa to vola) a nejako nepreferujem multifunkcne - bojim sa, ze ked sa pokazi napr. kopirka, tak nepojde nic. a aby toner stal do 16€ za kus.Tak som si vybrala canon pixma 4600/4700 a kamarat nas nahovara, ze vraj canony nie su prave najlepsie, ze omnoho lepsie su HP, konkretne jemu sa paci HP D5460.
A tak mam velku dilemu, ktora tlaciaren pre domacnost je najlepsia. myslim, aj do tlace, ceny a spotreby farby. my sa v tom nevyzname. dakujem za rady. rena
Tlačiareň
-
aughostino
Medium Professional
Ja mam Canon Pixma MP 140 a som s nou spokojny, fotky casto netlacim, ale zvladla vytlacit maturitnu pracu niekolkokrat, denne kopirujem a tlacim faktury a zatial ma nesklamala
len cartridge je trochu drahsi ako si uviedla ty, sice je to multifunkcne, ktore ty nepreferujes ale myslim ze keby sa pokazi kopirka tak tlaci pojde v pohode
len cartridge je trochu drahsi ako si uviedla ty, sice je to multifunkcne, ktore ty nepreferujes ale myslim ze keby sa pokazi kopirka tak tlaci pojde v pohode
Ja mám už 6 rokov Epson a maximálna spokojnosť. Čierna náplň do nej stojí 1,5 € a farebná 2 €. Samozrejme že nie originál.
Kamoš si kúpil teraz Epson Stylus D120. Keby som nemal túto moju starú tak ju hneď beriem. Je niekoľkonásobne rýchlejšia a tlačí kvalitnejšie.
Všetky náplne sú oddelené a dá sa do nej dať aj jedna veľká dvojitá čierna náplň. Farebné sú tiež každá zvlášť. Originálne náplne do nej stoja 10 € jedna farba to je jedno aká. Tá veľká dvojitá čierna stojí 17 €. Určite sa dajú zohnať aj nejaké neoriginálne náplne
On ju kupoval v NAY za 29 € v akcii ináč stojí okolo 50 €. Ako kde.
Kamoš si kúpil teraz Epson Stylus D120. Keby som nemal túto moju starú tak ju hneď beriem. Je niekoľkonásobne rýchlejšia a tlačí kvalitnejšie.
Všetky náplne sú oddelené a dá sa do nej dať aj jedna veľká dvojitá čierna náplň. Farebné sú tiež každá zvlášť. Originálne náplne do nej stoja 10 € jedna farba to je jedno aká. Tá veľká dvojitá čierna stojí 17 €. Určite sa dajú zohnať aj nejaké neoriginálne náplne
Kód: Vybrať všetko
http://multifunkcne-zariadenia.heureka.sk/epson-d120/- Prílohy
-
- Epson Stylus D120.rar
- (252.33 KiB) 21 stiahnutí
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
canony patria medti spicku co sa tlaciarni tyka
Momentalne mam doma 3600 /co je 4600 bez duplexu a tlacenia na dvd/ a mozem ti povedat ze tlaci perfetkne. V lete som ju kupil za 47e aj s usb kablom co si myslim ze bola perfektna cena.
V tvojom pripade by som uz isiel radsej do 4600 kedze rodiel je teraz minimalny /12euro medzi 3600 a 4600/.
Co sa tyka 4700 nejako nevidim rodzdiel okrem ceny
Moj nazor je ze s canonom neurobis hlupost.
Momentalne mam doma 3600 /co je 4600 bez duplexu a tlacenia na dvd/ a mozem ti povedat ze tlaci perfetkne. V lete som ju kupil za 47e aj s usb kablom co si myslim ze bola perfektna cena.
V tvojom pripade by som uz isiel radsej do 4600 kedze rodiel je teraz minimalny /12euro medzi 3600 a 4600/.
Co sa tyka 4700 nejako nevidim rodzdiel okrem ceny
Moj nazor je ze s canonom neurobis hlupost.