chlad srdca
-
zemiak33
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
chlad srdca
takze chel by som pocut vas nazor, radu, atd.
pred cca 3 rokmi som spoznal uzasnu dievcinu ktora ma mala rada a ja som sa jej stranil, aby som ju nezacal mat az prilis rad (nechcel som sa zamilovat pretoze mam hendikep a rozhodol som sa "byt sam")...
no co sa netalo, zalubil som sa a kedze som tento pocit ne/chcel, tak som bol voci nej az prilis "chladny"
...myslel som, ze ked ma prestane mat rada, tak ja prestanem mat rad ju (zide z oci, zide z mysle)
az neskor som si uvedomil, ze som jej trosku viac ublizil (citovo, zenu by som neudrel ani kvetinou ani ketinacom)
tak sme sa dlho nevideli a tak som s nou zacal komunikovat cez ICQa napisal som jej nieco v tom zmysle ze: PREPAC
no ano opisala "odpustene, ale nie zabudnute"
tato veta mi znie v usiach stale a teraz ked sa stretneme tak si ledva pozdravime a to je vsetko, aj ked som sa uz pokusal aj o rozhovor, no ona o to asi nestoji...
nechcem od nej nic viac, len obcas nejaky ten rozhovor, zasmiatie...
chcem byt jej kamos, nic viac
...no stale mam na pamati: "odpustene, ale nie zabudnute"
pred cca 3 rokmi som spoznal uzasnu dievcinu ktora ma mala rada a ja som sa jej stranil, aby som ju nezacal mat az prilis rad (nechcel som sa zamilovat pretoze mam hendikep a rozhodol som sa "byt sam")...
no co sa netalo, zalubil som sa a kedze som tento pocit ne/chcel, tak som bol voci nej az prilis "chladny"
...myslel som, ze ked ma prestane mat rada, tak ja prestanem mat rad ju (zide z oci, zide z mysle)
az neskor som si uvedomil, ze som jej trosku viac ublizil (citovo, zenu by som neudrel ani kvetinou ani ketinacom)
tak sme sa dlho nevideli a tak som s nou zacal komunikovat cez ICQa napisal som jej nieco v tom zmysle ze: PREPAC
no ano opisala "odpustene, ale nie zabudnute"
tato veta mi znie v usiach stale a teraz ked sa stretneme tak si ledva pozdravime a to je vsetko, aj ked som sa uz pokusal aj o rozhovor, no ona o to asi nestoji...
nechcem od nej nic viac, len obcas nejaky ten rozhovor, zasmiatie...
chcem byt jej kamos, nic viac
...no stale mam na pamati: "odpustene, ale nie zabudnute"
tak ja som druhy pretoze asi pred pol rokom som stal rped podobnou situaciou, ale dopadlo to trochu inak, my este sme kamaratiMastros napísal:PRVY chlap, ktory chce byt LEN kamarat. Nikdy som neveril, ze sa s niecim takym stretnem. Ide to proti mojej logike. Obdivujem Ta.
k teme:
no tak ja si tiez myslim ze by si jej to takto pekne mal vysvetlit
-
aughostino
Medium Professional
hlasim sa ako treti, tiez sme este stale kamarati ale mam pocit ze z jej strany sa to kamaratstvo vytraca, proste to nie je to co volakedy ale uz som dost mimo temyMastros napísal:PRVY chlap, ktory chce byt LEN kamarat. Nikdy som neveril, ze sa s niecim takym stretnem. Ide to proti mojej logike. Obdivujem Ta.
musis jej ked aj nasilu vysvetlit preco si sa tak spraval a ze az teraz si si uvedomil ze jej to dost ublizilo, ked jej to vysvetlis a je to spravna baba tak sa nad tym pousmeje a casom aj zabudne
zelam vela stastia
Asi si jej svojim chladnym spravanim velmi ublizil/aj ponizil/..Ludia nie su hracky,jeden ta nechcem na druhy uz by som aj mal nejaky ten zaujem..nemozes cakat ze ti po sklamaniach co si jej ustedril skoci do narucia..Bude to chciet trpezlivost a vytrvalost ju presvedcit..
Takze ako to tu uz bolo spomenute,urob prvy krok a uprimne sa jej zdover
Takze ako to tu uz bolo spomenute,urob prvy krok a uprimne sa jej zdover
-
zemiak33
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: chlad srdca
cas vsetko vyriesil, sme kamosi a mam z toho radost
Re: chlad srdca
tak to ma teší
som rád , že sa to nakoniec vyriešilo