Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
WiZard
Star
Kráľová hoľa... je tam národný park, takže ani bike ani nic... len pesonordkapp_pb napísal:čarodej -> odkial je ta druha fotka ? ? ? tam sa musi paradne bikovat ((pocitam ze poorat to tam nejakym offroadom bude zakazne![]()
))
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
WiZard
Star
nordkapp_pb napísal:pockaj to sa do narodneho parku nesmie ani na biku ? to kde zijeme ? co sa boja ze mi vytecie 7 litrov oleja z toho ci co ?![]()
...
...neboja sa o olej ale o opotrebovanie povrchu... ono sa to nezda ale aj pesi turisti ho dost opotrebuvaju...a predstav si, ze tam pustia cyklistov...Pohyb s bicyklom na území národného parku a jeho ochranného pásma je možný len po štátnych a miestnych komunikáciách, cyklotrasách a po účelových komunikáciách, ktoré sú vyhradenými trasami
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
WiZard
Star
1, ano, obcas vyjde obcas nie... chcem tu fotku spravit HDR... ale tato je neupravovana, ako som pisal... a tato podla teba vysla alebo nie?Maki napísal:ales: 1) fotit proti slnku? co ja viem - obcas to vyjde, obcas nie
2) relativne ok, ale krajsie by bolo keby to bola panorama
3) a 4) pekne, ale rozostrene jak svina - neviem ci si to prave chcel alebo nevydalo - kazdopadne pokial pamatam vedel si krajsie fotky robit...
2, bol si tam hore niekedy (pocitam ze ano
3,4 ...ako by si ostril ty? ked tam bola hmla tak neviem ako inak som mal ostrit... ale podla mna to nevyzera najhorsie ani rozostrene...dava to tomu taky iny vyraz, podla mna...
a ake fotky si ty odomna videl? a este krajsie?
...kazdopadne dik za koment, budem sa snazit zlepsit
1) nieje zla, sprav hdr, som zvedavy
2) vies ze som tam nebol?
kazdopadne ak tvrdis, tak ok
3-4) vravim ze su pekne.. inak s akym isom bola fotena ta 4) ? zda sa mi mierne zasumena
// citat sa nauc ty - napisal si ze "bol si tam hore niekedy (pocitam ze ano Smile )" - naco som odpisal ze praveze som tam nebol
2) vies ze som tam nebol?
3-4) vravim ze su pekne.. inak s akym isom bola fotena ta 4) ? zda sa mi mierne zasumena
// citat sa nauc ty - napisal si ze "bol si tam hore niekedy (pocitam ze ano Smile )" - naco som odpisal ze praveze som tam nebol
-
WiZard
Star
nordkapp_pb: suhlasim, niektore zakony su fakt na hlavu... a smutne na tom je to, ze ludia za to obvinuju ochranarov, ktorych stretnu a pritom ti s tymi zakonmi tiez nesuhlasia (a nedaju ti pokutu) a nie tych, ktori sedia niekde v meste v kancelarii a "tam hore" nikdy neboli... na druhej strane niektore zakony opodstatnene su, aj ked sa nam zdaju blbe... to vidno asi najlepsie na priklade "cesky turista" (nechcem nikoho urazit...)
to je moj nazor, nehovorim, ze je najlepsi alebo co... uz som sa nejako rozpisal a dost odbocil od temy fotenie
//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2009, 21:21 )
Maki, HDR spravim, teda ak sa podari
uvidime... ale az cez vikend, lebo originaly mam doma...
ta posledna? neviem... fotena manual... mozno vyssie iso, neviem, pozriem doma EXIF...
nauc sa citat
pokial si pamatam, tak na strednej ti to islo pomerne dobre
...nenapisal som, ze si tam nebol, praveze viem, ze je dost velka pravdepodobnost, ze si zavital do tych miest
//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2009, 21:31 )
...ale ta otazka sa dala pochopit aj tak aj tak
a z textu som nerozoznal intonaciu
...nechajme to tak
...a kedze pises, ze si tam nebol - odporucam... stoji to za to 
to je moj nazor, nehovorim, ze je najlepsi alebo co... uz som sa nejako rozpisal a dost odbocil od temy fotenie
//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2009, 21:21 )
Maki, HDR spravim, teda ak sa podari
ta posledna? neviem... fotena manual... mozno vyssie iso, neviem, pozriem doma EXIF...
nauc sa citat
//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2009, 21:31 )
...no ja citat viemMaki napísal: // citat sa nauc ty - napisal si ze "bol si tam hore niekedy (pocitam ze ano Smile )" - naco som odpisal ze praveze som tam nebol