Problém s windows pri stiahnutí súboru.....

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pavucek
Medium Star
Medium Star

Problém s windows pri stiahnutí súboru.....

Príspevok od používateľa pavucek »

Zdravím Vás!

Mám nainštalovanú verziu Windows 7 64b, aj keď si myslím, že v tom problém nebude, lebo mi to urobilo aj pod vistou. Teraz k podstate. Na sťahovanie súborov z internetu používam sťahovací manažér vo Firefoxe, ale aj FlashGet. Túto kombináciu používam už dlhú dobu. Pri sťahovaní rôznych súborov okrem z Rapidshare nie je žiadny problém. Problém nastáva keď si dám niečo stiahnúť z uvedeného serveru napr: ...program.rar01.html... Niekedy sa mi súbor ale stiahne normálne a jeho stiahnutá podoba je ...program.rar01.... a je to klasický spakovaný súbor. Niekedy sa mi ale stiahne aj s tou koncovkou ...program.rar01.html.... a vtedy sa mi začne počítač úplne spomalovať a ak urobím čokoľvek, či už kliknem myšou, alebo chcem čo len prepnúť nejaké okno, tak musím na ten príkaz čakať aj minútu. PC ostane ako by primrznutý a viem to riešiť, iba reštartom a prepísaním uvedeného súboru resp. odobratím koncovky html. Ak mám súbor napr. na inom disku a nejdem do adresára s uvedeným súborom, tak je všetko ok, ale akonáhle sa pozriem na ten súbor, tak mi začne PC mrznúť. Myslel som si, že je problém vo FlashGete, ale robí mi to aj cez Jdownloader a aj cez Firefoxácky download manager.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

Možno nejaký škodlivý software alebo dokonca vírus ?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Mne to spôsoboval Nod. Po čase ma to tak dožralo, že som v Node surovo vypol kontrolu súborov s koncovkou .html a odvtedy bol pokoj. V súčasnosti som už zanevrel aj na FlashGet (jDownloader) aj na Nod (MES), takže už takéto problémy nemám.. :)

Čiže riešení máš niekoľko:
1) Zmeniť antivirák
2) Nastaviť antivirák, aby nekontroloval .html súbory
3) Vo FlashGete nastaviť každý link s koncovkou .html, aby názov stiahnutého súboru bol bez koncovky (musíš ručne prestavovať na každom linku, takže ak máš 100 linkov, máš čo robiť)
4) Skús do FlashGetu hádzať linky už bez koncovky .html (nie som si 100% istý, či to funguje, ale zdá sa mi, že hej. Akurát opäť prichádzaš o komfort.)
Napísať odpoveď