Dragon Age: Origins
Dragon Age: Origins
No čo ľudia. Tešíte sa na túto skvelú RPG game od BioWare? Ja osobne veľmi. Grafika krásna, ovládatelnosť podla gameplay videí z E3 dobrá, možnosť taktizovania v boji je zaujimavy napad.
Oficialna česká stránka hry.
http://eu.dragonage.com/?lang=cz
“Dragon Age: Prameny je na nejlepší cestě navázat na úspěch Baldurs Gate. Zaměřuje se totiž právě na zkušenější hráče, a to propracovaným rozhodováním s následky i skutečně taktickým bojem.” – idnes.cz
“Drsné. Temné. Skvělé. To má být Dragon Age: Prameny” - gameplanet.cz
Dragon Age Origins
Ešte by som vás chcel ludia poprosiť, nepíšte sem dej hry alebo rôzny iný spoiler ktorý by mohol iným pokaziť zážitok z prekvapení a hrania.
Oficialna česká stránka hry.
http://eu.dragonage.com/?lang=cz
“Dragon Age: Prameny je na nejlepší cestě navázat na úspěch Baldurs Gate. Zaměřuje se totiž právě na zkušenější hráče, a to propracovaným rozhodováním s následky i skutečně taktickým bojem.” – idnes.cz
“Drsné. Temné. Skvělé. To má být Dragon Age: Prameny” - gameplanet.cz
Dragon Age Origins
Ešte by som vás chcel ludia poprosiť, nepíšte sem dej hry alebo rôzny iný spoiler ktorý by mohol iným pokaziť zážitok z prekvapení a hrania.
jasne uz to mam davno objednane zberatelsku s 20% zlavou
Hral som to na comic cone a (vytvoril som si hrdinku a hral som asi pol hodku, tristvrte po tu prvu skusku to som presiel ale dalej som uz nemal cas) pocity uplne super zatial, hratelnost celkom fajn no tesim sa ked si to zahram dlhsie ale zatial to vyzera byt parada:)
Kde maju zberatelsku s takou zlavou 
Nakolko tuto hru cakam odkedy ju ohlasili - tj rok 2004, a kazdy rok mlcania ma ubijal a kazdy mesiac odlozenia este viac, tak je to pre mna musthave titul. Len skoda, ze tam nie su uz zabehnute a ozaj rozsiahle ad&d pravidla, takto uz pri tvorbe postavy citim ze tomu chyba vacsia variabilita. Rovnako mi na tom prilis nevonia diablovska mana - uz ked je duchovnym nastupcom BG (mimochodom jedna zo srdcovych zalezitosti), mohli trosku viac dbat na ponechani prvkov, ktore BG odlisovalo od inych vtedajsich RPG.
V kazdom pripade im zerem argument, ze takto maju slobodnu ruku pri tvorbe sveta, len nech uz to konecne vyjde (uz to malo vyjst v aprili!, takze faaakt dik EA za vase "strategicke planovanie")
Nakolko tuto hru cakam odkedy ju ohlasili - tj rok 2004, a kazdy rok mlcania ma ubijal a kazdy mesiac odlozenia este viac, tak je to pre mna musthave titul. Len skoda, ze tam nie su uz zabehnute a ozaj rozsiahle ad&d pravidla, takto uz pri tvorbe postavy citim ze tomu chyba vacsia variabilita. Rovnako mi na tom prilis nevonia diablovska mana - uz ked je duchovnym nastupcom BG (mimochodom jedna zo srdcovych zalezitosti), mohli trosku viac dbat na ponechani prvkov, ktore BG odlisovalo od inych vtedajsich RPG.
V kazdom pripade im zerem argument, ze takto maju slobodnu ruku pri tvorbe sveta, len nech uz to konecne vyjde (uz to malo vyjst v aprili!, takze faaakt dik EA za vase "strategicke planovanie")
Tie siroke moznosti sa ale tykaju len vzhladu - a ten mi je pravdupovediac prd platny, kedze na postavu sa budem divat zo znacneho odstupu, tak aj tak okrem farby nerozoznam nic ine 
Co sa mne rata ako siroke moznosti, su rozne skilly, povolania, rasy (samozrejme tak ako tu, s tym spojene aj postihy a bonusy).
Alebo full verzia hry obsahuje rozsiahlejsie moznosti, nez character creator uvolneny vcera?
Co sa mne rata ako siroke moznosti, su rozne skilly, povolania, rasy (samozrejme tak ako tu, s tym spojene aj postihy a bonusy).
Alebo full verzia hry obsahuje rozsiahlejsie moznosti, nez character creator uvolneny vcera?
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prva recenzia je vonku, 10/10 (dalo sa to cakat
)
Kazdopadne sa uz strasne tesim, po Risen a pred Arcaniou je to dokonale
Kód: Vybrať všetko
http://www.eurogamer.cz/articles/dragon-age-origins-pc-exkluzivni-recenzeKazdopadne sa uz strasne tesim, po Risen a pred Arcaniou je to dokonale
na recenzii sa mi nepaci, ze az prilis ospevuju bioware s cim vsetkym prisli uz v Baldur's Gate. Bioware v pripade Baldura, stalo za engine a technickym spracovanim, pribeh, dialogy, vztahy a kadejake prekvapenia uz boli dielom Black Isle Studios. Ostatne - NWN, ktory spachali Bioware, je jasnym prikladom toho, ze spracovanie pribehu ale aj celkovej hratelnosti, citelne zaostavalo za BG (pripadne PT, kde bioware prezmenu neposobili vobec).
Ostava mi uz len dufat, ze za tie roky vyvoja Dragon Age, sa nechali inspirovat tym najlepsim v tomto zanri, nabrali skusenych ludi a scenaristov a ked uz nic ine, aspon sa priblizia epickemu pojatiu hry v duchu BG/PT, ktore u mna aj po tolkych rokoch zostavaju ako jednotka spomedzi vsetkych hernych titulov.
..este tyzden..
Ostava mi uz len dufat, ze za tie roky vyvoja Dragon Age, sa nechali inspirovat tym najlepsim v tomto zanri, nabrali skusenych ludi a scenaristov a ked uz nic ine, aspon sa priblizia epickemu pojatiu hry v duchu BG/PT, ktore u mna aj po tolkych rokoch zostavaju ako jednotka spomedzi vsetkych hernych titulov.
..este tyzden..
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Je to tema o hre, nikto to nemusi citat. Ale zase mohlo by sa pisat upozornenie na spoilery.Guczmann napísal:Ešte by som vás chcel ludia poprosiť, nepíšte sem dej hry alebo rôzny iný spoiler ktorý by mohol iným pokaziť zážitok z prekvapení a hrania.
//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2009, 10:28 )
Cestina bude na tej verzii od cenegy(ci kto to distribuuje u nas), neviete, ci bude aj externa cestina ?
Samostatná kompletná čeština
http://download.sk.hellshare.com/dragon ... rar/677931
Enjoy!
//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2009, 17:41 )
Inak hru hodnotím zatial na výbornú
Kód: Vybrať všetko
Nakopíruj súbory v posledných podpriečinkoch do rovnomenných priečinkov v zložke s hrou.Enjoy!
//autoeditácia príspevku ( 03 Nov 2009, 17:41 )
Inak hru hodnotím zatial na výbornú