Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
No skus sa nad tym zamysliet ... samozrejme ze by to bola korupcia ved je by ti dal nieo ak spravis nieco a to korupcia je.jukel napísal:Môžem sa spýtať ako by sa brala ponuka kebyže nejaký slovenský podnikateľ vyhlási do tlače že kúpi každému poliakovi letenku do Afriky ak prehrajú ? Považovalo by sa to za korupciu ?
-
Sagittarius
Guru
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa sú nachybe všetky média a podobne, vyvíjajú na hráčov zbytočný tlak ktorý nakoniec nezvládnu. Celú kvalifikáciu sa o futbalistov "nikto" nezaujímal no išlo do tuhého a už bolo v každej p*či vycapené že postupujeme do Afriky. Podľa mňa toto je najväčšia chyba že naši hráči niesu na také niečo zvyknuté. V podstate sa na to zvyknúť nedá keď sa všetci navalia iba na jeden zápas.
No a prave preo by sme dnes mali Poliakov porazit, lebo sa od nasich uz nic take svetoborne neocakva.jukel napísal:Podľa mňa sú nachybe všetky média a podobne, vyvíjajú na hráčov zbytočný tlak ktorý nakoniec nezvládnu. Celú kvalifikáciu sa o futbalistov "nikto" nezaujímal no išlo do tuhého a už bolo v každej p*či vycapené že postupujeme do Afriky. Podľa mňa toto je najväčšia chyba že naši hráči niesu na také niečo zvyknuté. V podstate sa na to zvyknúť nedá keď sa všetci navalia iba na jeden zápas.
Súhlasím s tutim, keď sme dokázali poraziť S. Írov, ktorý boli vo forme a všetko tak prečo by sme sa mali báť Poliakov, ktorých futbal sa práva odráža od špinavého dna...
K tomu tlaku: tlak si privodili hráči sami, aj s Weissom a médiami. Prepáčte ale ja som posledný týždeň tie ich vyhlásenia ani nemohol čítať.. Ku koncu sa trochu miernili ale celkove to v podvedomí brali asi tak, že Slovinci sa porazia aj sami.
K tomu tlaku: tlak si privodili hráči sami, aj s Weissom a médiami. Prepáčte ale ja som posledný týždeň tie ich vyhlásenia ani nemohol čítať.. Ku koncu sa trochu miernili ale celkove to v podvedomí brali asi tak, že Slovinci sa porazia aj sami.
-
Misuliatko
Expert
-
Misuliatko
Expert