Download
Download
Chcel by som Vás poprosiť že či by ste mi napísali php kód ktorý keď zadám img.webscript.biz/download.php?=nazovsuboru.nieco tak mi to stiahne , ale aj keď to bude obrázok (nie aby to zobrazilo). A ešte jeden súbor index.php kde bude výber súborou na stiahnutie v lište a keď si vyberú ten niaky súbor tak ich presmeruje na img.webscript.biz/download.php?=nazovtohovybranehosuboru.nieco (ten subor index.php bude zobrazovať všetky súbory okrem .php súborou) ale ten index.php len vtedy ak sa bude dať, nieje dôležitý, ale dôležitý je ten download.php
Ďakujem
Ďakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
aby to zťahovalo, musíš v hlavičke poslať príslušný content type:
Kód: Vybrať všetko
header("Content-Description: File Transfer");
header("Content-Type: application/force-download");
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"".htmlspecialchars($_GET['download'])."\"");zaoberam sa teraz niecim podobnym a ma taky problem ze v odkazoch mi meni / za _
Cize ked mam odkaz napr. subor/xyz.txt tak pri generovani download odkazu sa to zmeni na subor_xyz.txt
skusal som aj htmlspecialchars ale nepomohlo
odkaz predam metodov GET tak isto ako tu vyssie a moj subor download.php vyzera takto:
za kazdu radu budem vdacny, som naozaj v koncoch 
Cize ked mam odkaz napr. subor/xyz.txt tak pri generovani download odkazu sa to zmeni na subor_xyz.txt
skusal som aj htmlspecialchars ale nepomohlo
odkaz predam metodov GET tak isto ako tu vyssie a moj subor download.php vyzera takto:
$subor=$_GET['download'];
header("Content-Description: File Transfer");
header("Content-Type: application/force-download");
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$subor\"");
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
to keby som vedel, teraz som to urobil tak ze subor download.php som umiestnil do zlozky kde su subory na stiahnutie, takze uz tam lomitka nepotrebujem. Pred tym ako upne subor tak zmenim v nazve suboru medzery na _ aby ani tie medzery nerobili nejake problemy...subor mi na net upne uplne normalne ale ked ho chcem stiahnut tak stiahne cisty dokument 
-
audiotrack
VIP
tak máš zrejme zlú cestu k tomu súboruSamot10 napísal:to ...subor mi na net upne uplne normalne ale ked ho chcem stiahnut tak stiahne cisty dokument
kedze mam download.php v adresi kde aj subory na stiahutie tak cesta k suboru je len nazov toho upnuteho suboru, pochybujem ze by tam bola chyba
vyriesene:
namiesto
bolo treba dat
vyriesene:
namiesto
header("Content-Type: application/force-download");Kód: Vybrať všetko
header("Content-Type: application/$typ_suboru");